#umrumdışı

Fetö örgütünün bir dönem iktidar ile kol kola girip ülkedeki toplumsal dokuyu değişytirmek adına bu örgüt ile birlikte hareket ettiğini sanırım bilmeyen yoktur. Bu dönemde ülkediki kendilerine göre engel olarak tanımladığı yani kendi istediği insan mühendisliğini oluşturmak adına kendisine engel gördügü kurum, kuruluş ve kavramları sürece ve zamana yayarak içini bşaltıp, kurumların saygınlığını tartışmaya açıp algı oluşturup tekrardan kendi şekillendireceği şekilde yeniden yapılandırması çalşmalarını bilmeyen kalmamıştır sanırım.
bu örgüt zaman içersinde önceden gizliden devlete sızrken iktidar döneminde aleni yerleştirmelerle kurumlara atandığı bir dönemdi.
Tamda bu zamanda iktidar ile birlikte arası iyiyken sporda FB ye camia olarak ve Bjk nin muhalif tarartar grubu olan çarşıya operasyon çekildi. iktidar ile bu örgüt ün yolları ayrılnca tüm pislikleri ortaya çıktı. Bugun ülkeden kaçmış ve cezaevnde olan fetöcü polis, ssavcıların karanlık bir operasyona bugun artık gizli değildir ve herkescebilinen bir gerçektir.
UEFA kendisine sunuln evraklar üzerinden karar verir. Kamu kurumundan gelen bilgileri uyarak böyle bir karar vermiştir. Yani kamu kurumlarının yanıltıcı bilgi vermeyeceği ve kendi ülkelerindeki gibi kurumsal bir kültür ve disiplin süzgecinden geçerek gelen bilgi sanarak verdiler. Bugun batı demokrasisi ve işleyişi ülkemizdeki bu çrpık yapıyı öngörmeden yarni savcı vepols gibi kurumdan geldi diye karar vermiştir. Ama kurum isimleri polis, savcıda olsa bu isimlerin arkasına gizlenmiş ve talimatı cemaaten alan ve bugun kaçak veya hapiste olan ve cemaatin adamı oldugu kesinleşmiş insanların yolladığı düzmece kaynaklardı.
şike yok kumpas var
Yahu aziz yıldırım'a mahkemede sormuşlar...
Neden şike yaptınız?
Cevap... Galatasaray'da yaptı!
Yani aziz yıldırım zaten şikeyi kabul etti :D
Hadi onu geçtim madem fenerbahçe şike yapmadı neden namusumuz dedikleri CAS davasını geri çektiler? Tff'ye ve uefa'ya neden yüklü tazminat davaları açılmadı? Bu olaydan 10 sene geçmiş fenerbahçe hala tazminat falan almadı, eeeeh o nasıl oluyor? :D
Türkiye'den 4 takım var. Fenerbahçe, Sivasspor ve Eskişehirspor birbirleriyle ilişkili olan maçlardan dolayı ceza almıştı. Beşiktaş'ın hangi takımla birlikte şike yapmış? Ayrıca bu liste UEFA'nın resmi sitesindeki "Last updated: Thursday 13 June 2019" tarihli haberinde yer alıyor. Yani 13 Haziran 2019'da yüklenmiş bir haber neden güncel gibi sunuldu ve yayıldı, onu anlamadım.
İlgili link de buradadır www.uefa.com/.../
Uefa fetocudur ya :D Fenerbahçe uefa'ya da dava açar merak etmeyin! :D
Aziz yıldırım'a mahkeme de sormuşlar..
Neden şike yaptınız?
Cevap... Galatasaray'da yaptı! :D
Yani başkanları zaten şikeyi mahkeme de zamanında kabul etmişti ancak sonra feto falan deyip güzel kılıf uydurdular yedikleri haltlara :D
soruda bjk v eeskişehirde yazıyor? niye cımbızlayıp sadece ve sadece kili bir algıya sarılıyorsun...
bugun uefaya b bilgi kaynağını yollayan kamu kurumunun kurumsal kimliinin arkasına gizlenip ama bugun cemaatle ilişkili oldugu kesinleşmiş insanların üretilmiş , kendi gazetelerinde kurgu şeklinde yazdırılmış haberleri kaynak kabul edip burdan gönderilen evrkalran doğruluguna yüzde yüz inanıp kendi ülke takımlarına bu cemaatin ve birlikte kolkola yürüdügü dönemin iktidarının toplumdaki degişim ve dönüşümü sağlamak için ülkede yapmış oldugu türlü türlü operasyonlardan biri olarak görmüyorsun...
bu operasyonu yapan insalar bugun kaçak ya da ceza evinde...
FB kelimesi gecince şeklin bozuluyor elinin tartısı bozuluyor belli ama daha saygılı olmaya davet ediyorum. Eyyamı bırak. Sempati duydugun bir takımın şampiyon olmasını isteyebilirsin ama bu diger takımları sabahtan akşama her sorunla algı yaparak kötülereyerek olmaz. İyi futbolu teşvik et sorularınla ve Özellikle yorumlarınla...
polemige girmiyeceğim cevapta yazmayacağımm
@TR_Fringe Yahu bu listeyi yayınlayan dün öğle saatlerinde uefa'nın resmi internet sitesi ben değilim ki! Yani uefa resmi internet sitesinde fenerbahçe, beşiktaş sivasspor ve eskişehirspor'un şikeden ceza aldığını ve bu takımlarla beraber başka yabancı takımların olduğu listeyi resmi sitelerinden yayınladılar, yani bunu ben demiyorum! Artı konuyla ilgili soru açıp senide davet ettim ancak son zamanlarda olduğu gibi yine sansürlendim, son 10 günde beşinci kez sorularım kaldırılıyor! Devam ediyorum... Uefa eğer resmi internet sitesinden fenerbahçe, beşiktaş sivasspor ve eskişehirspor'u hedef alıyor ve bu kulüpler bu yayınlanan listeyle ilgili hukuki süreç başlatmıyorsa kusura bakma ama bu söz konusu kulüplerin şikeyi kabul ettiği anlamına gelir! Eğer yanlışsam söyleyebilirsin... Sonuçta uefa'ya da fetocu diyemezsiniz artık! :D Kaldı ki bir kaç gün önce fatih altaylı konuyla ilgili bir yazı yazdı galiba sana göndereceğim linkini ve hakan şükür'den sonra türk futbolunda en büyük fetocunun emre belezoğlu olduğunu söyledi ve bu adam şu anda fenerbahçe sportif direktörü :D
www.haber3.com/.../hakan-sukurden-sonraki-en-buyuk-fetocu-emredir-haberi-6001878
Buda fatih altaylının dedikleri :D
Artı bu şike kararlarının hepsi spor mahkemesi olan CAS tarafından onaylanmıştır! Madem ki fenerbahçe suçsuzdu neden cas davası geri çekildi? Eğer şike yapmadıysan kendini aklayacaktın! Sonra'da çıkıp burada herkese kumpas var feto var diyorsunuz ama CAS'a karşı bir halt yapamadınız! :D
Umrumdışı beni böyle konuya hakim olmayan kişilerle muhatap etme ya, çoluk çocukla kaybedecek zamanım yok :D
Fener de bi sıkıntı yok. fenerlilerden linç yicem amaa herkes biliyor fener=şike. her neyse bizde tinerciyiz onda sıkıntı yok ama şike listesine girmemiz garip. şikeye verecek parası mı var bizim kulübün aw. Galatasarayı koymalılardı. geçen bi videosuna rastladım hangi maçtı hatırlamıyorum ama karşı takımın futbolcusu adama değmediği halde kırk takla atarak kendini yere fırlatıyordu bi gs oyuncusu
Cevap
33Cevap
Normal buluyorum, UEFA olan neyse derlemiş bir listeye işte.
fb bjk şike yapmış ama hangi takımlarla yaptı belli değil
o dönemki mahkemelerde elde edilen sahte deliller uefaya gönderildi ve uefa da buna göre bi karar vermesi gerekiyordu avrupa kupaları için ve acele bir şekilde şike kararı verdi
dikkat edin ülkemizde o dönem fb 8-10 maçta şike yaptı denildi emenike para sayarken görüntülendi dendi hala o görüntüler bekleniyor ama ortada yok
fb 8 maçta şike yaptıysa diğer takımlar hangileri nerde bunlar
Dur şikesaray diyeyim de havalı gözükeyim.😅
Sağda şike yaptığı tarih yazıyor bu avrupa maçları bizim normal lig sanmışlar.
Bak demiştim demişler görüşte nasıl da biliyorum ama 😂😂
Fenerbahçe zaten ilk okul çocuğu bile bilir şikeci olduğunu. Ve Beşiktaş her zaman derim. En çok yiyen gizli yiyendir. Yani temiz gibi gözüksede şike olayı çok güçlüdür
Ne diyorlardı; tazminat davası açacağız, UEFA'yı dava edeceğiz, şu kadar milyon euro tazminat alacağız...😀
CAS kararı kesin AKlama mahkemesini takmaz, takmayacak, değişmeyecek. Dava da edemezler.
Az önce bu konuda a sporda biri açıklama yapıyordu ama dinlememişim uykulu halimle, şaşırdım doğrusu😕
Türkiyede şike yapmayan kulüp yok, şimdi kimse çıkıp fanatizm yapmasın ha bunlar tescilli şikeci olmuş fark o
Transferden dolayı ceza alıp Avrupa kupalarına katılması yasaklanan kulüpler 😂 2012’de Beşiktaş 3. oldu / 2011’de 5. oldu.
Onlara göre Galatasarayım şikeci ve fetöcü hâlâ. Çok şükür ki, sözde değil resmîyette her şey ortada.
O liste Avrupa'dan men edilenlerin listesi hangi takımın kaç yıl men edildiği yazıyor
Galatasaray'ı göremeyince şok olan bne 😄 ne diyebilirim ki yorumsuz 🤭
Sanki futboldan çok anlıyor ya 😅
Türkiye de galatasaray ı bitirmeye çalışanlar varr 🥺
evet anlamıyorum zaten o yüzden yorumsuz dedim. galatasarayı görmeyince herkes ona şikeci diyor ya ona ithafen ironi yapmıştım 🥺😢😢
Galatasaray hangi maçta şike yapmış anlatsana Avrupa’ya bile gitmeniz Galatasaray sayesinde ama işte bunlara yapılan iyilikler boşa
ironi^^
Yani tablo bunu gösteriyor ama benim ekstradan bir yorumum yok şu anlık. 🤐😰
Galatasaray yine fetöcülük işlerinde tabi , suçu Fener'e atıyorlar.
Fenerbahçe'nin yıllardır şike yaptığını biliyorum; ama Beşiktaş'ınkini hiç duymadım.
Normaldir. İstanbul takımlarının her daim yaptığı olay. Galatasaray niye yok acaba?
Normaldir fetö terör orgütü ortaya çıktıktan sonra kim ne kadar şampiyon olmuş kim olamamış ortada.
şike yapsalar her sene birinci olurlardı saçma saçma
çekemiyorlar
Atatürkün takımları ya ondan
Uefa şampiyonlar liginde şike yapan takımların listesi bu zaten sağda hangi yıl yapıldığı yazıyor.
aziz yıldırım..
Yaptıysam fenerbahçe için yaptım..
Fener için zaten biliniyordu ama Beşiktaşa şaşırdım.
Juventus yok ama bizimkiler var ha
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Yahu ne kadar Türk takımı var rezalet...
Doğru bir karar olmuş 😄
Buna Galatasarayı da katsalar tam olurdu
Hem dıj güjler, feto.
beşiktaş ve fenerbahçenin cezası hani nerde?
Şiddetle kınıyorum.
Öyle çünkü
Şaşırmam
Hikaye
Gayet doğru zaten
Şaşırdık mı?
Şikebahçe :D
Şike yaptığı değil şikeden yargılandığı
Besiktas ne alaka
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?