arkadaşlar giderek arttırılıyor mu spor ile ilgilenen varsa söyleyebilir mi?
günde 50 ile başladım 1 haftadır. haftada kaç arttırmalıyım?
günde 50 ile başladım 1 haftadır. haftada kaç arttırmalıyım?
Önemli olan ne kadar çok yaptığın değil, çaliştiğin bölgeye odaklanarak hareketi doğru yapmak.
Ayrıca devamlılığını sürdürebildiğin sayıda yapmanda önemli.
Ama illaki artırmak istiyorum diyorsan vucudun belli bi zaman sonra zaten az geldiğini hissetirir sana ona göre artırırsın
Hareketleri doğru yapıyorum zaten bir iki hafta fitnessa gitmiştim hareketleri öğrenmiştim. Arttırmasam aynı şekilde yapsam da etkili olur mu özellikle karın için mekik mesela?
Karın en zor gelişen bölgedir. Bundan dolayı zamanla artırman, farklı farklı hareketler yapman gerekiyor
Cevap
7Cevap
Nette yapanlar var gayet iyiler, ne yapacaksan setler halinde yapmalısın, 3x12 , 3x10 ve 3x8 zorlamıyorsa tek düzen şeklinde yapabilirsin.
2x25 yapıyorum ama ağırlık kullancam artk zorlamıyor çünkü az önce biri video attıda ağrlıkla da destekleniyormuş
Teşekkür ederim onları izliyim bari
Her gun 5 er beser artir ama 50 ile yuksek baslamissin 50 squat yapabiliomusun
Evet yapabiliyorum
Sen atletiksin zaten o zaman 20 den cok yapanaz kizlar
Evet
100 yaptiginda harika olursun erkegin yasar senin
Yaparım yani basit bi hareket bence ama yenı başladığımdan hemen çok yapmak istemedm
Yapamazsin 100 cok fazla ve bacaklarin titrer
Sen benı benden iyi mi tanıyorsun😂
Squat ve spor kizlarda harika degisimlere sebep olur... sporcuysan tanirim vucudunun tepkilerini
Ama benım bacaklarım mesela kollarıma yanı üst bedenıme göre baya güçlü hafif kaslı kendılığınden. Ondan bacak ve kalça hareketleri benı çok zorlamıyor ama ağırlık kaldırmaya çalışsam kollarım çok zorlanıyor
Kadinda kol. kasina gerek yok o erkek icin bacak ve karin bel kasin guclu olsun yeter direncli olursun sert olursun
Koluma kas yapma amacım yok sadece güç olarak karşılaştırma yaptım sana :)
Pekı karnımı daha da zayıflatmak için kiloda vermeli miyim?
Hayir onun icin de hareket var...
Hareket yapıyorum ama zayıflamam da gerekir mi?
Kegel egzersizi dumduz yapar belden bacaklari yukari kaldir
Boy kilo kac
165
Kilo
Squash yapma sebebin nedir yuwarlak kalcalarami sahip olmak istiyosun
Bak aklın hep başka yerlerde bıktırdın cidden. Mekikte yazmışım oraya ve özellikle bunların sayıları önemli benım için yaptığım birçok hareket var ikisini sordum ben. Bir şeye sahip olmak için değil sahip olduğumu korumak ve fit kalmak için
Bikere onun ismi squat squash değil
Squat önemli artıe artırabildiğin kadar ben 300 yapıyorumm
50 squat tek sefer demi ve ağırlıksızdır herhalde
Ağırlıksız iki set şeklinde
Omuz genişliği
Ben şöyle başladım ilk üç gün 20-25-10-8 şeklinde şimdi 25-25 yaptım son iki gündür. O zaman yarın 25-25-25 yapayım
www.youtube.com/watch
dakika 08.20 den sonrasını izle
Evet çok işime yarıcak bu mantıklı ağırlık kullanayım artık çünkü çok zorlamıyor benı bu şekilde rahat yapıyorum teşekkür ederm 🙏🏻
Amaç nedir kuzum?
Fit kalmak ve ben bi ara 55 kilodan 65 e çıkmıştım 3-4 ayda bazı ilaçlardan. Şimdi 59-60 ım ama karnım biraz gevşedi gibi onu sıkılaştırmak
Ya ben kilomdan memnunum 5-6 kilo verdim ilacı bıraktıktan sonra ama karnımı gerginleştirmek istiyorum şu an kilom iyii
Mekikten çok düzenli ve dengeli beslenmen lazım. Gaz yapıcı şeylerden uzak durman lazım. Anlaştık mı?
Anlaştık teşekkürler 👍🏻
kafana takılan her hangi bir şey olduğu zaman sana yardımcı olabilirim
Tamam teşekkür ederim
3 gün sonra o göbüşün biraz daha düzleşecek. Sonra da üzerine hafif bir kas tabakası istersen oluşturmaya başlarız.
Kalçan küçük mü ki? Bence büyük itici ya
Kalçan büyür. Bence yapma
Yapabildiğin kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?