Spor yaparken sinirlerinizi bozan durumlar nelerdir?- Spor yaparken gelip uzun lafa tutulmak ya da aksilikler beni sinirlendiriyor, siz nelere sinirleniyorsunuz? 🙂
Fitness salonlarında hemcinslerimin salonu kısır gününe çevirmesine sinir oluyorum. Yahu biz burada spor yapıyoruz onlar yuvarlak yapmış birbirlerini çekiştiriyorlar yüksek sesle kahkaha atıyorlar. Erkeklere spor yaparken çok gıcık oluyorum. Elinde 5 kilo var. SSSSSS seeeee.. haaaaa. diye anırmaya başlıyor. Bende aldım 1 kiloyu geçtim karşısına. aaaaa aaaa sss diye bağırmaya başladım. İlla böyle mi yapmak lazım. Sonra sporu yapıyorum. Sehpayı çekiyorum. Belli yani spora yapıyorum orada. Geliyorlar ikide birde sehpaya oturuyorlar havlu bırakıp gidiyorlar. İki tane kız gören Hemen uzun kollu kıyafetlerini çıkartıp Yağlı büftek gibi vücıdunu göstermeye çalışıyor. Hayatında öz güveni aşılanmamış kişilerin sırf öz güveni yerine gelsin diye yaptığı nadir sporlardan biridir fitness. Ayrıca Erkekler inanılmaz iticisiniz bu konuda.
Elinde telefon bir makine ekipmanında sürekli oynaması, uyardığın halde tamam deyip seti tamamlamaması.
Duşta saatlerini geçirmesi. 1 saat duranı gördüm her antrenmandan sonra tişört, şort ve çoraplarını yıkıyordu.. Allah'ım her yer buhar tahliye camını da açmıyor. (Neyse ki spor salonu sahibine söyledim durumu, dikkate alacağını söyledi)
Soyunma odasında şakalaşmalar ve o kalabalıkta hala orada dikilmeleri.
Ağırlıkları işleri bitince barlardan veya makinelerden çıkarıp yerine koymamaları.
Havlusuz çalışmaları.
Spor esnasında beni kimse pek lafa tutamaz hemen geçer kısa keserim muhabbeti sonra devam ederim. Zaten gittiğmi yerde herkes antrenmanı ile ilgilenir..
Kullanacağım makinayı beklememe rağmen dakikalarca inatla kullanan şahıslar , soyunma odasında onlarca yer olmasına rağmen gelip gö.. tüm dibinde üst baş değişenler. Süper vucütlu kızların etrafında spor yapmaktanda hoşlanmıyorum ne kadar bakmasamda ister istemez güdüsel olarak göz kayıyor buda konstrasyonumu etkiliyor tabii.
Güldürmesi, güldürünce haykırıyorum bütün günümü gülmeye harcıyorum. Enerjim azalınca sporda daha çok zorlanıyorum. Onun dışında yiyip yiyip s*çmayanlar gelmiş spor yaparken başımda bekliyor kaç set kaldı diye. Kilo vermeye çalışıyorlar. Kilo vermek için yemeyeceksin. Yiyorlar öküz gibi sonra spora geliyorlar.
@redflowers008 yanlış anlamayın ama çok ağırlık kaldırmak sandığınız kadar kolay değil hanımefendi organlar ve vücud strese giriyor vücud kitleniyor mecbur ses çıkararak açılması lazım
Haklısınız beyfendi gereksiz çıkaranlara bende kıl oluyorum fakat hanım efendi çok kilo kaldırıyor diye ses çıkarıp rahatsız edemez demiş ben sizide o düşünce yapısında zannettim kusura bakmayın
Bende powerlifting yapıyorum neyin ne olduğunun farkındayım fakat başkalarını rahatsız etmek başka bir şey bunu kavga etmek amaçlı söylemiyorum benim görüşüm bu @sa_as_ben_geldim :)
Tabikide istediğiniz görüşü savunabilirsiniz hanımefendi ama şahsen sizinle aynı görüşte değilim ve sanal ortamdan kim ne derse inanmıyorum belki gerçekten powerlifting yapıyor olabilirsiniz gerçekten yapıyorsanız başarılar dilerim @redflowers008 :)
Doģru yaptığım harekete yanlış yapıyorsun dediklerinde Buddyciyim ben diyorumki ona mağdem sen göster o şekil yapim diyorum asıl yanlış yapan o ya da benim yaptığımı yapıyorlar
Ağırlık kaldırırken öğüren ayılar. Aynada kendini elleyip duranlar sadece laf için spor salonuna gelenler. Sporu yaparken kac setin var diyip ağzının içine girenler. O hareket yanlis diyenler bla bla
Doğru yapmıyorsun, şöyle olmalı diyen olursa sinir eder.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Spor yaparken bir hanımefendinin spor yaparken etrafında arkasında abaza erkeklerin kendini kanıtlama çabaları sanki ömürlerinde hiç kız görmemiş gibi bakmaları toplumun cehaleti sinirlerimi bozuyor.