Arkadaslar selamlar ♥️ Doğum tarihinizi, doğum saatinizi (net olursa super olur) ve dogum yerinizi, iliski durumunuzu yazin isteyenleriniz varsa, gelecekteki esiniz ile nerelerde tanisabileceginizi karakter yapisini yazayim burdan ☺️
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
"Gelecekteki eşimi nerede tanıyacağımı..." sen baya iddialısın bakıyorum da.
İddaali degilim dogum haritanizdaki potansiyeli aktariyorum sadece☺️
11.04.1997 - İstanbul / 14.13 idi sanırım. Sana zahmet:D
29 haz 93 saat 14:00 (öğlen sıcağında fırlatmış anam) İstanbul / bekar
27/10/1993
Doğum saati 05:00
İlişkisi yok
Dogum saati sabah 5 mi yoksa aksam 5 mi 🌹 sabah sanirim
Sabah saati
Dogum yeride gerekli🙂
Pardon ya afedersin Mersin
Esiniz ile bankalar para kazandiginiz yerler, üretimin ticaretin oldugu yerler, yemek ile alakali yerler ile tanisma olabilir. Esiniz hirsli biraz gizemli duygularini yogun yasayan biri olabilir. 4. evdeki saturnden dolayi erken yaslarda hayat sizi olgunlastirmis olabilir. Aile ilgili meselerde🌹
Teşekkür ederim hayatın beni yorduğu olgunlaştırdığı doğrudur
Rica ederim sevgiler🌸
15/07/1999 saat 19:05 doğum yeri Kırşehir merkez bekarım ilişki durumum da yok
Eş ile kadersel bi rastlanti olabilir, gizli kuytu yerler, ameliyathane, cenaze gibi yerler miras ile ilgili meseleler, vergi ile alakali meselerle ile karsilasmak mümkün olabilir. Esiniz anaç, duygusal, sevgisini gösterebilen ayni zamanda gösterisli biri olabilir🌹
Hiç tatmin olmadım ama yine de teşekkürler 💐
Bilmek istemiyorum anlik gelissin😊
27.03.1997 Zonguldak sabah 9 bekarım
Yükseleniniz ikizler. 7. evininiz yay. Esiniz ile uzun yolculuk sirasinda, üniversite ve üstü egitimlerde, Sizden kültür olarak farkli olabilir, uzak akraba olabilir mahkeme tarzi yerler olabilir tanisma, ögretim gorevlisi olabilir. Esiniz farkli kulturlere merakli gezmeyi seven birisi, marjinal bi karakteri olabilir 🙂
Beni tarif etmişsin eşim kafa olarak farklı olursa benden evlenmem kesinlikle
Hayir kafa olarak degil de ornegin farkli kültür olabilir sadece ihtimal olmak zorunda degil🙂
Ha ola bilir Amerikalı birisiyle evlenmeyi düşünüyorum
Doğum saatimi bilmiyorum
26.03.1999 / Bilecik / 14.00 😀
ilişki yok *
05.02.1999
04.45
İstanbul/bakırköy
bende İstanbul bakirkoyde yasiyorum balik burcuyum 27/02/1996 dogumluyum
Ee bu beni hiç alakadar etmez
okey
19.06.1999, Bulgaristan, 12:30.
06.11.92 22.32 Isparta bekliyorum 🤪
Yükseleniniz aslan. 7. ev kova muhtemelen evli degilsiniz. 7. ev yani evlilik evinizde satürn var geç evlilik ile ilgili gecikmelere sebep olabilir. Esiniz ile is ortakligi sayesinde, ticaret vasitasiyla, is yerinde, hizmet verilen yerde tanisma mümkün. Esiniz sizden büyük olabilir ve ya karakter olarak olgun birisi olabilir. Ayni zamanda sizinle iletisimi iyi olucak. Ve cömert bi yapisi olucak. Esiniz siradisi farkli birisi olabilir sevgiler☺️
03.05.1998 saat 16.30 Bursa bakabilir misin 🥰
Ben 🖐️
16/07/2002
Öğlen 1-2 deniyor 😅
Ankara
Flört var öylesine ama ciddi gibi de emin değilim 😄
Niye bana yorum gelmedi ama ya 😔
Çok merak ediyorum
Dogum saati net olmadigi icin sapma yapabilir yorum☺️ esin ile kariyer ile baglantili bi yerde, toplulukta egitimle alakali yerde tanisma olabilir. Esiniz ihtisamli, göz önünde olmayi seven birisi olabilir, maddi durumu iyi olabilir. Cömert birisi olabilir. 🌸