Astrolog Meral Güven, "Ne diyorsak o, Allah'ın izniyle Galatasaray şampiyon olacak." demiş.
Astroloji her konuda tahminde bulunabilir mi? Sizce dediği çıkar mı?

Astrolog Meral Güven, "Ne diyorsak o, Allah'ın izniyle Galatasaray şampiyon olacak." demiş.
Astroloji her konuda tahminde bulunabilir mi? Sizce dediği çıkar mı?

3te 1 ihtimal var. Sallamış tutmuştur. Veya önceki maçlara bakmıştır çıkarım yapmıştır ya da bilgisi olanla istişare etmiştir. Astroloji sözde bilimdir çünkü hem geleceği de göremeyeceğine göre ilk söylediğim şeylerdir büyük olasılıkla.
Hadi canım :D bunu ön görmek için bir şeyi bilmeye gerek yok ki zaten GS şampiyondu oynadığı futbol ile ayrıca burçlara da gerçek değildir tahmin ederler bazen tutar bazen tutmaz
Cevap
29Cevap
Yav onlara sorarsan kk kazanacaktı, seçimden 5 gün önce biri ölecekti. Nabza göre şerbet. Bakıyorsun yorumlara, yok hayatının aşkı gelecek yok 2023 te evlenmeyen yengeç burcu kalmayacak, 2023 yengeç burcunun yılı olacak. Yılı yarıladık ama yengeç burçları olarak tam bir yengeç gibi yan yan sürünüyoruz😂 hepsi millet ne duymak istiyorsa onu diyor
Gerçekten tecrübeli ve haritayı iyi okuyabilen bir astrolog birçok şeyi görebilir. Bende şu an Türkiye'nin sayılı astrologlarından birinden astroloji eğitimi alıyorum bu arada ama ancak şunu biliriz ki nice astrologlar var bu işin üstadı olan onların bile yanıldığı öngörüler oldu.. Bir astroloğun yanılma payı her zaman olabilir, gerçeği tek bilen Allah'tır. Ayrıca Meral hanım seçim öncesi ısrarla seçime 5 gün kala bir siyasinin öleceğini söyledi fakat gel gör ki böyle bir şey yaşanmadı.
Her konu da değil ama bazı konular da evet ve Galatasarayın şampiyon olacağı belliydi zaten 😄
Galatasarayın şampiyon olacağı zaten ezelden beri belliydi. Bunun için astrolog ya da kahin olmaya gerek yok.
Ayrıca zaten her sene üç büyüklerden biri şampiyon oluyo. Yani seneye beşiktaş şampiyon olcak desem yüzde 33 şansım var.
sallar ve arada bir tutturabilir ama bunun astroloji’nin gerçek olmasıyla alakası yok. tavsiyem bilimsel olarak kanıtlanmamış hiç bir şeye inanmamanız. (not: zamanında tarot ve doğum haritası analizleri yapmış biri olarak söylüyorum.)
Birisi de akp kazanacak Fenerbahçe şampiyon olacak demişti. Awk gök yüzü aynı gök yüzü. Yıldızlar aynı yıldız takımı gezegenler de aynı. Bumlar içip içip mi bakıyorlar gök yüzüne hepsinden ayrı ses çıkıyor
😃😃👏👏✌️✌️
Bir tane astrologta şey demişti; "Erdoğan kazanırsa Fenerbahçe şampiyon olmayacak. Kılıçdaroğlu kazanırsa Galatasaray şampiyon olmayacak."
Galiba doğru söylemiş bunu söyleyen.
Aynı kadın galatasaray şampiyon olursa kk kazanır fener şampiyon olursa tayyip kazanır demişti ben bundan daha iyi öngörü yaptım hem tayyo kazanır hem gs şampiyon olur dedim
bir diğeri de Fenerbahçe olacak diyodu.. her sene deniyolar boyle. tuttugunda tabiri caizse mesih ilan edilip yuceltiyolar.. ulkede skilmeye layik insan cok sonucta.. yadirgamiyorum yaptigi seyleri
Siyasetçi ölecek muhalefet iktidara gecelek de demişti. Astrolog meral güven lütfen akrep burcunu haftalık olarak yorumlayıp ayrılsın
Onu tahmin etmek icin astrolog olmaya gerek yok. Rte nin kazanacağını tahmin ediyordu herkes. Onlarda astrolog olsun
Geleceği net bir şekilde kimse göremez ama astrolojik bilgiler net ise matematiksel hesaplamalar doğru yorumlanır ise tutar. Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını astrolojik olarak öngörmüştüm ben de doğru çıktı 🧐
Bunu bilmek çok matah değil ki ben astrolojiye inanmıyorum ama gs alır diyorum bu ortada çünkü
Zaten iki seçenek var. Ya sağ ya sol. Duyan da bing bangi yeniden yaşattı zanneder
yaw bu hiç bişi bilemiyor sallamayın dkdkd hepsi ffener olacak kk kazancak dedi
Tayyip kazanırsa Galatasaray sampiyon olamaz da demisti birisi
Şampiyon olduktan sonra söylemenin anlamı yok delikanlı
Sallıyor hepsi ya. Kim ne tutturursa. Zaten %50 şansı var.
Bu aksini dıyodu hanı öyle bişey gör muş tüm bır yerde
Bunu bilmek için Astrolog olmaya gerek yok zaten şampiyon olma olasılığı %80 filandı :D
La yok astrologlarin hepsi kk kazancak diyordu
Astrolojiye inanan insanların benim gözümde düz dünyacılardan hiçbir farkı yoktur.
Bunu herkes biliyor artık bitaneside geçen aylarda Fenerbahçe olacak dedi ağzı olan konuşuyor
Madem maçları falan önceden bilebiliyor bunu tüm maçlarda yapıp İddaa ile zengin olsun :D
Bunun astroloji ile alakası yok zaten belliydi cimbomum şampiyon olacak yani
Tahminler üzerine konusuo onlarda yanilabilirlerde. İyi olan kazansın
Bunlar da iyice saçmaladı kahvehanedeki dayılar bile bunu söyler
buna gerek yok ki şike yaptın mı tabiki şampiyon olursun.
Galatasaraylidir belki ondan. Sallamış tutmuş işte astroloji bilimsel değildir. Fala inanma ama falsiz kalma felsefesi ile kullanırsak sorun olmaz
Galatasaray her sezon şampiyon olabilir bunu tahmin etmek zor değil 😂😂
Yalan oldu bu kadar. Güya seçimle ilgilide kehaneti vardı hiç alakasiz oldu
Bunlar neyi öngörecek ya döne döne kadın her yere döndü bir dedi Fener dedi tuttu avrupafa final dedi olmadı gs dedi sonra yine FB dedi
Astrolog tahminlerine güvenmiyorum gördük seçimlerde
Tahminleri genellikle doğru çıkıyor. Gezegenler haberci... ☺
Yaa ne kadar da öngürülemez bir şey dimi GS şampiyonluğu helal olsun valla bilmiş kadın (!)
skorlara bakıp bende şampiyon galatasaray diyebilirim
En son kk kazanacak diyordu
bunu herkes biliyordu zaten
Sans topunu da bilsin yiyosa
Şampiyon zaten belliydi. 😎
Kendini de kandırmış
fetöden haber uçmuştur bunlara. fetö şampiyon yaptı gs yi
Astrolog uçmuş
Kılıçdaroğlu kazanacak diyen kadın degil mi bu
Bunu bilmek için astrolog olmak gerekmiyor.
biz her sene niye 2. Sıradayız ya yeter
😃 hastrolog öyle dediyse öyledir
BEŞIKTAŞ TA kupa getircek demis
Kıytırık astrologsa kesin konuşur.
:D :D Maşallah bu ne ön görü
Kasmaya gerek yok yaşayıp göreceğiz
Bunu bilmek için astrg olmaya gerek yok
Çok büyük sürpriz nasıl bilmiş
Arkadaş kafanız mı güzel?
Hayır ya saçmalık
Katılıyorum kesinlikle
saçmalık