Üst vücudum zayıf ve belim ince sanırım bu yüzden bacaklarım olduğundan da daha kalın gözüküyor. Bu yüzden bacaklarımı inceltmek istiyorum. fitness a gitmiyorum evde pamela reif vidolarıyla spor yapıyorum fakat emin olamıyorum. Sanki kaslarım gelişip kalınlaşırmış gibi geliyor. Bu konuda bilgisi, deneyimi olan yazsa güzel olur. Kafadan yorum yapıp yanlış yönlendirmeyin lütfen :D teşekkürler
inceltir
kaslandırır/kalınlaştırır
yeterince bilgim yok/emin değilim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aletli pilatese git bacakların hem esner hem de sıkılaşırsın da ha hoş gözükür yine biraz kaslı gözükür ama ince kaslı
evde yapıyorum, bu koronadanda dışarı gideceğimi sanmam. Genelde stretching de yapıyorum kaslarım esnesin diye spordan sonra.
Yani aletli pilateste vücudun kasları sarar daha ince be tok gözükür şık olur bence
O senin beslenmene bağlı belli kalorinin altında alırsan kilo veririsin fazla alırsan kas olarak kilo alırsın
diyet yapacak ya da kalori sayacak biri değilim pek. yemeyi severim yani ama abur cubur falan fazla tüketmem. bilemiyorum :D
O zaman yavaş yavaş kilo alıcaksın tamamen kas olarak yani :)
kas yapar, kalınlaşır.
kesin bilgi mi
ağırlığa dayalı bacak antremanları (fitness, bodybuilding) kalınlaştırır çünkü kas dokusu gelişir ve haliyle büyür.
idmanına göre değişir.
kaç kilosun?
49
kilodan anlaşılacak birşey değil çünkü bölgesel bi problem
ben senin dediğini çok iyi anladım kadınların coğunda var o kardiyo yap potein ağırlıklı beslen
erkeklerdede varda kadınlar kadar orantısız durmuyo anladım dediğini
hem bacak çalış hemde kardiyo yapsan daha iyi