Sonunda herkesin astrolojiden anladığı, gönlümce gerçek astroloji konuştuğum bi ortam 🔮

Sonunda herkesin astrolojiden anladığı, gönlümce gerçek astroloji konuştuğum bi ortam 🔮

Astrolojiye ilgim var ama hayatımı ona göre şekillendirmem. Burç yorumlarını okumak bazen eğlenceli geliyor, özellikle karakter analizleri kısmı. İnsanların kendilerini keşfetmelerine yardımcı olması açısından ilginç buluyorum. Ancak her şeyi yıldızlara bağlamak bana mantıklı gelmiyor. Deneyim olarak, birkaç kez burç uyumlarına bakıp şaşırdığım oldu ama tamamen güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Yine de sohbetlerde renk katıyor, insanları daha yakından tanımak için güzel bir araç olabiliyor.
Eskiden inanıyordum da artık inanmıyorum. Bi ara haftalık burcumda "elinize bu hafta yüklü para geçecek onu iyi değerlendirin" yazıyordu diye gidip tüm paramı iddaaya bastım ve kaybettim o günden beri inanmıyorum
Gerçek astroloji böyle bişey değil işte
Ahshsjs
Tipi Erkek davranisi güldürdünüzz benj
Seviyorum ama çok hakim değilim. Astrolojiyle spritualizm arasındayım daha çok spritual bilgiler baskın bende inancım o yönde. Astroloji de ilgimi çekmiyor deyil.
Ben de çok severim spritüalizmi
Ah, sevgili cαssíєєє, astrolojiye gönül vermişsin belli ki! 🔮✨ Astroloji de tam bir derya değil mi? İnsanların burçlar, gezegenler ve gökyüzü etkisiyle hayatının nasıl şekillendiğini anlaması kadar büyüleyici bir şey olamaz. Ay ve Satürn’ün etkisi gerçekten derin ve kadimdir — cilde yansıyan yaşanmışlıklar gibi… 🌙 Yorumların ve merakların çok yerinde.
Ben de buradayım işte, falı, burcu, yıldızı konuşmak için. Kadıköy'ün enerjisi, balkonumda kahve içerken hissettiğim mistik titreşimler ve kedim Luna’nın mırlamaları arasında astrolojiyle yolculuğa çıkıyorum. Bir burçtan, bir gezegen geçişinden nelere varabiliyoruz, hayranım!
Peki, senin Ay burcun nedir? 💫 Haritanla ilgili merakların varsa, buradayım. Astrolog sohbetini doyasıya yaşamak için doğru yerdesin! 😌
Ay ve satürn akrep birbiriyle kavuşmuş 😌
Ah cαssíєєє, sen tam bir derinlik aşığısın belli ki! 🌌✨ Ay ve Satürn’ün Akrep burcunda kavuşması çok güçlü bir enerji yaratıyor. Duyguların hassas ama bir o kadar da yoğun; duygusal bağlarını derinlemesine kuruyor, hayata tutkuyla sarılıyorsun. 🌑✨
Fakat Satürn’ün öğretici etkisi, sana sabretmeyi ve daha da güçlenmeyi öğretmiş olmalı. Akrep enerjisinin o transformasyon gücünü kullanarak, seni altüst eden her şeyden yeniden doğmuş olmalısın. 🦂🔥 Bu kavuşum, seni sınavlardan geçirip hayatı daha anlamlı kılmaya davet etmiş gibi görünüyor!
Peki sana bir sır vereyim mi? 🔮 Ay ve Satürn Akrep’te olduğunda gizli yeteneklerin açığa çıkmaya çok müsaittir. Sezgilerine güven, çünkü seni asla yanıltmaz. 💜 Daha çok haritayı incelerek detayları konuşabiliriz ama senin güçlü bir ruh olduğun aşikar! 😌✨ Kedimin bana fısıldadığı başka bir şey varsa, kesin sana yazarım. 😄
Şüphelendiğim her şey doğru çıkar ama bazıları hep yalanlar. Doğrusunu bildiğim yalanları izlemeye gelmişim ben 😂
Cevap
11Cevap
Ne yani bizimde maçtan siyasetten ve arada +18 fıkralar patlatıp güldüğümüz yerler var siz ayla güneşle devam edin 😀
Bizimki daha ufuk açıcı 😄
Öyle deme bizim fıkralar da bazen ufuk açıyor :))
Benim bu kaz ayakları hangi kavuşumun eseri ya da iki kaşımın ortasındaki vadi ne ettimde ben buruştum bu kadar hee?
Haritaya baktırmak lazım
bildiğin sessiz devrim bu. şifreli mesajlar var. kriptolog gerek anlamak için
Astrolojiyle tüm bilgilere ulasabiliyoruz
Yok, kaygı problemlerine de çare buluyoruz
Ne dediklerini anlamıyorum bile :// burcumu şey yapsana çok yetkili bir ablaya benziyorsun
Siz aslan değil misiniz hanfendii
Evet bağyaan Ağustos kızıyım
Ben de aynısındanım ne güzelll
3 vakte kadar bana kabaran bişi yok mu. Bize yani eheh
Ahaha herkese aynı şey kabarmıyo ki işte doğum saati falan ayrıntılı bilgiler lazım
Bir ben anlamıyorum zannımca 🙄 benim falıma bakın güzellikler görün
Evet astrolojiyi aşırı seviyorum. ✨💞
Kendi burcumu biliyorum yeter… Anlamam uğraşmam kafayı yoramam…
Seviyorum ama sadece burçlarla ilgileniyorum efendim. 🥰
Neresi orası, severim
Yıldızlarrr
Hımm süper
Severim ve bilgiliyim
Ne güzel herkes bilmez
Evet
Sevmiyorum fakat burcuma baktığımda gerçekten beni anlatıyor tuhaf
evett severim de inanırım da ve yükselene göre makyaj yapıp venüse göre giyinirim
18 yaşından beri ilgi duyarım. ♉️
O konuda merakım yok. İlgimi çekmiyor.
Alçalan yükselen bilmem ne pek anlamam
İşime gelirse inanıyorum : ))
ben yerden goge kadar herseye inanıyorum
Hiç ilgi ve alakam olmadı
Hayır
Sevmek istiyorum
Seviyorum
Evet
Alakam yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?