Ben Dinçer Güner KizlarSoruyor #uzmanlarcevapliyor etkinliğinde astroloji alanında sorularınızı cevaplayabilir miyim?

Merhaba KScanlar,
Ben Astrolog Dinçer Güner. KizlarSoruyor #uzmanlarcevapliyor etkinliğinde astroloji alanında sorularınızı cevaplamak üzere 28 Kasım Salı günü saat 16:00-18:00 arası sizlerleyim.
Ben Dinçer Güner KizlarSoruyor #uzmanlarcevapliyor etkinliğinde astroloji alanında sorularınızı cevaplayabilir miyim?Dinçer Güner Kimdir?
Dinçer Güner, hem Sözcü gazetesi ve Sözcü internet sitesinde hem de Marie Claire dergisinde yazılar yazmakta, tüm sosyal medya mecralarını (Twitter, facebook, instagram, Youtube) astrolojik bilgiler vermek adına aktif bir şekilde kullanmakta. Bir yandan da herkese astroloji öğretmeye çalışmak gibi deli bir çabası bulunmakta. Kendisine ait şu ana kadar 6 kitabı bulunan Dinçer Güner, yıllardır profesyonel olarak Astroloji Eğitimleri vermekte. Bunların yanı sıra seminerlere konuşmacı olarak katılmakta. “Zamanlamanın Gücü” ismini marka haline getirmiş ve bu isimde 4 yıldır kitap çıkarmakta.

Hakkımda merak ettikleriniz için profilime göz atabilir, hesabımı takip edebilirsiniz. Alanımda merak ettiğiniz, anlamak istediğiniz sorularınızı aşağıya ekleyebilirsiniz.
Yarın görüşmek üzere.

Dinçer Güner Facebook
Dinçer Güner Twitter
Dinçer Güner Instagram
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşadığım sağlık sorunu sebebiyle röportaja ara vermek durumunda kaldık. Burçlarla alakalı sorularınızı, ayrıca videolu şekilde yanıtlayacağım.

İlginize teşekkürler :)
Ben Dinçer Güner KizlarSoruyor #uzmanlarcevapliyor etkinliğinde astroloji alanında sorularınızı cevaplayabilir miyim?