Spor Galatasaray Şampiyon Oldu Ne Düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tarihin en temiz şampiyonluğu sanırım ne düşünüyorsunuz Güncellemeler+1 yıl yok mu kuduran zevk alalım biraz Galatasaray Şampiyon Oldu Ne Düşünüyorsunuz? Cevapla Tarih Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Geçen haftaki FB nin başarısndan sonra bu hafta ilaç gibi geldi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçen hafta rehavete kalıpdı takım Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Geçen hafta çok isteksizdi Yorumla
Alexander01 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hiç bir şey saçma geliyor kutlamaları filan bana faydası yok onlar bugün şampiyon oldu diye yarjn benim işime gitmeyecek Lee r gereksiz bir şey 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Valla keşke bi faydası olsa bize aktivite gibi oldu napalım Yorumla Alexander01 +1 yıl Delilik başka bir şey değil Yorumla Soran +1 yıl Evlenek mi ev hanımı olursun bende işe giderim Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla Alexander01 +1 yıl Hadi işine git kardeş sen Yorumla Soran +1 yıl Bu sitedekilere şaka da yapılmıyo ne tür varlıksınız anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Herkes değişik davranıyo twitter da bişeylere karar veren hıyarlar gibi Yorumla Alexander01 +1 yıl Sana şaka yap diyen olmadı kardeş hadi git işine Biz de sizi anlayamadık ne tür bir varlık olduğunuzu Yorumla Soran +1 yıl Ben senin kardeşin değilim bu hakkı kimden aldın o zaman? Yorumla Alexander01 +1 yıl Hepimiz birbirimizin kardeşiyiz biraz düşünün derim Yorumla Soran +1 yıl anladığınız dilden mi konuşalım sert mi seviyonuz Yorumla Soran +1 yıl Ben seninle kardeş değilim herkes de birbiriyle kardeş değil Yorumla Soran +1 yıl Saçma sapan konuşma kardeş falan deme bana Yorumla Soran +1 yıl Prenses tavırlarına giriyonuz kim totonuzu kaldiriyorsa. He doğruya abaza dolu buralar Yorumla Soran +1 yıl Merak etme senle evlenecek de değildik zaten tüm gün sevgilimleydim sana kadar düşmedik Yorumla Alexander01 +1 yıl Yahu don lastiği gibisin neyine uzatıyorsun daha defol git Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tebrik ederim. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim çok kibarsın Yorumla Imtomriss +1 yıl Gelirmi fenerliler köşede ağlıyorlardır garipledim Yorumla Soran +1 yıl Gel hele gel gel Yorumla Imtomriss +1 yıl Beşiktaşlıyım Yorumla Soran +1 yıl Ağlayacak bişey de yok sanki normalde kupa alıyolardı bu sefer alamadılar Yorumla Soran +1 yıl Evlenek mi bu kibarlık bana fazla Yorumla Imtomriss +1 yıl Hayır teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Ne demek efenim Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aksine söyleyen şikeciker gelir birazdan eheheheh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gelmezlerse amnakoyum Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mutluyum ❤️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende baby Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 314 cevap paylaştı. çok şükür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ohhhh mis Yorumla S93S94 +1 yıl duş aldım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçen haftaki FB nin başarısndan sonra bu hafta ilaç gibi geldi
Geçen hafta rehavete kalıpdı takım
Geçen hafta çok isteksizdi
Hiç bir şey saçma geliyor kutlamaları filan bana faydası yok onlar bugün şampiyon oldu diye yarjn benim işime gitmeyecek Lee r gereksiz bir şey
Valla keşke bi faydası olsa bize aktivite gibi oldu napalım
Delilik başka bir şey değil
Evlenek mi ev hanımı olursun bende işe giderim
😅
Hadi işine git kardeş sen
Bu sitedekilere şaka da yapılmıyo ne tür varlıksınız anlamadım
Herkes değişik davranıyo twitter da bişeylere karar veren hıyarlar gibi
Sana şaka yap diyen olmadı kardeş hadi git işine Biz de sizi anlayamadık ne tür bir varlık olduğunuzu
Ben senin kardeşin değilim bu hakkı kimden aldın o zaman?
Hepimiz birbirimizin kardeşiyiz biraz düşünün derim
anladığınız dilden mi konuşalım sert mi seviyonuz
Ben seninle kardeş değilim herkes de birbiriyle kardeş değil
Saçma sapan konuşma kardeş falan deme bana
Prenses tavırlarına giriyonuz kim totonuzu kaldiriyorsa. He doğruya abaza dolu buralar
Merak etme senle evlenecek de değildik zaten tüm gün sevgilimleydim sana kadar düşmedik
Yahu don lastiği gibisin neyine uzatıyorsun daha defol git
Tebrik ederim.
Teşekkür ederim çok kibarsın
Gelirmi fenerliler köşede ağlıyorlardır garipledim
Gel hele gel gel
Beşiktaşlıyım
Ağlayacak bişey de yok sanki normalde kupa alıyolardı bu sefer alamadılar
Evlenek mi bu kibarlık bana fazla
Hayır teşekkürler
Ne demek efenim
Aksine söyleyen şikeciker gelir birazdan eheheheh
Gelmezlerse amnakoyum