Spor Spora ayırdığınız zaman sizce yeterli mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Spora ayırdığınız vakit yeterince iyi mi? Güncellemeler+1 yıl Sporu seviyorum Spora ayırdığınız zaman sizce yeterli mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Evet günde 2 saat ayırıyorum yeterli geliyor. 0 0 Yorumla
redflowers008 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Spor konusunda 902 cevap paylaştı. Hergün en az 2 saatimi ayırıyorum ama asla yeterli gelmiyor 0 1 Yorumla ramazankarakus1 +1 yıl Yalan. Yorumla
Müzisyennkizz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben günde 1 saat yapmaya calisiyorum o da olmazsa 45 dk o da olmazsa 30 dk ama bana yetmiyor hic isim gücüm olmasa 1 bucuk saat yapardim 0 0 Yorumla
Hayatistanbull Takip Et Master Yaş: 49 , eic 46% +1 yıl Haftada 5 gün 2 şer saat spor salonundayım. Hocam sağ olsun ozel olarak ilgileniyor benimle... 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Spor ve ben aynı cümlede bile bulunmuyoruz. O kadar vahim durum. 0 0 Yorumla
ugurBYZEUS Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl spor yapmıyorum. kendimi bildim bileli hep aynı kilodayım.. 0 0 Yorumla
minyon33 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İhtiyacım yok elbette spor alışkanlık ve vücudun sürekli diri olmasını sağlar 4saat yapıyorum 0 0 Yorumla
Adamiminadamlarindan Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Haftada 5 gün bazen 6 Program pazartesi kol sırtSalı bacak omuz... diye Genelde 4x10-12-15 arası 3-5 farklı hareket set arası 3-5 dakika mola. Maksimum 30 dakika 1 saat ya da 1 buçuk saat gidiyor 0 0 Yorumla
nextlevel Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Spor yapmam , umuda koşarım 😃 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Umuda koşmak spordan sayılabilir Yorumla
RobiniaEffect Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Zaman yetmiyor ki spora ekstra zaman harcayayım. 1 0 Yorumla
3AfyonLum3 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Koronadan önce 5 gün yapıyordum şimdi 3 oldu yetmiyor 0 0 Yorumla
Fathervangavol2 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Evet hergün spor yaparım aksatmam az olsun devamlı olsun 0 0 Yorumla
Kafakarışıksız Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Günde 2 saat haftada 6 gün yeterli bence... 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 824 cevap paylaştı. Yeterince vakit oluyor. 0 0 Yorumla
sam12356 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl hergün bir buçuk saat ağırlık idamını yapıyorum 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Spor konusunda 946 cevap paylaştı. Bence değil 2 saat ayırıyorum 0 0 Yorumla
EtiFit Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Spor konusunda 408 cevap paylaştı. Yaşam tarzimişim hobim vs vs 😅😅😅 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Spor konusunda 412 cevap paylaştı. Günde bir saat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet günde 2 saat ayırıyorum yeterli geliyor.
Hergün en az 2 saatimi ayırıyorum ama asla yeterli gelmiyor
Yalan.
Ben günde 1 saat yapmaya calisiyorum o da olmazsa 45 dk o da olmazsa 30 dk ama bana yetmiyor hic isim gücüm olmasa 1 bucuk saat yapardim
Haftada 5 gün 2 şer saat spor salonundayım. Hocam sağ olsun ozel olarak ilgileniyor benimle...
Spor ve ben aynı cümlede bile bulunmuyoruz. O kadar vahim durum.
spor yapmıyorum. kendimi bildim bileli hep aynı kilodayım..
İhtiyacım yok elbette spor alışkanlık ve vücudun sürekli diri olmasını sağlar 4saat yapıyorum
Haftada 5 gün bazen 6
Program pazartesi kol sırtSalı bacak omuz... diye Genelde 4x10-12-15 arası 3-5 farklı hareket set arası 3-5 dakika mola. Maksimum 30 dakika 1 saat ya da 1 buçuk saat gidiyor
Spor yapmam , umuda koşarım 😃
Umuda koşmak spordan sayılabilir
Zaman yetmiyor ki spora ekstra zaman harcayayım.
Koronadan önce 5 gün yapıyordum şimdi 3 oldu yetmiyor
Evet hergün spor yaparım aksatmam az olsun devamlı olsun
Evet fazla bile hatta
Bu aralar ayıramıyorum.
Yeterli değil aslında
spora vakit harcamıyorum..
Haftada 4 gün 1 saat yeterli oluyo
Günde 2 saat haftada 6 gün yeterli bence...
Bana göre şimdilik göre yeterli.. :)
Yetersiz oldu hepten pandemide
Yeterince vakit oluyor.
hergün bir buçuk saat ağırlık idamını yapıyorum
Hic yoktan iyi. Daha iyi olabilir
spor yapmıyorum
Malesef
Malesef
Bence değil 2 saat ayırıyorum
Yaşam tarzim
işim
hobim