Ünlü astrolog Dinçer Güner 'Süper Lig Şampiyonu Galatasaray olacak' demiş. Sen bu astrolojik ön görüye nasıl bakıyorsun?

Selamlar herkese..
Ünlü astrolog Dinçer Güner Süper Lig Şampiyonu Galatasaray olacak demiş. Sen bu astrolojik ön görüye nasıl bakıyorsun?
Hürriyet. com. tr adına Ferit Ömeroğlu, Exxen'de 'Astrolojik Şifreler' adlı programı yapan ünlü astrologlar Dinçer Güner ve Hande Kazanova ile bir röportaj gerçekleştirmiş.

İşte bu söyleşide konu be mevzuya gelince Dinçer Güner şu şekilde yanıtlamış;

Ferit Ömeroğlu: Galatasaray şampiyon olacak demişsiniz. Bu durumda bir şeyler söyleyebilir misiniz?

Dinçer Güner : Ben futboldan hiç anlamam, takımların kurulduğu anın haritalarına göre bir şey söyleyebilirim. Fakat orada dedim ki bu sene karar vermem çok zor kimin şampiyon olacağına dair. Dedim ki 2022’de Beşiktaş şampiyon olacak. Çünkü bolluk, bereket ve talih gezegeni Jüpiter; Balık burcuna geçmiş olacak yıl sonunda. Beşiktaş’ta Balık burcu aslında. Sadece futbol kulübü değil bu kulüpler. Basketi var, atletizmi var, voleybolu var. Ben kulübe baktım aslında. Bu sene Galatasaray’ın daha iyi açıları varmış gibi görünüyor..
Ünlü astrolog Dinçer Güner Süper Lig Şampiyonu Galatasaray olacak demiş. Sen bu astrolojik ön görüye nasıl bakıyorsun?
Seneye de Beşiktaş görünüyor diye de eklemiş..
Peki sen astrologların bu konularla ilgili öngörüsüne nasıl bakıyorsun?

#funda
Ünlü astrolog Dinçer Güner 'Süper Lig Şampiyonu Galatasaray olacak' demiş. Sen bu astrolojik ön görüye nasıl bakıyorsun?