Öncelikle, örmek istediğiniz çantanın boyutunu ve şeklini belirleyin. Daha sonra, uygun bir örgü tekniği seçin. Bazı popüler örgü teknikleri arasında düz örgü, haraşo örgü, balıkçı örgüsü ve ajur örgü yer alır. Örgü tekniğinizi belirledikten sonra, uygun bir örgü ipliği seçin. Pamuk ipliği, yün ipliği veya akrilik iplik gibi çeşitli iplik seçenekleri vardır. Daha sonra, örgü işine başlayın. İlk sıra genellikle çantanın tabanını oluşturur. Tabanın boyutu, çanta boyutuna bağlı olarak değişir. Tabanın örülmesinden sonra, çanta yanlarını örmeye başlayın. Örgü işi boyunca düzenli aralıklarla artırma veya eksiltme işlemleri yapabilirsiniz, böylece çanta şeklini koruyabilirsiniz. Çanta yanlarına devam ederken, askılar veya saplar için gerekli alanları bırakmayı unutmayın. Çanta yanlarını ördükten sonra, saplar veya askılarınızı ekleyin. Bu, çantanın taşınabilirliğini sağlar. Son olarak, çantanın kenarlarını veya dikiş yerlerini birleştirin. Bu, çantanın tamamlanmasını sağlar.
Güzel cevabınız için çok teşekkür ederim ama bu modeli nasıl öreceğimi kaç zincir kaç sık iğne hangi sırayla ilerlemek gerekiyor onu bulamıyorum, yine de teşekkürler
Bilmiyorum da dün gece sorduğun sorudan artık olmadığını düşündüm. Çanta falan bana çok uzak şeyler ama yine de tebrik ederim sen ileride çok başarılı bir iş kadını olursun bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öncelikle, örmek istediğiniz çantanın boyutunu ve şeklini belirleyin.
Daha sonra, uygun bir örgü tekniği seçin. Bazı popüler örgü teknikleri arasında düz örgü, haraşo örgü, balıkçı örgüsü ve ajur örgü yer alır. Örgü tekniğinizi belirledikten sonra, uygun bir örgü ipliği seçin. Pamuk ipliği, yün ipliği veya akrilik iplik gibi çeşitli iplik seçenekleri vardır. Daha sonra, örgü işine başlayın. İlk sıra genellikle çantanın tabanını oluşturur. Tabanın boyutu, çanta boyutuna bağlı olarak değişir. Tabanın örülmesinden sonra, çanta yanlarını örmeye başlayın. Örgü işi boyunca düzenli aralıklarla artırma veya eksiltme işlemleri yapabilirsiniz, böylece çanta şeklini koruyabilirsiniz. Çanta yanlarına devam ederken, askılar veya saplar için gerekli alanları bırakmayı unutmayın. Çanta yanlarını ördükten sonra, saplar veya askılarınızı ekleyin. Bu, çantanın taşınabilirliğini sağlar. Son olarak, çantanın kenarlarını veya dikiş yerlerini birleştirin. Bu, çantanın tamamlanmasını sağlar.
Güzel cevabınız için çok teşekkür ederim ama bu modeli nasıl öreceğimi kaç zincir kaç sık iğne hangi sırayla ilerlemek gerekiyor onu bulamıyorum, yine de teşekkürler
Rica ederim ne demek keşke o kadarını bilsem.
Bu manitadan ayrılma işleri hatun milletine yaramıyor abi yaa...
Onla alakası yok yaa
Çanta lazım mı bu arada
Başka neyle alakası var.. Benim işim olmaz ki çantayla falan. Sanırım ticaretini yapmayı planlıyorsun.
Sevgilim var belki nerden biliyorsun? Evet çanta yapıp satıyorum uzun zamandır, almak isterseniz mesaj atabilirsiniz
Bilmiyorum da dün gece sorduğun sorudan artık olmadığını düşündüm.
Çanta falan bana çok uzak şeyler ama yine de tebrik ederim sen ileride çok başarılı bir iş kadını olursun bence.
Anneanneler falan bilir