Nakış gibi görünüyor ama gerçekten öğrenmek istiyorum. Dikiş nakış zor mudur?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nakış gibi görünüyor ama gerçekten öğrenmek istiyorum. Dikiş nakış zor mudur?

Merak ettiğimiz her şeyi yapabilme yeteneğimiz de var aslında. Ben de hiç iğne oyası öğrenme gibi bir amacım yokken meraktan ve sıkıldığım için öğrenmiştim ahasjaj YouTube'da istemeyeceğin kadar dikiş nakış kanalları var aşkım onlara bakabilirsin istersen🌸
Ben neden bunu yeni görüyorum 😍 kesinliklee yt maratonuna koşmama 🤏 şu kadsrcık kaldı
Ahashjahs istemeyeceğin kadar çok kanal var koşabilirsin canım🌸😂
Evettt 🥳🥳
Bu aşırı zor yani bir kaç aylık dikiş eğitimiyle bile bunu yapman aşırı zor ince detay ister bu yüzden önce kolay şeylerle elini alıştır sonrasında yavaş yavaş deneyebilirsin
Hiç dikiş yapmamış biri için hayal gibi tabi ama zamanla gelişiriz bence ya parayla almak istemedim her nakışında benim izim olsun
Ben moda mezunuyum o yüzden sana tavsiyem başlangıç olarak kolay şeyler yap mesela çiçek gibi sonrasında elin açılır gerisi kendiliğinden gelir zaten merak etme
Tam adamına sormuşum o zaman 🥹🥳 Nereden başlamamı önerirsin? Kanaviçeyle mi başliyim sence ufak örgülerle mi sabunluk gibi?
Kanaviçeyle başla pinterestte minik kanaviçe örnekleri var onlardan yapabilirsin daha iyi olur
Çok teşekkür ederiim
Cevap
1Cevap
Aşırı zor değil biraz hayal gücüyle. Ben yapdım böyle bi iş o zamanki kafamla beğenmeyip giysi kutusuna atmıştım. 🤣🤣
Atmasaydın ya hepsi emek bence güzeldir de
Ben dağıtmayı seviyom ışığım. Parmaklarımı atmadım ya 😌
Mükemmel aşık oldum resmen keşke ben de dikebilsem
bende bendee
bende düşünüyordum birlikte başlayalimmmmm
Çok güzel olur 🤌🤌
Tip önemli mi
Sorumla alakası nedir?
Oraya ahlak yazdın ya ona dedim
Hangi sorudan bahsediyorsanız oradan sorsanız daha makul olmaz mıydı? Her neyse tip de önemli ama önceliklerim farklı.
Tip önemi ama benim için de en önemlisi ahlâk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar