Popomun daha güzel gözükmesi için bir süredir spor yapıyorum özellikle squat ama değişen bir şey yok. İlişkilerde kalçanın şekline önem veriyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSquat’a ilaveten-FRONT LUNGE-Harekete başlangıç pozisyonu olarak ayakta dik bir şekilde durulmalı. Diz kırılarak bir adım öne atılır, diz kapağı ayak parmak ucunu geçmeyecek şekilde yere basılarak vücut yine dik bir şekilde öne doğru çömelinir. Arkada kalan bacakta da diz kırılır fakat yere değmemelidir. Yine bu harekette de dumbell kullanabilirsiniz. Bir sol bacak bir sağ bacak şeklinde sırayla ya da önce sadece bir bacak daha sonra diğer bacak çalışılacak şekilde hareketi yapabilirsiniz.
GLUTE KİCK BACK-
Yerde yüz üstü emekleme pozisyonunda ve dirsekleri yere koyarak önce bir bacağı dizden kırarak ya da düz bir şekilde yukarıya doğru kaldırarak hareketi yapıyoruz. Hareketi bitirirken çalıştığımız bacakta dizi yere koymadan hareketi tekrarlıyoruz. Belinde problem olanlar ve hareketi yaparken ağrı hissedenler, dirsekleri yere koymak yerine ellerini yere koyabilirler.
HIP BRIDGE-
Yere sırt üstü yatılır. Bacaklar dizlerden kırık şekilde olmalı ve ayak tabanları yere tam olarak değmelidir. Eller yanda yerden destek alarak kalça yukarı doğru kaldırılmalı ve yukarıda 1-2 saniye kalça kası sıkılarak tekrar hareketin başlangıç pozisyonuna dönülmeli, kalça yere koyulmadan devam edilmelidir.
ONE LEG HIP BRİDGE-
Yukarıda bahsetmiş olduğumuz ‘’hip bridge’’ hareketi ile benzerdir fakat burada hareket tek ayak yerde olacak şekilde yapılır. Aynı pozisyonda yere yatılır. Tek ayak yere basılı olacak şekilde ve diğer bacak düz bir şekilde uzatılarak yere değdirilmeden yukarı kaldırılıp aşağıya indirilerek hareket tamamlanır.
SID LYING ONE LEG LİFT-
Yere yan pozisyonda yatılır ve yere yakın olan kolla ya başa destek yapılır ya da kol yere doğru, baş kolun üzerine yatacak şekilde uzatılarak bacak yukarı doğru kaldırılır. Yerdeki bacakla hareketi yaptığımız bacak aynı pozisyonda ya da dizden kırılı bir şekilde birbirine paralel olabilir.
BOOTY LİFT-
Yere yüz üstü pozisyonda yatılır, eller önde birleştirilerek çene altına destek için konur ve ayak tabanları topuklardan birbirlerine değecek şekilde birleştirilir. Daha sonra vücut pozisyonunu, bacakların ve ayakların pozisyonunu bozmadan kalça sıkılarak bacaklar belden yukarı doğru kaldırılır.
HANSTANDT ONE LEG LEFT-
Eller başın üstünden yere 45 derecelik açı ile tek bacak düz olacak şekilde durulduktan sonra diğer bacak yukarı kaldırılarak kalça kası sıkılır ve yerdeki destek bacağımız dizden hafif kırılarak yere indirilir.
GLUTE SIDE ONE LEG LIFT
Götüre Kick Back" hareketi ile çok benzer pozisyonda olan bu hareketi yaparken dirsekler yerde olmamalıdır. Kollar gergin bir şekilde yerde ve bacak dizden kırık bir şekilde yana doğru açılarak yapılmalıdır.
SQUAT JUMPOlduğunuz yerde dizler parmak uçlarını geçmeyecek şekilde kalçayı arkaya doğru çıkararak çömelin (squat pozisyonu). Şimdi en son kaldığınız pozisyondan yukarı doğru sıçrayarak hareketi bitirin. Yere düşerken vücut pozisyonunuz dik bir şekilde değil, yine squat pozisyonunda olmalıdır.
Her hareketi 15-20 tekrar 2-3 set olarak yapabilirsiniz, bunları bildiğimden değil size yardım amaçlı biraz araştırdım. Birazda spor hocamdan destek aldım.
Kolay gelsin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tek gecelik ilişki olsun, uzun süreli ilişki olsun çok da önemli değil. Esas önemli olan ten uyumu. Partnerinle aranda ten uyumu iyi olursa gerisi gelir.
Ama sen sağlık açısından yine de squad yap, çok faydalı bir hareket. Hem popon daha dikkat çekici olur hem de sağlıklı olursun.00 Yorumla
Bir süredir derken ne kadar süredir? 2 hafta squat yapıp poponun şişeceğini mi düşünüyorsun? O iş o kadar kolay değil.
Küçük popo seven de var. Daha doğrusu popoya değil de yüz güzelliğine vs daha çok önem verenler var.
Normali sorarsan herkesin ilk baktığı yer popodur.20 Yorumla
Ağırlık ile yapman lazım büyümesi için. Ve sadece squat yetmez daha bir sürü hareket var. Kalçalar için squattan daha etkili şeyler de var onları da yapmalısın. Üstelik yeterli protein almıyosan büyümez. Yani boy kilon falan kaç bilmiyorum ama ben 160 boy 53 kilo olarak 80-85 gram protein alıyorum
90 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
82Cevap
- Spor konusunda 20,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGerçek aşkta önemli değildir, ama sapık ya da sadece cinselliğe önem veren biriyle ilişkideysen ilk bakacağı yer kalçan olacağı için önemli. benim için önemli değil ben sevdiğim için ilişki kurarım popo için değil
20 Yorumla
+1 yıl1) kisa surede fayda etmez en az 2 ay yap cok fark eder
2) hareketi yanlis yapiyor olabilirsin bilmiyoken bende yanlis yapiyordum faydasi olmuyor oyle
3) kalca icin sadece squat assla yeterli degil
4) agirlik kullanarak yap daha hizli sonuc alirsin
5) beslenmene dikkat et ozellikle protein alimina10 Yorumla
+1 yılBir söz okumuştum dur sanada söyleyeyim.
"Annem hep derdi kızım makyajla güzellikle erkeğini elinde tutmaya çabalama erkeğinin kredi kartını al onun aklı sende hep kalır diye"..
Sen kendini seviyorsan gerisi önemli değil sen sorun edersen karşındaki kişinin eline koz vermiş olursun sonrada seni değersiz duruma getirir...17 Yorumla- +1 yıl
sen onun kredi kartını alırsan oda senin kredi kartını alır
- +1 yıl
@SelanicBombs alsın benim için sorun olmaz benimde aklım onda kalır fkjdkd
- +1 yıl
konuyla alakasız olarak bu cevaptan anladığım kadarıyla duygusal bir boşluktasın ve yalnızsın, prensini hayal ediyorsun ama o prens hiç hayal ettiğin gibi olmayacak tr gerçeğide bu.
- +1 yıl
@SelanicBombs nerden vardınız bu kanıya sadece bir cevap yazdım bir cevaba bakarak insanları yanlış yorumlamanız trajikomik..
- +1 yıl
buna cevap veremem ki bu tarz şeylerin mantığı yok, sadece hissiyati var, hislerim genelde kuvvetlidir ve genelde doğru çıkarlar, ve bu cevabına yönelikte bir şey hissettim ama neyse önemli değil, rahatsız ettiysem kusura bakma iyi günler
- +1 yıl
@SelanicBombs hayır rahatsız etmediniz🙂🙃
- +1 yıl
buna sevindim :)
Poponu büyütmek için squat yapman yeterli olmaz. Zaten squat bilinenin aksine popoyu büyütmek için değil şekillendirmek için vardır. Herkes kalça şekillendirme için squatı tercih etse de aslında başka bir sürü hareket mevcut. YouTube üzerinden kalça şekillendirme tutorial'larını incelemeni tavsiye ederim. 🙌
10 Yorumla
+1 yılSquar estetik kalçalar için tek başına yeterli değildir. Popo büyütmez. Sadece daha sıkı ve şekilli durmasını sağlar. İstediğiniz şey için yaptığınız sporla uygun bir diyete ihtiyacınız var. Popo hacmini yağdan alır. Büyümesi için vücudunuzun uygun miktarda yağ alması gerekir.
00 Yorumlaspor konusunda oldukça bilgim var. ağırlıksız squatta kalça sadece dikleşir ve toparlanır. ağırlıkla yapıp kilo alma amacına uygun protein ve karb alımı yapman gerekiyor. istikrar + ağırlık + protein + karb şart
bu arada ek bilgi ton balığı pilav ye spordan sonra. ton balığo direkt kalçaya yarıyor.00 Yorumla
+1 yılbenim yaptigim bir popo egzersiz videolari var. squad agirlikla yapmadigin zaman fayda etmez. istersen videonun adini/kanali soyleyebilirim? cevap vermezsen diye isteyenlere yazayim: youtube'a "yuvarlak popo" yazdıgınız an cıkıyor zaten. 3. gunden faydasını gormeye baslarsiniz.
- Melisa Özsarı ( Yuvarlak Popo Antremanı)
17 dakikalık bir video, video kapaginda kadinin kendi kalcasinin resmi var pembe bir taytla50 YorumlaKarşıdaki kişiyi poponla etkilemek istiyorsan bilemeyecemmm.
70 YorumlaKalça;
seks ilişkilerinde önem arz eder.
Aşk ilişkilerin da bir sorun teşkil etmez50 Yorumla- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılağırlık seçimi önemli bir yerlerde hata yapıyo olmalısın tabi kasta genetik birşey
53 Yorumla- +1 yıl
@Mrt3030 teşekkürler :)
+1 yılİlk önce aklına squat yap ve büyüt. Kendini bu kadar değersiz görme ilişki kalçana göre yürüycekse elleme yürümesin kalbin yerine kalçanı kullanırsan olmaz. Kalça sıradan ve herkesde olan birşey. Sen kendini sev önce seni kalçandan dolayı sevicekse sevmesin ya
20 Yorumlaboyun kısa ise her türlü büyüyor 1-2 kilo alman bile hemen farkedilir şekilde büyümesini sağlıyor bu avantaj mı bilmem ama 150 biri olarak bu konuda avantajlıyım :D
10 Yorumlabilmem.. popoyu hic kriter olarak gormedim. hatununun poposuyla gurur duyup cevresine karsi fazladan bi ozguven kazanabilir. en olmadi libidoya katkisi olur, alisana kadar o da.
10 YorumlaGelişme olmadığını sen mi düşünüyosun yoksa spor hocan takip ediyor mu? Kendin kontrol etmek için ayda bir postür fotoğrafını çekip karşılaştırabilirsin
00 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. erkekler beğensin diye kendinize eziyet etmeyin
küçük kalsın nolcak50 YorumlaYani bir poponun ilişkide ne kadar önem taşıdığı hakkında bir fikrim yok ama bence çok da önemli olduğunu düşünmüyorum
20 YorumlaDoğru yaptigina emin misin?
Max düzeyde inecek, ayaga kalktiginda popoyu sıkacaksın ve yavaş yapacaksin.00 Yorumlakarbonhidrat kullanamı öneririm zorlanan yerler yağ bağlar kaslarda sıkı olunca seksi ibr bayana dönüşebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılDoğuştan güzel değilse squat sonradan bi nebze işe yarar. Kalça ilişkide kişisine göre değişir, yerine göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılBence hiç büyütme sonra erkekler sana karakterin için değil kalçan için yürüyecek boşa uğraşmış olacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFitnessle uğraşıyorum bana sorabilrsin ayrıca yeterince iyi yapmadigib için ise yaratmamıştır
Ağırlık kullanıyormusun ya da ne. Zamandan beri yapıyorsun10 YorumlaGtünle tavlayacağına karakterinle tavla. En azından skip atılmazsın 😉
10 Yorumla
+1 yılseni popo için tercih eden daha güzel popoya bırakır bence
10 Yorumla
+1 yılHani kızlar kendileri için süslenip bakım yapıyordu lağn?
10 Yorumla
+1 yılAcaba hareketi yanlış mi yapıyorsun kalçalara bindir ağırlığını
Ve ağırlık alarak çalış11 Yorumla- +1 yıl
Sen yapiyo musun
Yeterli ve düzenli yapmamışsındır yoksa şekillenmemesi imkansız
10 Yorumla
+1 yılSquat kalça hareketi değil çünkü popülariteye değil araştırarak bilgiler edinin.
10 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİçi bokk dolu kalçanızı ne yapalım yani? Ne işimize yarayacak?
30 Yorumla
+1 yılsquat kalçayı büyütmez, sıkılaştırır şekillendirir daha estetik daha çekici görünmesini sağlar..
00 YorumlaBuyuk olunca ne oluyo kilo alinca otomatik buyur zaten onemli olan bicimi sonucta..!
00 Yorumla
+1 yılSpor salonuna başla istersen. Orda yardımcı olacaklardır sana
00 YorumlaSeni popon için seven sana popo kadar değer verir. Sağlığın yerinde olsun, elindekilerin kıymetini bil. Böyle detaylara takılma.
60 YorumlaSpor konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok önemli..
Biz erkekler sever ve etkileniriz.00 Yorumla
+1 yılZayıf kadın severim. Abartılı ve orantısız vücut tercihim değildir.
00 YorumlaDene olmazsa da kalçası düz kadın seven erkeklere yönel.
00 Yorumla
+1 yılEger besinde dogru oliyorsan
Buyumemesi imkansiz00 YorumlaEvet bende kadınların kalçalarına bakıyorum zaten dm glsne
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ben vücut geliştirme uzmanıyım öncelikle kilo alamıyor zayıf kalıyorsan gizli bir hastalık vücudun da olabilir sağlık testi yapmanı öneririm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok önemli tabi , çok uğraşmalısın sabah akşam çalış çabala :D
20 YorumlaSquat popo büyütmez zaten.
Mevcut popoyu şekle sokar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Biraz gazla toplarsın kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkı kalça iyidir bi Tokat şap diye ses çıkmalı karpuz gibi 🤚
10 Yorumla
+1 yılYediğin şeyler squat yapmadan daha önemli doğru şeyleri hemen gerekiyorki ordaki kaslar büyüsün poponda büyüsün , squat yapıp doğru şeyleri yemezsen büyümez
10 Yorumlasadece kalça sevdalıları var. kalça önemli ilişkilerde.
00 Yorumla
+1 yılSquat hareketi Düzenli Yapıldığında Fark Belli Oluyor
44 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin isi zor elinizde
- +1 yıl
Herşeyin Aşırısı Zarar Zor Olan Bişey Yok😂
- +1 yıl
hii aklimizi almayin ama
- +1 yıl
Abartısı İğrendirir Eminim Buna😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBide bunu dene
3x45 squat
3x50 hip thrust
3x50 donkey kick
Bunları haftanın 6 günü yap ve her hafta 10 tane ekle tekrara set 3 te kalsın sayıyı arttır00 YorumlaYeterli proteyin ve düzenli egzersiz listesi oluştur kendine. Vucut yapın değiştikçe sana çevrilen gözler daha çok artar ve daha fazla ilgi görmeye başlarsın
00 YorumlaBen sert olmayı sevdiğimden kalçaları tokatlamam lazım. O yüzden sert ve dolgun olmalı
00 Yorumla
+1 yılkum torbası tekmele. özellikle dik vuruşlar yap. tolyo filan. kik boksçu, taekwondocu kızların popoları güzel olur genelde.
12 Yorumla- +1 yıl
2 yıldır taekwondo yapan ben bunu beğendi smvjslfmswku
- +1 yıl
@GGizemmccetinn teşekkür ederim.
Kalça yoksa selam bile vermem ne ilişkisi standart kaliteyi yüksek tutmak lazım 😎
00 Yorumla
+1 yılEvet hemde çok önem veririm çünkü avuçlarımda kucağımda o güzelliği hissetmek isterim
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla şekilli ve büyüklükte sorun çok dikkat çeker
00 Yorumla
+1 yılHerkesin derdi başka, ben napsamda götüm küçülsün diye uğraşırken biyütmek isteyenleri anlamıyorum nevarki büyük olmasında.
00 Yorumla
+1 yılSpor salonlarinda uzman egitmenler oluyor. Profesyonel yardim alabilirsiniz. ya da kisa yoldan estetik cerrahiyi deneyin.
00 Yorumla
+1 yılSporla gelişir ama büyütme yöntemi için oturabilirsin ncmdkdkdn
10 Yorumlaİlişki cinsel ise, önemlidir şaplak kırmızı çizgidir.
10 YorumlaKalçanın kıstas olduğu ilişkiden uzak durmalısın bence.
20 Yorumla
+1 yılSevgilin kalçan için mi sevgili seninle?
40 Yorumla
+1 yılBenim bile popom büyüdü yapınca senin nasıl büyümedi
00 Yorumlakalcayi cok severim.. dmalma pozisyonunda yaparken tokatlamak cok zevk verir bana.
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım