- Aynı Burç için "İnternette" ve "Sosyal Medyada" hergün onlarca farklı Astrolog yorumu var. Bu durum biraz kafa karıştırıcı DeĞiL Mi ?

Astroteoloji ile ilgili bilgilendirici bir yayın... bügün astroloji dediğimiz şey eski kadim toplulukların hayatta kalma; ekmek mücadelesinden başka bir şey değildi. Yoksa yıldızların ne de gezgenlerin hayatımıza karıştıkları filan yok. Onlar kendi halinde uzay boşluğundaki gök cisimleri.
Astrolojik yorumlar tek, iyi yorumcu olup olmadığını anlamak için gezegenlere bakıp ortak fikir beyan ederler genelde. Birbirine benzeyen yorumlar doğru yorumlar oluyorr. Hande Kazanova ve Mine Ölmez aynı yorumları yapar hemen her hafta mesela... İkisi de başarılı
Cevap
9Cevap
Astroloji olayına pek inanmıyorum. Herkes kafasına göre yorumluyor.
İnsanın doğduğu mevsimle orantı olarak kişiliğinin ruh halinin değiştiğine inanıyorum fakat bu astrolog mudur astigmat mıdır bunların ya
Astrolojiye fazla merakım yoktur ama insan arada sırada merak ediyor burcum yengeç bazen günlük yorumlara bakarım burcuma tıpa tıpda uyuyorum
Bazıları burç yorumu yapmak yerine fakülteden yeni mezun olmuş gibi astroloji eğitim sunumu yapıyor bu durum daha da berbat bence.
Çok farklı olmuyor aslında ama hep iyi şeyler söylemeleri biraz can sıkıcı 🙄
Astrolojiye ilgim var ama o kadar önemsemiyorum fakat farklı farklı şeyler beni de rahatsız ediyor ama dediğim gibi çok takmadığım için o kadar beni rahatsız etmiyor.
Evet her yerde ayrı bir yorum var ama canı gönülden Ankara turuncu cafeyi önerebilirim. Tamamı değil ama bazı uzmanları burc yorumunu çok iyi yapıyor. Anam babam gibi savunurum onları
Evet kafa karıştırıcı bir zamanlar bakıyordum ama şimdi bakmıyorum
Evet çok kafa karıştırıcı keşke güzel ve doğru bilgi veren bir yer olsa da ordan görebilsek 😑
Hayır zaten inanmıyorum
Ben pek umursamıyorum açıkçası
Saçma ztn inanmak mal ca
Pek sallamıyorum o yüzden derste falan değil.
Aslan burcuyum yükselen Yengeç
Hayır önemli değil
Bı turlu cozebilmis değilim.
Evet
degil
İlgilenmiyorum
İşim olmaz
Kesinlikle
çok çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?