Beşiktaş'ı trabzonspor karşısında nasıl buldunuz?

Beşiktaşı trabzonspor karşısında nasıl buldunuz?

ciro 1 milot 2 sallanan parçalar idi. ciro forvet ve bizde yabancı hayranlığı var. kariyeri yüksek. ve goller de attı. o yüzden kimse bişey demiyor medyada. ama bence yeni transferlerden henüz oturmayanlardan. ve alternatifi yok. bence zamanla formu yükselcektir. bugün de cok iyi posisyonlar buldu bi tanesi kenarda yan aglara attıgı 2. yarı. bunları gol yapmalı bu seviyedeki santrafor. bence hoca onu tutarak iyi yaptı ne olur ne olmaz bi bakarsın ayagına top gelir. ve forvetler bitiriciliği yüksek oyunculardır gol yapar. ama bugun olmadı. bence hoca kesinlikle takımın bu çok kritik parcasının üzerine titremeli ve forma sokmaya bakmalı. ciro cünkü sekiyor. sallanıyor o bölgede. henüz maksında değil. öyle böyle gol attı maclarda ama savunmacıları illlalllah ettirmedi. bence bu da olcaktır. birazda bencillik oranını arttırsa daha iyi olur. forvet neticede. ona gelen top pastan ziyade sut oncelikli olmalı.

milota gelecek olursak bence iyi bi yedek oyuncu olur. ona bel bağlanmaz. formu yükseldi hatta hoca onu basın toplantısına götürdü. yeri garanti isimlerden biri oldu. ki rekabet halinde oldugu topcu su anda can. ki o hocanın gözüne hiç giremedi yani rekabet vs yok. o bölgeye farklı profilde bi kanat oyuncusu alınmalı hep dedim ama önceliği orta sahaya verdiler cher alındı. ben olsam cher transferini ötelerdim. demir kartal bi altyapı oyuncusu 8 lerden biri ile idare ederdim. cher bi de kiralık. kullancak besıktası. sonra byby. bu tarz transferleri hiç sevmiyorum. winwin değil. tek win olcaksa da bjk lehine win olmalı. ama burada tek win cher ve klubu tarafında. neyse milot şu anda free. rahat bölgesinde. gerci hoca joao yu dener ernesti oynattı yerine bugun. takım içinden çıkartır bişeyler de. milota yapcak bişey yok bence. yine idare etti bugün. ocakta kesinlikle onun yanlızlıgına son verilmeli. canı da acilen milotu tehdit eder noktaya calısmaya da bakılmalı.

iyiler ise bence arthur. sola transfermi hayırdır diyor. sanssız sarı yemesine ragmen dengeli oynadı. bence daha cok sut denemesi konusunda tesvik edilmeli. şut konusunda besıktas zayıf jonahı bile golgede bıraktı ki bence o da gayet iyiydi. pasörlüğü de iyi. kazma dersin. al verleri fena değil. cıkartmasını anlamadım hocanın. bu da besıktasın yedeklerinin sayıca az oldugunu gösterri.

besıktas bence iyi yolda. derli toplu oynadı bugun. eksisi baskı yapma konusunda iyi olmamaları. kapanan takımları acamaması. şut eksikliği. buyuk takımsan anadolu takımını abi acıcaksın. hep ara pas deneyerek olmaz. cok bi kafa golü atcak adam varmıs gibi sürekli orta yaptılar. gedson gölü iyidi. adam en skorer olabilir su anda:D trabzonun golüde cok nizami netti. trabzon savunmasını da tebrik ederim bi kekoluk yapıp penaltı verirlerdi yani. ama uyanık oynadılar. ugurcan da yani bence trabzonda heba oluyor daha yukarı gitmeli artık. 2 puan kaybettik sonuc olarak. üzücü. umarım telafi ederiz sonraki maca.

Beşiktaş'ı trabzonspor karşısında nasıl buldunuz?