Bir de, mesela şimdi benim 3 ve 4. evim boş boğa burcunda. Boğayla ilgili hiçbir gezegenim yok. Bu ne demek? Boğanın yöneticisi venüs olduğundan onu kendi venüs burcumla mı yorumlayacağım?
güneş koç 3. evde ay ve jüpiter akrep 10. evde mars yengeç 6. evde venüs balık 2. evde uranüs balık 2. evde satürn aslan 7. evde plüto yay 11. evde sen benden küçüksün bu arada yaş olarak bende daha ileri pozisyonda burç konumları çünkü
güneş koç 3. ev ay yay 11. ev plüto yay 7. evmerkür koç 3. ev venüs balık 2. ev mars yengeç 6. ev satürn aslan 7. ev uranüs balık 2. ev jüpiter akrep 10. ev sana ay burcun akrep demişim yaymış pardon ama bu haritayı değil whole sign bir harita kullanmanı tavsiye ediyorum ben placidus artık kullanmıyorum ve kafa karıştırıcı çok
Bu harita türüne göre kıstırılmış burçlar olduğu için (yani koç ve terazi), hem 9. evi hemde 10. evi akrep kesiyor. Yani her iki evde de aynı burç var demek oluyor bu. Ama diğer harita türü olan whole sign ile çıkarsaydın, o zaman 10. evinde jüpiter akrep olurdu. Senin çıkardığın harita türü placidus. Astrologların bazıları whole sign bazıları ise placidus haritayı kullanıyor, biraz tartışmalı bir konu bu. Sana tavsiyem, sana en çok hangisi uyuyorsa o harita türünü çıkarman :')
Canım, haritana baktığımda Jüpiter'in Akrep burcunda ve 10. evinde olduğunu görüyorum. Bu yerleşim, kariyerinde ve toplumsal statünde büyük fırsatlar ve genişleme getirebilir. Jüpiter’in bu konumu sana hırs ve derin tutkular verebilir. Zorlukları büyüleyici bir şekilde aşma yeteneğin var.🦂✨
Boş evler konusunda endişe etme, çünkü bu evlerin yönettiği konularda dram ya da baskı yaşamayacağın anlamına gelir. Boğa, 3. ve 4. evinde yer alıyor gibi görünüyor ve Venüs'ün yönettiği Boğa burcu ile ilgili burcu Venüs’ün konumuna göre değerlendirebilirsin. Venüs'ün haritandaki yerine göre, Boğa'nın temsil ettiği konular yani iletişim, aile, ev hayatı gibi konularda nasıl etkiler alacağını daha iyi anlarsın.
Kısacası, evet, Venüs'ün o evlerin konularına nasıl renk kattığını görmek için Venüs burcunu incelemen faydalı olacaktır.✨🔮
En İyi Cevaplar