Evet arkadaşlar tüm galatasaray taraftarlarını şampiyonuluklarından dolayı tebrik ediyorum. Helal olsun

Evet arkadaşlar tüm galatasaray taraftarlarını şampiyonuluklarından dolayı tebrik ediyorum. Helal olsun

Teşekkür ederiz öncelikle. O kadar mutluyum ki gözlerim doluyor neredeyse ve aynı zamanda üzüntülüyüm çünkü Galatasaray ımıza karşı sezon boyunca türlü hileler yaptılar çok zorlandık çok acı çektik. Ama tüm bu haksızlıklarla ve hilelerle nasıl başa çıkılacağını, bu kurtlar sofrasından nasıl alnı ak bir şekilde çıkılacağını herkese gösterdik. Karmaşık duygular içerisindeyim. Oyuncularımıza bu şampiyonluğu bize getirdikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... YAŞASIN CİM BOM UM ☺️☺️ 💛❤️
🙏🙏🙏

Seneye yabancı astrolog gelmesi için TFF'ye başvurmuşlar 🤣 bu sefer işi sağlama aldık İcardi son mac yine klasını konuşturdu. Fener niye tadic dururken Dzekoya Penaltı attırdı şaşırdım 🤣🤣
teşekkürler :D hakemler penaltı aldılar tff oyuncularına ceza veremedi ama hala kalkmış utanmadan hakem tff diye ağlıyorlar :D ağlama duvarı israilde :D
Cevap
7Cevap
Teşekkür ediyorum. Hak ettiğimiz şampiyonluğu söke söke aldık 💪💛❤
Ağzına sağlık
parayla şampiyon olunmadığı ortada
ne kadar çirkefleşirsen o kadar kaybedersin
bir iki üç beş değil 24. şampiyonluk
Ne mi düşünüyoruz 2024-2025 ve şampiyonlar ligini düşünüyoruz 5. Yıldızı düşünüyoruz
Helal benim aslanlarıma şampiyon galatasaray bçünkü öyle düşünüyorum
ŞAMPİYON Galatasaray ❤️💛❤️💛
Teşekkürler
Fakir bir toplumun tek derdinin nasıl da maç olduğunu düşünüyorum. Üzücü
Tüh gene şampiyon olamadık
Rekor kırdılar rekor
Hakemler sayesinde oldu
ikiside torpilli işte türk futbolu kadar leş futbol görmedim
💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️
hakettik
Tebrik ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?