Astroloji haritama göre para kazanma yollarım ve haritama en uygun meslekler nelerdir acaba? Hangi şehir ya da ülkede başarili olabilirim? Günes burcum başak 1. ev aslan merkur basak venus aslan (retro) jupiter aslan 2. ev basak gunes basak 3. ev terazi ay terazi mars terazi 4. ev akrep pluton akrep 5. Ev yay kad oğlak uranus oglak (retro) neptun oglak (retro) 6. Ev oglak saturn kova ( retro) 7. ev kova 8. ev balik 9. Ev koç 10. Ev boğa 11. ev ikizler 12. ev yengec kiron aslan
Hmm 4. evinde akrep var. Krizli bir aile yapınız olabilir. Haritanda bazı şeyler daha dikkatimi çekti ama buradan yazamam uzun sürer çünkü ve kendi çıkardığım haritadan bakamadığım için bu haritada biraz zorlanıyorum okumaya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İş hayatında zorlandığın oluyor mu? Veya iş bulamamak da olabilir. 6. evde satürn var
Tabii bir işe başlayamamak da olabilir
Evet su an issizim zorlanmamin bir nedeni de maalesef ailem
Hmm 4. evinde akrep var. Krizli bir aile yapınız olabilir. Haritanda bazı şeyler daha dikkatimi çekti ama buradan yazamam uzun sürer çünkü ve kendi çıkardığım haritadan bakamadığım için bu haritada biraz zorlanıyorum okumaya
Evet krizler sadece brnim icin var. Farkli muamele goruyorum. Ailem icin ben sadece onlarin istedigi gibi davraninca iyiyim.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!