Beşiktaş 1 Konyaspor 0... Ve kara kartal 81. dakikada rosier'nin attığı golle liderliği geri aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar beşiktaş sorumsuz nskala'nın 21. dakikada çift sarıdan atıldığı maçta konyaspor'u 81. dakikada rosier'nin attığı golle 1-0 yenerek yeniden liderliğe yükseldi! Beşiktaş bugün 10 kişi kalmasına gerçekten iyi bir mücadele ortaya koydu ve maçın hiçbir anında konyaspor'un 1 fazla olduğunu hissedemedik... Maçı nasıl buldunuz?
Beşiktaş 1 Konyaspor 0... Ve kara kartal 81. dakikada rosiernin attığı golle liderliği geri aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada arkadaşlar düzeltme yapıyorum ve sezon sonu olmadığından genel averaja bakıldığı için şu anda lider galatasaray... Arasında oynanan maçlara sezon sonunda bakılıyor arkadaşlar kusura bakmayın!
Güncellemeler
+1 yıl
Erman toroğlu "Beşiktaş'lı wellinton'a yapılan hareket net bir penaltı" dedi! Yani var niye var, kime göre var anlamıyorum! Arkadaşlar bugün beşiktaş puan kaybetse kim bunun hesabını verecekti? Özellikle var'ın bu ligi dizayn ettiğini düşünüyorum...
Beşiktaş 1 Konyaspor 0... Ve kara kartal 81. dakikada rosier'nin attığı golle liderliği geri aldı! Maçı nasıl buldunuz?