1 ay önce astroloji uzmanına başvurdum ve küçük bir ücret karşılığında yıldız haritama baktırdım
Bana yengeç ya da kova birisiyle birlikte olacağımı söyledi yengeç burcuysa yükseleni kova kova burcuysa yükseleni yengeç dedi ve 3 Mart 2029 da evleneceğimi söyledi inanmadım pek ama gerçek olabilir mi
Bana yengeç ya da kova birisiyle birlikte olacağımı söyledi yengeç burcuysa yükseleni kova kova burcuysa yükseleni yengeç dedi ve 3 Mart 2029 da evleneceğimi söyledi inanmadım pek ama gerçek olabilir mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne yani simdj biri ciksa karsina evlenelim dese 2029 u bekle mi diceksn
Tabi 😂😂
Mantikli
Sen napardın
Bulursam kacirmam bu zamanda zor yani
Kaç yaşındasın ki
Beb evliyim buldum kacirmadm
😂😂😂😂😂
En iyisini yapmışın ben evlenmek isterimde düzgün kız yok herkesin amacı başka artık
O yüzden dedim buldugunu kacirma diye 😅
Bu aldatılma aldatma olaylarından çok korkuyorum evlilikte onun içim sıcak bakmıyorum ama güvenirsem birine neden olmasın
Karsindakine direk bu beni aldatir potansiyel le bakarsan bastan olmaz zaten akisina birakmak lazim olursa olur olmazsa olmaz
Diyelim aldatıldım ve boşanmak istiyorum ne olcak malım mirasım maaşımın hepsi gidecek ne gerek var evliliğe diye düşünüyorum mesela
Ölpnce zaten hepsi gidecek ki.
Yemeden gitmeyecem
Öylede böylede boku yoceksin. Onöari düsünprek korkuna yenilirsen evliligin ve baba olmanin tadini hic alamazsin. Ve inan bunlar herswyden daha güzel
Haklısın biliyorum fakat ben aldatılmayı kaldıramam
Risk alamam
Risk almadan zevk de alamazsin. Hayat hep riskler le dolu. Is kurmak icin risk almalisin araba almak icin ev almak icin. Bunlar icin aldigin risk neden hayatcarkadasi icin almiyorsun derin duygular icin almiyorsn
Korkuyorum cesaretim yok
Korkma düse kalka hayati ögrenecegiz. Bazen dogru kismetini bulman icinde belki aci cekmen lazim. Belkide hemeb bulursun. Hayat bu bazu acularimiz güzeliklere sebeb oluyor
Kendime güvenmiyorum kimseye güven problemim var hiçbir şey yapamayacak gibi hissediyorum sevgilim vardı eve çağırdı gitmedim ne kendine güveniyorum nede bişey yapabileceğime vitaminsiz gibiyim ailem çevrem hep sen yapamazsın dediler bende ondan böyle hissediyorum biliyorum ama yapamam gibi geliyor
Denemeden nerden bileceksn
Evet bilemeyeceğim korkularım yüzünden de yalnız kaldım dışarı çıkıp dolaşabilecek kimsem yok hayatı kendime zindan yaptım
Aile baskısı yüzünden dışarı çıkmak isterdim tehdit ederlerdi annem babamla bu yüzden insanlarla ilişkimde kötü
Piskologa git kendin bas gelemiyorsan duygularin ile. Veyada kafaan koy degisecegim de dünyaya daha iyi gözlerle bak insanlari tanimaya calis gözlemle uzakdan cafesw otur insanlaei izle hal ve harekerinu gözlemle.
Ağlamak istiyorum ona bile karıştılar erkeksin ağlama kız mısın güçlü ol dediler ağlayasım var ağlayamıyorum bazen kıskanıyorum ağlayanları
Bi şekilde bunun üstesinden kendim gelmeye çalışacağım umarım başarılı olurum teşekkürler beni dinlediğin için belkide ilk defa kendimi bu kadar birisine açıklayabildim
Göz yasin cinsiyeti yoktur. Arinman icin aglamamiz lazim yoksa derdimizi tasiyamayiz cok agir gelir.
Sana katılıyorum ama ağlayamıyorum 10 senedir
Her zaman
Keşke ağlayabilsem
Umarim seni aglatan birini bulursun. Ardindan acini beraber saracagin kisiyi
Deme öyle üzülürüm çok 🥺
Neden? Aciyi yasamadan tatlinin tadini nerdwn bileceksin?
Haklısın
Hayat..
Küçük bi ücret de bana verirsen söylerim gerçek mi değil mi olduğunu
:)
eğlencelik ilgileniyorum astrolojiyle. senin yaptığını yapmam.
Falcıya gitmek gibi
😕😕😕
Bende yengeç burcuyum 😂 ama net bilgilere inanmam. Olasılıktır astroloji öngörüleri