İlginize teşekkürler :)
Ben Dinçer Güner KizlarSoruyor #uzmanlarcevapliyor etkinliğinde astroloji alanında sorularınızı cevaplayabilir miyim?
İlginize teşekkürler :)
Dinçer Güner Kimdir?Merhaba, Hoş geldiniz. Benim sorum şu şekilde: Yükselen burcumuzu nasıl bulabiliriz? Bu zamana kadar birçok kişiden fikir aldım, bazıları "tüm burçları okuyacaksın sana en uygun yani senin özelliklerini taşıdığını düşündüğün burç senin yükselen burcun oluyor dediler" bazıları da " doğduğun günü ve doğum saatini yazıyorsun ve çıkan sonuç senin yükselen burcun oluyor" dediler. Bunlardan hangisi doğru, ben yükselen burcumu nasıl bulabilirim? Bir de o dedikleri şeylerden 2. yi denediğimde, normal burcumla yükselen burcum aynı çıkıyor. Yani anlayacağınız kafam karışmış durumda bilgilendirirseniz sevinirim.
Yükselen burcunuzu Türkçe kaynaklardan çok yabancı sitelerden daha iyi öğrenebilirsiniz. Bunun için doğum saatinizi bilmeniz gerekiyor.
www.astro.com sitesinden yükselen burcnuzu öğrenebilirsiniz. Bu site dünyanın en kapsamlı astroloji sitesidir diyebilirim.
Hoşgeldiniz ^_^
Azınlık grup olan yaylar hakkında neler söyleyebilirsiniz? Burçlara inanmamakla birlikte kendi burcumun özelliklerini taşımam da ilginç bir ironi oluyor. Aslında her burç hakkında bilinmeyen birkaç şey söylerseniz çok mutlu oluruz ^_^
Sanki diğer burçlar koalisyon ya
Ahahhaahah koalisyon mu harika ya 😂😂😂😂😂
Bende aynı soruyu soracaktım :)
Yaylar süper
@EnzamiKumi Siz eziksiniz :/ Biz mütüşüz 8)
ne varmış yaylarda elmaşekeri gibi insanlarız şeker bitiyor elma çıkıyor siz daha konuşun :D
Hastanede yazılan doğum saatleri için hata payı var mı? 5 dk öne mi almalı yoksa 5 dk geriye mi?
Doğum başlangıcı boyunca yükselen burcu kova olan biri doğum sonunda yani çocuk dünyaya geldiği anda yükselen burcu balık burcunun sıfır derecesinde oluyorsa bu çocuğun yükseleni balık burcu mu olur yoksa kova burcu mu?
Satürn Kova burcunda ve 1. evde ise ne gibi özellikler verir?
Yükselen Balık burcunun yönetici gezegeni Jüpiter 8. evde ise ne gibi fiziksel özellikler verir?
Ay burcu mu daha önemli yoksa yükselen burç mu?
Cevapladınız için şimdiden teşekkürler.
Astrolojide bir dakika bile çok önemli. Çünkü bir dakika farkla öngörülerde yaklaşık 3-4 ay oynuyor. Hastane kayıtları ile ilgili bir ahkam kesemem ama doğru olduğunu varsayıyoruz sonuçta.
Ben astrolojiye inanmıyorum ama inanmak istiyorum ve geçerli sebep bulamıyorum. Burçların etkisine beni ikna etmek isteseniz ikna etmek için ne söylersiniz?
Burçlara değil ama doğum haritanızı incelettiğiniz zaman astrolojiye karşı olan inancınız artacaktır.
Ilginc. Nasil inceletecegim?
Para verirsen inceler
Cevap
164Cevap
Öncelikle hoş geldiniz 😄
Bir tek dileğim var. Terazi kadınını söyleyin yeteeeer 🎶🎤😂
Teşekkür ederim şimdiden 😄
Çok sinsiler
@Hüzün_Kovan_Kuşu sinsirella hepsi sjjd
Bati astrolojisi neden tropikal zodyak kullaniyor? Hesaplamalari gunes merkezli yapmalarina anlam veremiyorum... Dunya ve Dunyada ki canlilar etkilerini sadece gunes ve sisteminde bulunan gezegenler'den almiyorlar ki? Bir de... burc tarihleri neden bundan 2000 yil once belirlenmis tarihler ile hala ayni? Gercek burc tarihlerinde sapma oldugu neden insanlara aciklanmiyor? Ve gunesin bulundugu her burc suresi'nin ayni uzunlukta olmadigi...
Çünkü bizim şu an kullandığımız takvim de tropikal zodyak üzerine kurulu. Örneğin dönencelere göre 21 Martta bahar başlıyor, 21 aralıkta kış başlıyor. Tropikal zodyak da zaten güneşin takım yıldızlarından geçtiği varsayımı üzerine kurgulu değil. Kullandığımız zodyak tropikal olduğu için biz mevsimlerin başlangıç tairhlerini baz alıyoruz. Ama sizin bahsettiğiniz sideral zodyak, yani yıldızsal zodyak Hint (vedik) astrolojisinin konusudur.
Evet Vedik astrolojisi sideral zodyak kullaniyor. Cok daha isabetli oldugunu dusunuyorum. Bati astrolojisi gunesi baz aldigi icin cikardigi haritalara (bence) daha cok "ego" haritasi diyebiliriz sanirim. Profiliniz'de Vedik astroloji egitimi aldiginiz da yaziyor. Birsey merak ediyorum... rasi ve navamsa'da Mars gezegenim oglakta oldugu halde ashtakavarga degeri 3. Bunun sebebi 7 eve denk geldigi icin olabilir mi? Ya da bulundugu takim yildizi ile soz konusu gezegen enerjisinin uyumlu mu olmasi gerekir?
Seçilmiş "Akrep" burcu insanları olarak akrep burcu olduğumuzu dile getirince insanlar neden onları sokmuşuz gibi acayip tepkiler veriyor sizce?
Öncelikli sorum budur. Yıllardır cevabını merak ettiğim çok özel bir soru...
Bu tepkilerden kurtulmanın yolları nelerdir?
Sizce diğer burçlar tarafından kıskanılıyor muyuz? Bu kem gözlerin mükemmel burcumuz üzerine bir nazarı değer mi?
Akrep burçlarındaki bu seksilik, çekicilik ve yüksek oranda zekanın kaynağı nedir?
Allah neden diğer burçları akrep burcuna göre daha noksan yaratmış sizce? Akrep burçları olarak bakıp Ibret alalim diye mi?
Sorularim bu kadar, teşekkürler.
Benim burcum boğa yükselenim ise akrep. Ama işte çalışırken oğlak, arkadaşlarımla eğlenirken kova, tatildeyken de koç özellikleri taşıyorum. Ama boğa ve akrep özellikleri hala baskın. Gel de çık işin içinden. Burçlararası entegrasyon deseeeem değil, burçlararası geçişlilik deseem hiç değil. Acaba burç dediğimiz şey bir takım hezeyanlar mıdır? Sallama bilgilerin mantığa dayandırılma çabası mıdır? Sokakta biri böyle şeyler uydursa şarlatan der güler geçeriz ama astroloji diyince de pek bir havalı oluyor. Yemiyorsunuz değil mi bizi? Uyduruyor gibi duruyorsunuz da.
İsminizi görür görmez aklıma amcam geldi size Dinçer amca diyebilir miyim?
Astroloji ile bir ara çok kafamı yormuştum sonra fark ettim ki aslında hepsi belirli bir zaman sonra aynı yola çıkıyor yani zerre güvenim kalmadı yorumlarına dair.. Peki neden yorumlar belli bir zaman sonra farklılık göstermek yerine aynı yola çıkıyor?
Misal yay burcuyum ve 5 sene öncede dik kafalı olduğu söyleniyordu şimdi de dediğim dedik olduğu söyleniyor. Aradaki fark ne? Yani ben bu burcumun verdiği özelliği istemiyorum arkadaş. Sırf burcum yay diye inadına dik kafalı oluyorum yalan yok.
Bilimsel hiçbir güdüsü olmayan sorsan yıldız bilmeyen insanların tamamen yüzyıllardır bütün insanların genel özelliklerini tasvir ederek (yok yengeç sakindir yok yalan söylemez yok ilerde hayatınızda güzel birşey olacak ) Zaten insan aa evet yalancı değilim dicek yalancıyım dermi? aaa evet ileride güzel birşey oldu. Üstelik insanın hayatı boyunca hayatında güzel birşey olması çok normal bunu öngörülü bir durum burç diye yorumlamak ? bu aklı fikri olmayan bir insanlardan boş boş iş yapıp para kazanmak nasıl bir duygu?
Kanka sana salak dicekler ugrasma
@Batuhan452 Ben salağım burca inananlar akıllı olsun o kafayla :D :D
Merhaba Dinçer Bey,
Ben açıkçası astrolojinin gerçekliğine inanmıyorum. Astroloğum diyorsunuz mesela bunun eğitimini nerden aldınız gercekligini nerden bilebiliyorsunuz? Bilimsel tek bir yanı bile yok gezegenlerin çekim kuvveti diye insanları kandıramazsınız. Ben açıkçası yüzlerce özellik üzerinden birkaçı tutunca insanların aha doğruymuş diye abartmasindan kaynaklı diye düşünüyorum. Bir insanın kişiliğini yaşadıkları ve genetiği, fiziksel özelliklerini ise genetiği ve çeşitli dış faktörler etkiler.
Bana astrolojinin mantıksal bilimsel bir açıklamasını yapabilir misiniz?
Her insanda olabilecek özellikleri her burca yerleştiriyorlar tutarsa, tutar diye. Sen de astroloji uzmanı olabilirsin, istersen, karakterine yedirip birilerini kandırabilirsen. Kandırmak kolay ama insanları kandırıldığını inandırmak çok zor. Ne desek pesinden gidecek milyonlar var. Mantıksal ve bilimsel açıklaması yok. Zeka sadece.
Merhabalar, hoş geldiniz.
Hangi burca sahip olduğumuz mu önemli yoksa yükselenimiz mi?
Hangisinin özelliklerini daha çok taşıyorsak o mu geçerli?
Yükselen burcumuz çok daha önemli. Çünkü yükselen burç bizim doğum saniyemizle alakalıdır. Doğum saniyemizde gökyüzünün doğu ufkunda hangi takım yıldızının olduğu ile ilgilidir.
Yükselen burcun bizim yeteneklerimiz, sağlığımız, fiziksel görüntümüz ile ilgilidir
Öncelikle @parsksk Sen de buraya gel
İyi günler ben G. Etcheid, E. Blay, Morawetz
Burcunuz ve kişiliğiniz isimli kitabı okudum Gerçi bir tane kitap bile kesiyorum verilmez ama burada bütün burçların karşı burçlar ile uyumunu veriyor Mesela ben yengeç burcuyum yani benimle ilgili birçok eşya tutuyor en sevdiğim eşya pijamaya kadar sorum şudur kitap hakkında bilginiz varsa güvenilir midir Bir de yengeç burcu için en uygun burç hangisidir terazi ve yay yengeç burcu için uygun değil diyorlar peki sizce nasıl
@Parsksk
Merhaba, hoş geldiniz. Astrolojiyi ben de merak ediyorum ama hic araştırma şansım olmadı şimdiye dek. Özellikle yıldız haritası yorumumu merak ediyorum. Neyse. Burcum da yukselenim de oğlak. Burcu akrep yükselen de boğa olan 3 yaşında bir kızım var ve çok zitlasiyoruz. Boğa burcu babasıyla çok daha iyi. Bu durumun burçlarla bir ilgisi var midir yoksa karakterize olarak ikimiz de inat olduğumuz için midir :D
Merhaba 😊
6. evde akrepte: retro bir jüpiter, vertex, kuzey ay düğümü ve retro bir plütonun olması sağlık alanında başarılı olacağımı gösterebilir mi (tıp okuyorum)? Bir de jüpiter akrep burcuna geçtiğine göre bunu kendim için şans olarak yorumlayabilir miyim? Özellikle de retro olduğu zamanları..
Merhaba 13 yaşından beri Astroloji yle ilgileniyorum
Benim güneş burcum aslan , yukselenim aslan , ay burcum akrep. Özellikle ay burcumu yani akrebin özelikleri nı çok ama çok yansıtıyorum. Biraz ay burcumu yorumlar misniz. Birde ben gururlu bir insan miyim sizce?
Merhaba dinçer bey ikizler burcunun bu kadar sevilmemesinin nedeni nedir sadece iki yüzlü ve dengesiz olduklarını düşündükleri icin mi yoksa zekasını ve hazırcevapçılığını hazmedemedikleri için mi ikizler burcu olarak kararsiz oldugum dogrudur ama iki yüzlü ve dengesiz olmadım neye göre dengesizlik ve ikiyüzlülük bu ozellikler sadece kötü tarafindanmi degerlendirilmeli yoksa olaylara bakış açısına göre değişir mi? Şimdiden teşekkürler😊
Merhaba Dinçer abi sana bir sorum olacak sevdim kız beni askerde terk etti ve ona mesaj attım o kadar benimle görüşmek istemedini söyledi sonrada sana yasatiklarimin bedelini ödedim dedi başkasının yüzüne bakacak yüzüm yokken senin yüzüne nasıl bakayım yazmış ne demek bu
@Serguzesh Doğru konuş lan
@personaaa Onu bende biliyorum
@personaaa Bak bir özele gel herseyi sana en basindan anlatim
Hoşgeldiniz.😊
İkizler burcuyum. Arkadaş olmamı engellmesi burcum yüzünden mi diye merak ettim. Çünkü sessiz kalmayı tercih ediyorum. Bu yüzden gözlem yapıyorum ve arkadaş olamıyorum. Nedeni kendim gibi olmayanla anlaşamıyorum burcum yüzünden mi? Burcuma inanıyorum sırf benim. Astrolojiyi seviyorum 😊
Bir de kararsız, değişken yapımız hakkında ne yapmalıyız? Herhangi konuda genel cevap verebilirsiniz. Merak ediyorum da bazen kararsızlıktan zora kaldığım için.
Teşekkürler Dinçer Bey.
He bir de aynı benim gibi bir ikizlerin de yürürken heyecanlandığı vakit ayağı dolaşıyor gibi oluyormuş. Bunun burcumuzla ilişkisi mi var yoksa rastlantı mı geldi o an o da ikizler bende ikizler burcuyum.
Gecmis olsun. Hg. Burclara inanmıyorum. Fakat su temizlik durumuna hala sasiyorum. Cunku anormal otesi temuzlik duzen ve mikrop takintisi var. Elektronik aletleri bile sokup yikiyorum. Tozlu sokakta dahi yurumekte zorlanıyorum. Basak burcunun baska belirgin. ozelligi var mı
Mükemmelliyetçilik, denge, eleştiri, takıntılı😏
Başak burcuyum 6.9.1999 bu sene hayatımın dönüm noktası olacakmı geçen sene elimden kaçan fırsatları değerlendire bilecekmiyim kariyerim için çok uğraşıyorum.
Ayrıca ikizler burcu partnerim var 23.5.1998 hedeflerimiz aynı o da uğraşıyor maddi sıkıntıları var refaha ulaşabilecek mi ve birbirimize her ne kadar ters karakterlerimiz olsa da vazgeçemiyoruz ikimizde birbirimizden evlilik bana uzak ama basit şeyler yüzünden çıkan büyük sıkıntıları yaşarmıyız evlilikde teşekkürler.
Bilader buradaki manitaların burçlarla ne alıp veremediği var sence? Her s2;benim bir manita var șu burcu ona ne hediye alsam, benim manita șu burcu neden böyle davranıyor.. Benim manita bu burcu ne zaman bana geri döner.. Benim manita bu burc ben bu burcum ablasabilirmiyiz.. Ben șu burcum o bu burç.. Hay s2m burcunu burc ta burç.. Özellikle saçı uzun manitalar bu soruları soruyor.. Biyerlerine burç mu girmis ne sizce? Düsüncelerinizi alabilir miyim?
Selam Dinçer Bey;Twiterdan @dincerguner sizi ve @didem_sarman Hanımı sürekli takipteyiz. Yorumlarınızı araştırmalarınızı dikkatle okuyorum.
Size sormak istediğim şu ki AKREPLER için bu sene nasıl bir yıl olacak? Bu geçen sene epey yorucu ve yıkıcı oldu.
Öncelikle Hoş geldiniz.
Zıt burç durumu tam olarak ne oluyor? Ben teraziyim zıt burcum olarak koç çıkıyor. Şimdi biz bu zıt burçlarımızla anlaşabiliyor muyuz? Yoksa anlaşamıyor muyuz? Koç burcu erkeklerinden bıktım çünkü bir çekim oluyor ama aynı zamanda karakterleri bana hitap etmiyor. Çok değişken ve benciller... Onları anlamak zor.
Hoş geldiniz. Dinçer bey eğer müslümansanız size sorun ve 1 ayeti yorumlamanizi istirham ederim.
Gaybı bir tek Allah bilir öyle değil mi?
Ey iman edenler, içki, kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak şeytanın işlerinden olan pisliklerdir. Öyleyse, bun (lar) dan kaçının; umulur ki kurtuluşa erersiniz. (5/90) bu ayeti açıklarmısınız
Merhaba, ben başak burcuyum ve burcumun çok geri planda kaldığını düşünüyorum yani genel olarak burçlar arasında da insanlar arasın da başak böyle açık bir burç değil biraz içe dönük oluyor hep ne söylersiniz bu konuda
31 ağustos akşam saat 18 civarı doğmuşum etkiler mi bilmiyorum ama
Öncelikle hoş geldiniz dincer bey,
benim sorum şu : Bir belirli yaştan sonramı insan yükselen burcunun özelliklerini taşımaya başlıyor?
Böyle duymuştum ben bir ara siz daha iyi bilirsiniz işin ehli olarak. Şimdiden teşekkürler.
Yükselen burcunuz doğduğunuz an itibarı ile geçerlidir. Belli bir yaştan sonra geçerli değildir.
Doğum haritasında 12evin bulundugu yeri, hayatda eksik oldugu ögrenmesi düzeltmesi gerektigi yerdir gibisine bir yazı okumuştum, güneş_ kova _ 12 evde
Venüs_oğlak_12 evde
Merkür_oğlak_12 evde
Yükselen balık. ay akrep 9 evde ve 89 dogumluyum. şimdi ben ne kadar okusamda eksik düzeltmem gereken konuyu anlayamadım sizce nedir?
Merhaba ben 20 yil boyunca 20 Temmuz yengeç burcu olarak bildiğim ama sonrasında 11 mayis olduğunu öğrendim Boğa burcu nada benzemiyorum yengece de ya da ben yengeç olarak alistigimdanda Olabilir bu konuda benide aydinlatirsaniz eger sacmalamadim umarım😊
Oğlak burcu kadınını tanıtır mısıınız sizce şanslı bir burç mu hangi konularda şanslıdır hangi konularda eksiktir? Yükselen burcumu tam net bilmiyorum kova ya da balık ikisinede benziyorum kova daha çok gibi doğum saatim 8-10.30-11 arası saatsiz net bulamaz mııyım?
Sorumgeldi sitenizdeki soru fiyatını düşürmeyi düşünüyor musunuz?
Mesela 20 lira yapsanız, insanlar 50 liraya 1 soru sormak yerine "nasılsa ucuzmuş ya" diyerek 3 soru sorar ve 60 lira ödeme yapar. Bakın 10 lira kâra gectiniz 😂 Bence harika fikir.
Çok sorum var sitenize dadanmak istiyorum fakat 1 soru 50 tl benim bütçeme fazla geliyor
Burçlar neye gore belirleniyor yıldızlara gore değil orası kesin çünkü benim doğum tarihine gore gol yüzüne bakıyorum farklı bir takim yıldızı denk geliyor gazetelerde yazana gore simdi burçlar neye gore belirleniyor
Merhaba! Aramıza hoşgeldiniz.
Benim sorum; ikizler erkeği ve ikizler kadınının ilişkisi nasıl olur? Nasıl yürütmeliler ilişkilerini?
Bide;
İkizler erkeği hakkında neler söyleyebilirsiniz?
İkizler kadını nasıl davranmalı?
Merhaba Dinçer bey
Boğa burcu olarak kendi iç dünyadında çok hassas , kırılgan ve duygusal olan bir benmiyim , bütün boğalarmı böyle...
Sabaha karşı doğmuşum fakat net saat bilinmiyor acaba yükselenimi öğrenebilirmiyim..
Merhaba, 14 ağustos 1995, (aslan burcu) Belçika Gent doğumluyum. Saat 20:34 doğmuşum (yükselenim kova sanırım). Üniversite son sınıf öğrencisiyim.
Haritamı okuyup yorumlayabilir misiniz?
Not: Erkek arkadaşım da aslan burcu (09/08/1990)
Astrolojinin bilimsel bir gerçekliği olmadığını bunun safsatadan ibaret olduğunu düşünen insanlar için bilimsel bir gerçeklik açıklamanız var mı acaba yoksa bunun bir inanç olduğunu ve ispatı olmadığını mı söyleyebilirsiniz?
Merhaba hoşgeldiniz. :)
Başucu burcu ne işe yarar, ayakucu burcu ne demek? Yeni yeni duymaya başladım ama ne olduğunu çok anlayamadım.
Teşekkürler
Burası doğum haritasının onuncu evidir. Baş ucu diye bir şey yok, tepe noktası var. Tepe noktası da toplumun seni nasıl gördğü ve algıladığı ile alakalıdır ve kariyer yetenekleridir.
Ayak ucu ise haritanın dip noktasıdır. Aile ile ilgilidir. Yaşam kökleri, köklerden getirdiklerimizle ilgilidir.
Merhabalar,
Sözcü de denk geldikçe yazılarınızı okuyorum. Sorum şu; gezegenlerde/yıldızlarda meydana gelen değişim ve olaylar gerçekten biz insanları etkiliyor mu? Etkilediği tanısına nasıl varılmış?
Astroloji ile ilk modelleme doğa bilimsel olmuştur. Yani gökyüzündeki bir etkinin önce doğadaki yansımaları inccelenmiştir. Örneğin, mevsimlerin döngüsü. Daha sonra doğum haritaları oluşturulmaya başlanmış. İlk astrolojik bulgular İsa'dan önce 520li yıllarda ortaya çıkmış. İlk gökyüzü gözlemini yapan da Babilliler ve Kaldelilerdir. Evet gerçekten gökyüzünde meydana gelen tüm hareketler bizi etkiliyor. En basiti de ayın gel git hareketi.
Teşekkürler yorum için.
Merhaba hoşgeldiniz.
Umarım sitemizde güzel vakit geçirirsiniz.
Bir Aslan burcu kadını olarak burcumun okuduğum özelliklerini taşımadığımı düşünüyorum. Bunun sebebi ne olabilir?
Bu arada yükselen burcum ise terazi. Ondan da eser yok ;)
Terazi burcuyum her girdiğim ortamda dikkat çekiyorum fakat herkes bana hayran değil hatta hayran olan biri olduğunu düşünmüyorum
Ayrıca terazi burcu erkeğinden hoşlanıyorum mezhep farklılığı var ve ön yargılı ne yapabilirim
Yayların uğradığı, zulüm; ikizlerin belalı olması ne zaman bitecek.
İlla Merkür'e füze mi yollayalım.
Asıl sorum,
Tahminleriniz de neden/sebep - sonuç ilişkisi arasında bağa aracı olan şey nedir?
Merhaba,
1) Yükseleni aslan olan yengeç kadınları diğer yükselen yengeçlere göre daha mı kariyer odaklıdır?
2) Yengeç burcu olmama rağmen akreplerle asla anlaşamam. Aynı elementlerin anlaşamama nedeni nedir?
Merhaba Dinçer Bey
Yakın bir zamanda saç kestirmek için uygun bir tarih söyler misiniz?
Zaten aynı (düz) model kestireceğim fakat fazla kisalmasindan korkuyorum. Şu an farkli bir sehirdeyim ve burdaki kuaförüme tam guvenemiyorum boy konusunda
Öncelikle selamünaleyküm.
Kova kadını ve Aslan erkeği ilişkisi nasıl olur?
Sana onu aşağıladığın için sana küsüp seni engelleyen Aslan erkeğinin nasıl gönlünü alıp hayata döndürebiliriz? Affetme ihtimali var mıdır?
Merhaba, hoş geldiniz.
23 Ekim çoğu yerde akrep olarak geçiyor. Geçen bir arkadaşım 23 Ekim terazi burcu oluyor dedi. Araştırdım, terazi olarak da geçiyor gerçekten. Benim için hangisi olduğu önemli değil ama akrep burcu ile daha çok uyuyorum sanki.
Yani 23 Ekim akrep desek sıkıntı olur mu hocam?
Ben KOÇ burcu kadınıyım
Yükselenim de İKİZLER çıkıyor
40 yaştan sonra kişiler yükselenin etkisinde kalırmış bunun doğrulu ne kadardır.
Ben 45 yaşındayım ama hala KOÇ burcunun özelliklerini taşıyorum.
Selamlar Dinçer ağabeyciğim.
Yengeç burcuyum fakat burcumun özelliklerini taşımıyorum.
Sorun bende mi?
burçlara inanmam sağlık çok iyi der hastayım dır aşk süper der sevgilim yoktur para çok iyi der cüzdandan 5kr çıkar burçlar yalandır millet zaman geçsin diye okuyor bana göre
Merhaba :). Öncelikle sizi sıkca takip ettigimi beyan etmek istiyorum. Kendim basak burcuyum ve yukselenim 28 derece terazi’de. Aslinda akrep burcu mu oluyor yukselenim? Cunku bazi astrologlar derecem yuksek oldugu icin benim bir akrep oldugumu soyluyorlar. Yani akrepin ilk derecelerine yakin oldugum icin tam bir akrep mi oluyo yukselenim? Soruma cevap verirseniz cok sevinirim. Sizi seviyorum.
Merhaba hoşgeldiniz Dinçer Bey
Ben Edyline, mekan sahibiyim 😌✋
Aslan burcu kadını olarak neden bu kadar mükemmelim? Acaba burcun etkisi var mı 😕?
Teşekkürler 😌
Yengeçleri 2018de neler bekliyor genel olaraktan azıcık bilgi verirseniz sevinirim ve ayrıca geçmiş ve gelecek arasında gitgeller yaşayan yengeçler için tavsiyeleriniz ve onerilerinizi merak ettim teşekkürler
Merhaba hoşgeldiniz hiç tarzim olmayarak bir soru sorayim dedim 😄
Sorum şudur;
Aslan kadini ve yengeç erkeğinin ilişkisi nasil olur?
Teşekkürler, hayirli işler 😄
Merhaba Dinçer bey hoş geldiniz siteye...
Acaba Akrep ve Yengeç burçlarının uyumu hakkında söyleyecekleriniz ve paylaşacaklarınız var mı acaba?
@SuskunCicek
Evet lütfen acıklayn ben sevgilimle burc uyumu mu merak ediyorm : )
@SuskunCicek Amaan boşver zaten okuduk bir kaç kez
@personaaa Teşekkürler ama aşıksanız dır dır da hoş gelir diğer şeylerde :)
@personaaa Sevgilim bunu Görmesin keser beni iyi günler :)
@personaaa Teşekkürler
Hoşgeldiniz,
Jüpiter 10 cm sağa kaysa burçlar değişir mi? Yay burcuyum ve burcumdan nefret ediyorum. Değiştirmek istiyorum
😂😂😂
Sana gülmediğimde gidicem bu siteden😂✌
ben astorlojinin bir bilim olduğuna inanmıyorum. ha ola bilir o da cinde. cunku totemler hayvanlara tapınmak ancak o yörelere has bir durum. bir çok insanın aynı gunde doğmasıyla aynı karaktere sahip olması demek bence cok sacma. normalde huyları bir birine benzeyen kilşiler yok değil. fakat burcalarla eşleştirmek bence cahillik. hele hele gunluk fal diye geciyorsa
Hoşgeldiniz şey burcum koç yükselenim kova gece 03:50 de doğdum ben hangilerinin özelliğini taşıyorum kendimi tam bir koç gibi hissediyorum 28 Mart'ta doğdum ve yükselenim ile güneş burcum çakşıyor nasil oluyor bu bir de ay burcu alçalan burç falan onların özelliklerini taşıyor muyuz?
Hoşgeldiniz Dinçer bey..
Yay burcu olan insanların dikkat etmesi gereken en önemli şey nedir?
Birazcık yorumlarsanız çok mutlu olurum.
Teşekkür ederim, sevgiyle kalın🍀
merhaba, hoş geldiniz öncelikle. benim özel bir sorum olacak. cevaplamanız mümkün mü? aslında bu cevapdan öte bir yardım niteliğinde olan birşey. yardım rica edicem. bu mümkün mü?
Merhabalar hoşgeldiniz. Bütün sosyal medya hesaplarınızı takipteyim 😃
9 Ocak 1990 Çanakkale’de, 05.30 civarı doğmuşum. Haritamı yorumlar mısınız lütfen? 😍😍
Merhabalar, bu haritada en dikkat ceken durum nedir, mesela astroloji ne kadar ileri gidebiliyor merak ediyorum, bir ayrinti soyleyebilir misiniz bana beni sasirtacak? Sevgiler
akrep burcuyum yukselenim kova. hayata dair ne gibi seyleri avantaja donusturebilirim. is sosyal ve ask hayatimda kararliligi basariyi her daim nasil saglayabilirim?
Haritaya bakıp soru cevaplıyor musunuz? Eğer öyle ise bilgilerim 20/09/1991 saat sabah 9buçuk, İstanbul .
Sorum ise hangi alanlardaki meslekleri yapıyor olmalıyım? Ideal mesleğim neler olabilir?
merhaba, Yay kadınıyım, görüştügüm insanda boğa erkeği.. benimle evlenmek istedigini hep soyluyor çok kararsiz yaklasiyorum ben hiperaktifim , o daha durgun , sizce uyumlu bir evlilik olabilirmi
Yay burcuyum su sıralar mutsuzluğun dibini yaşıyorum en yaknm dediğim insandanda darbe yedim güvenecek kmse kalmadı ne zaman yoluna girecek herşey ne zaman bnde mutlu olacgm bilmek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar