AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Hoş geldiniz merhaba;
Burcum kova yükselenim boğa ama internette yazan burç yorumları tam olarak beni anlatmıyor.
Bunun sebebi ne olabilir?
Bu arada 3 Şubat 1993 doğumluyum sabah 10:40
Geçmiş olsun Dinçer bey
Merhaba ben yengeç burcuyum yüklenenimde yengeç hayatım çok olumsuz gidiyor ne Zaman düzene girecek acaba hiç anlaşamama rağmen Koç burcu erkek ile de bir ödev yapıyoruz ne zaman rahata erecem
Burçların olduğunu nasıl kanıtlıyorsunuz?
Burç yıldızlarına göre hayatımız nasıl şekilleniyor?
Gezegenlerin bulunduğu durum bizi nasıl etkileyebiliyor?
O kadar kissi yazmis benim yazdigimi gorcekmisiniz bilmiyorum ama burcum bana uymuyor nedeni burcuma bir suru gezegen etkileri olmus ondanmi napcam ben yaa bilmiyorum ikizler burcuyum pluto oppoaite acisi var neptun var uranus var var da var yani
Merhaba hoşgeldiniz dinçer bey. Ben yay burcuyum yükselenim terazi acaba kimlerle anlaşabilirim ve kimlerle çok zıtlaşırım.. yani nasıl karakterdeki insanlar bana fayda verir acaba?
yengeç ve oglakla zitlasirsin.
öncelikle kova ve yayla col iyisin
Evet yaylarla süperim onu bliyorum neredeyse tüm arkdslarım yay :d peki çok teşekkür ederm :)
Terazi burcuyum yükselenim oğlak napıcaz benim bu durumu Dinçer bey? Yani terazi tarafım daha sosyal olmak istiyor ama oğlak kapatıyor izin vermiyor sanki. Artık terazi ortaya çıksın istiyorum napıcaz?
Oglagi odaya kapat bidahada cikmasin.
Elimden geleni yapıyorum kitap okuyorum ama dışarı çıkar çıkmaz oğlak zihnimi ele geçiriyor sanki dona kalıyorum evde teraziyim dışarda oğlak.. herkes terazi oluşumu görüyor karizmayım biraz ama oğlak işte araya giriyor terazi çıksın oğlak altta kalsın
Terapi almalisin bu konuda. Ancak ozaman asarsin bu sorununu. Sebebsiz hicbir sey yoktur. Zor bir durum. Kendinle savas halindesin.
Aynen öyle. 2 kez Psikiyatra gittim adamların randevu listesi doluymuş filan.. bakıcaz
182 den randevu al. Buyuk ihtimal ilac verir siz pskologa gitmek istediginizide belirtin. Sadece ilacla olmaz. Cok gecmis olsun.
Yurtdisindayim iyi akşamlar 😉
Iyi aksamlar.
Yurtdisinda olsam belki bende ayni hissi yasardim.
Nerde kalıyorsun
Ben ogren c iyim uzmanlasmadim. Fakat yonlendirebilirim sizi.
Oldu canim baska.
Yazdim ama şikayet etmişsin 😊
İkizler - İkizler uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Böyle bir şey var mı? Yoksa benim sadece İkizler burçları ile anlaşabilmemin nedeni farklı bir şey mi?
Burclarin uyumu ve özelliklede cekimi dene olay gercelten varmi? Yani iki kisinin sadece burclari sebebi ile birbirine cekip hossedebilir veya asik olabilirmi?
Merhaba Dinçer bey, 1Ağustos da doğdum aslan burcuyum. Fakat yükselen burcumu bilmiyorum başka siteler farklı farklı söylüyor kafam karıştı. Akşama doğru 4,5 sıraları doğmuşum yukselenim ne oluyor?
Ben 20 haziranda doğdum ama yükselenim yengeç normalde tarihi ikizler olarak görünüyor ama çevremdeki herkes ben de dahil ikizlerin özelliklerini kendim de görmüyorum benim burcum ne?😂😂😂
Akrep burcu erkeği ile ilgili önemli şeyler söyliyebilirmisiniz vaz geçilmezleri nelerdir en belirgin özellikleri ve karşısındaki kişiyi nasıl etkisi altına alabilir teşekkürler.
Herkesin merak ettiği o soruya cevap vereceğinizi umuyorum: Burçlar bilimsel mi, burç yorumları doğru mu? :) Teşekkürler
Dinçer bey merhaba, Borer barnum etkisi nedir, barnum etkisi örnekleri nelerdir?
👍🏻👌🏻👌🏻👌🏻😊
Forer Barnum etkisi olarak geçer bu. Bu kişilik yapısıyla ilgili bir durum.. Astroloji sadece insan kişilik yapıları ile ilgilenen bir bilgi disiplini değil. 12 tane burç aslında dünya üzerindeki insanları 12 sınıfa ayırmıyor. Herkesin kişiye özel bir doğum haritası var ve bu doğum hairtasında kişinin sadece kişilik ve karakterle ilgili bilgisi yer almaz. Doğumdan öneme kadar tüm kadersel süreç de bu haritalarda saklıdır.
Bu akrepler ne zaman gün yüzü görecek? jüpiter geldi ama hala rahatlama yok. Ne zaman hayatımızda tam anlamıyla rahatlama olacak?
Astrolog olmak için ne gibi bir eğitim aldınız bunu çok merak ediyorum hani herkes astrolog ya bu devirde o yüzden
Astroloji ile ilgili aldığım eğitimler Öner Döşer'den klasik astroloji eğitimi, Merih Akalın'dan Vedik Hint Astrolojisi eğitimi, Naz Bayatlıdan soru astrolojisi eğitimi aldım.
Aynı zamanda doğan milyonlarca aynı burc ve yukselene sahip insanları tek kalıba sokmak ne kadar doğru?
Merhaba akrep burcuyum ve aşırı derecede dengesizim, uçlardayim, hayatım inişli çıkışlı bu burcumun etkisinden mi? Kendimi bildim bileli böyleyim
Merhaba hoşgeldiniz. Burcum koç yükselenim akrep birçok insanla anlaşamıyorum :( yakın arkadaşlarımla sorun yaşıyorum kendimce sorun bende değil diye düşünüyorum ama çevrem tersini söylüyor. Burcumla mı alakalı?
Astrolojiyle ilgili, insanlara söylediklerinize her zaman inanıyor musunuz?
İkizler burcunu herkes eleştiriyor ve ben bunu anlamıyorum. Ben gayet mutlu mesudum ikizler olduğum için. Sizin fikriniz nedir İkizler burcu hakkında?
Aslan burcunu neler bekliyor? Retrolar bize nasıl etki edecek? Maddiyat durumlarımızda harcamalarımız nasıl olacak?
Hos geldiniz, oğlak burcu hakkinda herseyi bilmek istiyorum ve hangi burclarla birlikteligi dogru olur , gelecege dair bekleyen seyler, cevabinizi bekliyorum 😊
Güneş terazi 1. Evde
Ay kova 5. Evde
Merkür akrep 2. Evde
Venüs terazi 1. Evde
Yükselen Başak
Merhaba Dinçer bey haritamın ilk dört gezegeni ve yükselenim hakkında bilgi verdim yorumlayabilirseniz sevinirim
Merhaba Dinçer bey Hoşgeldiniz 😊 Ben 19.09.1999 Azerbaycan’da 14:30 gibi doğdum (Başak burcu) benim haritamı okuyup yorumlaya bilirmisiniz. (Erkek arkadaşım 28.03.1997 Türkiye doğumlu Koç Burcu ). En çok bizim ilişkimiz hakkında merak ediyorum)
Doğum haritası okumayı öğrenmek istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım?
Astroloji eğitimi alabilirsiniz. Türkiyede astroloji eğitimi veren toplasanız 10 kişi ya var ya yok zaten. Bunlardan bir tanesi de benim zaten.
https://www.sorumgeldi.com/
Selaam! Burç uyumu nasıl oluyor, uyumlu olmadığımız burçlarla ilişkimiz yürümez mi?
Burç uyumu diye bir şey yoktur. 2 kişinin doğum haritaları arasında bir uyum ve ahenk varsa vardır, yoksa yoktur. Bunun göstergesi burç uyumu değil, doğum haritasıdır.
Merhabalar, hoş geldiniz.
14 temmuz saat ögleden sonra doğmuşum.
yükselenim kesin olarak hangisi acaba? ve bana etkisi % kaç
İkizler burcundan kurtulma imkanımız var mı?🤦🏻♀️
İkizler Oğlak uyumu hakkında bilgi verir misiniz, teşekkürler🙏🏻
Merhaba
Ben burçlara inanmıyorum çünkü inanmak için bir sebebim yok. Beni buna inandıracak bir sebebiniz var mı?
sorum yok, çünkü burçlarla aram yok, pek inandığım söylenemez yani. hadi ben hangi burcum bilin bakalım :)
Bu kovaların hali ne olacak? Millet aşk böcüğü gibi ortalıkta dolanırken biz hoşlanmayı bile beceremiyoruz 😒
05 01 1981 - saat 16:15 doğum oğlak burcu yükselen ikizlermi yengeçmi her yerde farklı yazıyor. Ve bu kişinin karakteri nasıl olur.
Kova burcuyum ve bu bende ki sıcak kanlığı bazı insan olmayan varlıklar yanlış yerlere çekiyor. Hiç şansım gülmüyor. Ne olacak bu kova burcunun hali?
Merhaba hoşgeldiniz
Ben oğlak burcuyum kova burcu erkeğiyle anlaşma olasılığımız nedir bu burca sahip erkek nelerden etkilenir :D
Hangi kızı begenip arkadaş olmak istesem ya sevgilisi oluyor. Ya da kısmeti açılıyor. Cildirmamak için zor duruyorum. Acaba aşk denilen şey her neyse bana ugrayacak mı? Çok merak ediyorum.
O değilde Dinçer Bey beni adam yerine koymuyor galiba. Kızların sorularını cevaplamış ama benimkini cevaplamamış. Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı bir durum çıktı ortaya.
9 Ekim 2003 gün ve 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkında Kanun uyarınca soruma yanıt vermenizi rica ederim.
terazi misin
Başak burcuyum
aaa dogru bak başak burçları için ölene kadar bakire deniliyor
Valla bu kez de olmazsa bileklerimi kesecem.
sacmalamaa ya belki de olmasını istediğin o kızlar gerçekten sevgilin olsa seni daha cok aşırı üzen kızlar olcak.
belki de sen iyi birisin?
Kafayı yiyecem ya. Hangi kızı beğensem ve sevgili olmak istesem böyle oluyor.
ya olur merak etme istemeyi birak.
kendiliğinden olur. sevgili oluruz diye konuşma öyle yaptığından kizlar korkuyodur bir serbest birak kendini sıkma
Umudum kalmadiki
Bildiğim bütün duaları ediyorum. Beğendiğim bir kız var. Eğer bu da olmazsa valla yüksek bir yerden kendimi atacam. Ya da bileklerimi kesecem.
Balik burcu için 2018 nasıl geçicek neler bekliyor nezman kurtulcaz bu şansızliktan acaba şans bize nezman gülcek 2018 balik burcunun yılı olabilirmi?
Ben balik burcuyum, ( sevgilim olan adam aslan burcuydu) aslan balik uyumu nasil? Ben balik kadini o aslan erkegi, ha bide balik burcu hangi burcla uyumlu?
Burç nasıl öğrenilir?
Ben şimdi erken doğum falan olmuşum, yani öyle ediyorlar. Kimliğede geç kayıt olunmuş. 16 Nisan yazıyor. Burcum ne?
dünya dışında bir gezegende doğan bir çocuğun burcu dünya takvimine göre mi belirlenir? yoksa o gezegene ait farklı burçlar mı üretilir?
merhaba dincer bey kagıtlara dokunmadan tarotun güven vermesi ne kadar doğru yani sanalda tarot baktırıyoruz önemsemeden seciyrz kagıtları.
Burcum da akrep yükselenimde akrep, hal böyle olunca bana olan nefret çarpı 2 oluyor. Ula ne etti size bu akrepler?
ooov intikam hırs nefret sende fazlasiyla var o zamaaannn
@personaaa Eee başka neler varmış bende merak ettim 😀
Ay bebegim sizi cok seviyorum, twitterde takip ediyorum zevkle.
Yengecim ve yukselenim Kova. 2018 yili bana ask getiricek mi 😅.
Optum ♥️
Hoşgeldiniz. Yengeç burcu olupta yükseleni oğlak olanların özelliklerini ve bizi 2018de neler beklediğini bilmek istiyorum. Teşekkürler.
Balık ve koç burcu arasında 1 salise fark var. Bu 1 salise insanın karakterini nasıl bambaşka yapabilir. Koç ve balık çok zıt burçlar.
Dinçer Bey biz boğa erkeklerinin durumu ne olacak böyle? Ne zaman mutlu olacağız? Ve ne zaman hayatımızda değişiklikler yaşanacak?
Akrep kadını ve ikizler erkeğinin uyumunu size zahmet bir yorumlarmısınız bide akrep kadınına en uyumlu olan burcu söylerseniz çok mutlu olurum 🤗
İkizler burcu sarışını, Aslan burcu erkeğine küserse ne yapmak lazım. Burada kalan gelecekle ilgili vahim bir durum söz konusu.
Hoş geldiniz. Burçlara pek inanmadığım için, merak ettiğim bir şey yok ama geldiğiniz için teşekkürler.
28 Mart 1997 doğumlu koç kadınıyım, yükselenim yengeç... Oğlak erkeği sevgilimle ayrıldık.2018 için ne söyşeyebilirsiniz bana?
merak etme guzel olucak 😉
@Koçerkeğii astrolog musunuz :)
koç koça dertleşelim mi? tskip atarsan sevinirim
Bir ikizler burcu kadını boğa burcu erkeğiyle sevgiliyse nelere dikkat etmeli neleri yapmalı neleri yapmamalı
Terazi burcu erkeği hakkında ne düşünüyorsunuz :). Kısaca bir karakter özeti sizden duymak güzel olurr..
Dinçer Bey burcum ikizler hayatim bu aralar çok durağan benim için ilerde bir değişim gözükuyor mu 😃
Hoş geldiniz bu ay ikizler nasıl bir yol izlemeli ? Aşk hayatı ve is hayatı nasıl gidecek yorumlarsaniz sevinirim iyi gunler :)
Akrep erkeği terazi kadını uyumu nasıldır cevaplarsanız çok mutlu olurum 😊
Merhaba aslan erkeği ve kova burcu kadını aşk hayatı hakkında söyleyebileceğiniz birşeyler var mıdır acaba
Balık burcu için söylenen duygusallık safsatası ne kadar doğru.
Bana nedense gerçekci gelmiyor
Bir balık burcu olarak, burcumuza göre mi yoksa yükselenimize göre mi hayatımız ilerleyecek? Beni neler bekliyor
Abim, bu Aslan burcunun yükseliş devri ne zamandır? Acil cevap
sayın güner insanların burçları mı yükselenleri mi kişisel özelliklerde daha etkili rol oynar
Astrolojinin bilimsel bir yönü var mı? Zira uzmanlar cevaplıyor.
Bu bilimi nasıl tanımladığınızla alakalı. Astrolojiyi bir laboratuvar ortamında aynı etkilere maruz bırakarak neden sonuç ilişkisi kuramazsınız. Çünkü gökyüzü kendini tekrar etmeyecek kadar çabuk değişir. Fakat, astroloji daha çok istatistiki bilgi ile çalışır.
Günümüzde atomun parçalanması ile bilimselin tanımı da değişmeye başladı. Atom üstü dünyanın tüm kuralları, atom altı dünyasında geçersiz oldu. B yüzden de astrolojinin bilimsel olmak gibi bir kaygısı ya da çabası yoktur.