Güncellemeler
+1 yıl
Güncel🤸🏼♀️

Bu tarz hareketler biraz kol kuvveti istesede denge ile alakalı bir durumda söz konusu başarısız deneyimler yapıla yapıla daha iyi sonuçlar çıkacaktır pes etmeden yanlış yapmaya ve sonunda doğrusunu bulmaya devam
@Wranglers521 No pain, no gain💪🏻
@aydanwolla yani demem o ki dünyanın kolları en güçlü adamını getir ellerinin üstünde yürü de yapamaz antrenman antrenman antrenman
Biceps triceps kaslarının zayıf olmasi tabiki etkiliyodur sana tavsiyem belli bir süre duvardan destek alarak sadece dengede kalabildiğince uzun durman daha sonra 1 2 3 ne kadar yapabiliyorsan yavaş yavaş şınav çekmeye başla ama duvarla dengeni hic kaybetme burda amaç kollarının o ağırlığa alışması yine belli bir süre hep bu sekilde devam et sonra bir kişiden destek al duvarla teması kes ama seni ayaklarından tutsun bıraksın düşüyorken yine tutsun bıraksın tutsun inan bana 2 3 hafta bu şekilde çalış farkı göreceksin hemen olacak şey değil bu sabırlı olmalısın ben bu şekilde yapmaya başlamıştım.
@ExcellentSword Sen nasıl bir kralsın ya ahahahaha kaptın eig’yi
Yine net ifade edemedim kendimi ama sen anladın ne demek istediğimi 😂😂😂
Denge kesinlikle önce dengeni sağlaman gerek bunun içinde nette amuda kalkmayla alakalı sayısız video var.
Önce duvara dayanarak yap sürekli ne kadar çok yaparsan olur tekrarla alakalı bu hareket.
Ama sen bana amuda posizyonda şınavı sorarsan omuz kaslarınin da kuvvetli olması gerekir
@Dertlikatip34 Güzel yorumun için teşekkürler🌸
Rica ederim demek😊
Biceps triceps kaslarını geliştir ve adım adım git mesala konudan bağımsızama anlaman için söylüyorumtakla atmak için önce 2arkadaşın ve 1duvardan yardım alırsın sonra tek arkadaşa indirirsin sonra duvarda yaparsın iyice öğrendiğinde de yüksek yerlerden alçağa doğru atarsın en sonda normal yerlerde atarsın
Cevap
11Cevap
En sonda sen öyle ayaklarını açınca benim ayaklarım kırıldı sanki..
O hareket için acayip esnek bir vücuda sahip olmak gerek sanırım.
Böyle paylaşımlara devam 👌
Başarılısın.
Eğitim mi alıyorsun eğitim mii veriyosun?
Teşekkür ederim. Yüzme lisansım var, fitness antrenörüm vardı son zamanlarda crossfit yapmaya başladım.
@emre00488 Maalesef eğitmen değilim ama olmak isterdim.
İlk harekette yükün çoğu omuz ve bileklerde olur birazcık da bicepslerde bu yüzden omuz bilek ve biceps kaslarını güçlendirmelisin
Şınav da da en çok aktif olan kas grupları göğüs kası ve tricepslerdir birazcık da ön omuz hatta çok şınav çektiğin zaman göğüs kaslarının ağrıdığını hissedersin bir gün sonra bunlara ağırlık ver çalışırken
Başarıya ulaşmanın ilk şartı sabırdır yaparsın sen
Öncelikle ve kesinlikle biceps, triceps kaslarının güçlenmesi gerek.
Denge sorunu da bisiklete binmeyi öğrenmek gibi. Tekrar ettikçe kazanılır. Ama önce güçlenmek şart. :-)
eşofman bershka bende de var. neden yazdım bilmiyorum
@nowayyyy Olsun wğfıdpwjfodğslişö
Stabilizasyon ve mobilizasyon egzersizleri birinci önceliğini olmalı derim bana sorarsanız. Calisthenics movements içeren bir tip program uygulayın.
Ne kadar atletik bir kız 😂
HzLuciferr Eğer bunda da meydan okursan, kaybetmeye hazır ol😉
@ koymamışım ahahsıejscojwppxxğşsi
@HzLuciferr😂😂
Bacaklarımı öyle açarımda geri toparlayamam kalırım oracıkta 😂😂
oturduğun yer batıyorm u
Okul yok, vizeler bitti🤷🏼♀️
Abi kız hiperaktif duramıyor bi yaz gelse
Tutabilene aşk olsun ahahahaha
handstand antrenmanları yapmalısın.
Tricepslerin zayıf kalmış
Yaparim ben
@Alfayımaq Soru da nasıl yapılır diyor, ben neden yapamıyorum diyorum. Senin yapıp yapamadığını sormamıştım😂
Vay süper
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?