36-38 bedenim,173 boyundayım,63 kiloyum,18 yaşındayım. Miranda Kerr'i gördüm heveslendim. Tamam iyi kilodayım ama insan bekliyo işte :( Diyetisyene gitsem kapıdan kovar mı acaba :(
Cevabın nedir?
+1 yılFitness yaparak aynı kiloda bile o bedene düşebilirsin. Sıkılasman gerekiyor. Yağ oranini azaltip kas yaparak. Uzun işler. Anlatmasi burada vakit alir.
18 Yorumla
Soran+1 yılanlatır mısın rica etsem
- +1 yıl
Kaliteli bir spor salonu hocasindan aldigin bilgi ve programla ve iyi bir diyetle hedeflerine ulasabilirsin. Anlatmak isterdim ama ciddi söylüyorum benim ilgi alanim oldugumdan sana özet gecmekte zorlanırim kafani ansiklopedik bilgilerle doldurmak istemem. Kisaca anlatmam zor olur. Bu sitede de sana gerçekten bilimsel cevaplar verecek insan bulamazsin. Anahtar kelimeleri söyledim. Fitness ve diyet.
- +1 yıl
Bu arada yaşın 45 üstü görünüyor profilinde bilgin olsun :D
Soran+1 yılbilerek öyle yaptım :D
- +1 yıl
Tamam var mi başka bir rican :)
Soran+1 yılyok saolasın :D protesto başladı :D asdf gülüşleri var. :D yakında zaa diye gülen gelir tadından yenmez :D ben en iyisi ben ufak ufak :))
- +1 yıl
Eger cidden bir fit olma sıkı olma isteğin varsa sana yardimci olabilirim ama soru başlığında Miranda Kerr gördüm özendim falan yazdigindan bir de 45 üstü görünüp 18 yasindayim yazdığın için ciddiyetini ölçüyum dedim. Eğer gerçekten sıkılasmak taş gibi bir vücuda sahil olmsk istiyorsan mesaj at konusalim anlatiyim ufaktan ufaktan hedeflerine göre.
+1 yılbence 0 beden olmaya çalışma , eğer vücudun yağlıysa yağlardan kurtulmaya bak ve kas kütleni arttırmaya
00 Yorumla
+1 yılmiranda kerr i gördüm heveslendim ne ya ahshshdas kadın vs mankeni. 55 kilo ol yeter , o boyuna. sonra anoreksiya felan oluyosunuz uğras babam uğraş
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşına gelmişsin reşitsin ama beynin reşit değil, olgun değil. Hey Allahim ya.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
+1 yıl173 boya 63 kilo gayet iyi ama diyetisyenler para peşinde. 40 kilo da olsan kovmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl32-34 çcuk bedeni. miranda 32 asla giymiodur kadında boy pos var saçmlama
10 Yorumlalan yürü kürdan gibi olup napıcaksın birazcık etli butlu ol balık etli ol
00 YorumlaKadin dediğin azicik etine dolgun olur ya ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen simdi sıfır bedenmiyim kizim ama kilon iyi kelly brooka özen bence
00 Yorumlakapıdan kovmasada bacadan kovar kanks
10 Yorumla
+1 yılSacmalama olursun
13 Yorumla- +1 yıl
bir haberde okumustum vs mankeni fazla zayifliktan erken menopoza girmisti ozenme oyle seylere
Soran+1 yılbende okudum öyle şeyleri de ne biliyim çok hoş duruyodu
34 = XS, sıfır beden değil.. 32=XXS sıfır beden.
00 Yorumla
+1 yılGit git Zayıf olmak önemli
00 Yorumla
+1 yılhahahahahha ben 32-30 um XD
00 YorumlaAh ah, nerde o balık etlilik.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBişey sorabilirmiyim? SALAKMISIN
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde 32-34 hahaha catlayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.88 - 60 - 30-30
02 Yorumla