Belim çok ince karın kası yapmak istiyorum. Ama daha çok incelir mi?
Daha da incelmesini istemiyorum bu konuda biligisi olan yazabilir mi?
Daha da incelmesini istemiyorum bu konuda biligisi olan yazabilir mi?
yazanlarının yüzde 90 i sıçıyor. karın kası yapmak diye bir şey yok esasında karın kası herkeste vardır ( bebeklerde bile) . olay yağ oranını düşürüp onu belirgin hale getirmekte. yani egzersizle karın hareketleriyle kas ya-pıl-maz !! yağ oranını düşüreceksin kardeşim bu kadar basit. hani derler ya zayıf kası o o yüzden baklavalar gözüküyor evet ondan yağ oranı az çünkü adamın.
karın kası istiyorsanız yağ yakacak şekilde kalori açığı oluşturacak bir diyet şart. ancak bunun yanında hem alt hem de üst karın kaslarınızı çalıştırmanız da şart. sadece diyet yaparsanız iğne ipliğe dönecek kadar yağ oranınızı düşürseniz bile ortaya doğru dürüst bir karın kası çıkaramazsınız. belki iki dilim yalandan çizgilenir hepsi o. estetik bir karın için karın çalışmanız ve diyet yapmanız şarttır.
Bir çok kişiden farklı görüş gelmiştir ancak belin çok ince ve karın kası yaparak neyi amaçlıyorsun öncelikle eğer zaten düzenli bir spor yaparsan fazlalığın gider eksikliğin geri gelir Yani spor yapan vücut her daim her hattıyla fit olursun zaten o yüzden kas için yapınca belin kopacakmış gibi düşünme öncelikle sen düzenli her bolgene spor yap vücudun zaten yolunu düzenini bulur
Belinizin ince olması pek bişey ifade etmiyor açıkçası. Karın kası yapmanız için güzel antrenman programları var boy ve kilonuza göre uygulayabilirsiniz. Bunun dışında vücudunuzda ki yağ oranını düşürmeniz gerekecek. Sağlıklı günler dilerim
Cevap
8Cevap
İlk 2 ay incelir sonra şişmeye başlar 2 ayda kaslar şişer boşlukları doldurur cildi gerdirir
Kas yapımında inceltme olmaz kardiyo incelmeni sağlar.
Mekik falan çekebilirsin bence mekikle daha da inceleceğini sanmam ayrıca youtube dan yararlananilirsin spor videolarına vs bakabilirsin.
Dediğim gibi mekikle belinin inceleceğini düşünmüyorum
Rica ederiö
karın kasıyla bel ıncelmezkı.. aksıne kas demek hacım demek.. yag olanı kasa yapmak demek ;)
Çok inceden kasıt kaç cm? 58-59cm civarıysa egzersiz yaptıkca kaslar gelişeceğinden 60cm’e bile çıkabilir.60cm’den fazlaysa şu anki hali, egzersiz yapınca muhtemelen incelir.
ne güzel işte millet incelmeye çalışıyor
Bel önceliği ile karın kasi ne alaka🤔
Sakın böyle bir hata yapma okey
telefonda özel anlatmam gerek
Bence gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?