Sporla göğüs büyütmek mümkün mü? Bir de karın kası yapmak istiyorum vücut ince görününce göğüs de göz yanılması yoluyla daha büyük duruyor sanki. Sizce nereden başlamalıyım?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
22Cevap
- +1 yıl
Tam tersi sporla göğüs küçülür. Erkeksen sporla göğüs kası yapabilirsin onun dışında bir kadın sporla büyütemez.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Karın kası çalışsam küçülür mü göğüslerim peki
- +1 yıl
Sırt ve omuz çalışırsan küçülür denendi test edildi :)
- +1 yıl
@aklıkarışıkkız ciddi mi
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi ciddi
- +1 yıl
Devam ettin mi spora
- +1 yıl
Buyumez kuçülür sporla. sen en iyisi yatak sporunu dene orda buyume olasiligi var
00 Yorumla büyütmek değil de sıkılaştırır benim arkadaşım uzun süredir sporcu ve gögüsleri taş gibi sert 😂 biz yanında oyun hamuru gibi kalıyoruz
21 Yorumla- +1 yıl
Kendinle barışıksın 😊
Göğüs büyümez ama şekillenir, karın kası yapmak kolay değildir. Düşük yağ oranı düzenli ve temiz beslenme+ çok sıkı antrenman gerekir
00 Yorumla- +1 yıl
Büyümez ama birisinin sürekli ellemesi ve emmesi gerekli. O zaman gözle görülür bir büyüme oluyor. Hem hormonal olarak hem de emildiğinden dolayı büyüme oluyor.
00 Yorumla - +1 yıl
eski bir antrenör olarak göğüs büyümez fakat protein tozu kullanırsan bunlar hormonlarına etki yaptığı için kısa vadeli büyüme gösterebilir spor sadece göğüslerinde kas oluşturur (:
00 Yorumla - +1 yıl
meryem alanıma geldin bravo ben nefes koçuyum adım ali aktaş N-Ra Nefes yaşam olarak biz diyoruz ki karın kasından başla daha da etkisi olur hadi bakalım bekliyoruz
00 Yorumla - +1 yıl
öncelikle kendine güzel bir spor salonunda kayıt yaptırmalısın ve hocan ile basitten başlayarak kendini yormadan ve sıkmadan ilerlemelisin gerisi gelir zaten
00 Yorumla Spor konusunda 727 cevap paylaştı. Büyümez, aksine küçülür. Meme dediğin şey yağ sonuçta, sıkılaşınca küçülür.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kadın ol. Kadınsı şeyler giyinmelisin evde mesela sürekli jartiyer ve stiletto ile gez hormonların sürekli tavan olsun. Seksi ol onlar kendi büyür 😊👍
10 Yorumla Büyür tabiki ama sabır gerek. Biranda olcak şeyler değil
10 YorumlaBenimkinin yarısını sana veriyim bana fazla geliyo
44 Yorumla- +1 yıl
sıkarak büyüyor ıkı seansda ıkı benden yaparım kız gelsegfrhdf
00 Yorumla - +1 yıl
Ben o şekilde büyüteni görmedim hiç :D Hormonal bir durum diye biliyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
abi kadına kas yakışmaz iğrenç duruyor bir erkeğin ayrılması uzaklaşması için ilk sebep erkekmisiniz aqu bizde kıllarımızı alalım ozaman
10 Yorumla sadece ellenerek ve oynanarak büyür...
10 Yorumla- +1 yıl
Para biriktir silikon yaptır
00 Yorumla Benim bildiğim dikleşir.
00 YorumlaHiç biryerde. Başlama Hacı bırak dağınık kalsin
00 Yorumlabüyümez sadece sıkılaşır
00 Yorumla- +1 yıl
çok mu küçük
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet 75 dolmuyor
- +1 yıl
genelde göğüsü küçük olanların poposu güzel oluyo ama böyle bir denge var
- +1 yıl
Evet büyür ve bu şekilde sağlıklı da zaten
00 Yorumla Kilo almayla ilgili önerileriniz var mı
00 Yorumla- +1 yıl
büyümez küçülür.
00 Yorumla - +1 yıl
Büyür
00 Yorumla - +1 yıl
büyümez masj yöntemizle büüyür
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
kas olarak büyür sporla oda kalıcı olmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Gayet tabi
10 Yorumla sanmıyorum..
00 Yorumla- +1 yıl
Büyütme
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Kaç beden
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
75 yazmışsın ama a, b, c önemli olan bu
A sana özgürlük demek
B orta karar bişiy
C onu bir de bana sor...
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
https://www.youtube.com/embed/KDHAITN0wN0Göğüs bölgesi yağ hücresi içerir bu yüzden düzenli olarak spor yapan, kilo veren ya da yağ oranı düşük kişilerin göğüs bölgesinin küçük olduğunu söyleyebilirim.
Spor yolu ile ne yazık ki büyüme sağlayamıyoruz ama küçülme ve sıkı görünü sağlanabiliyor. Karın kası için yine beslenmenize oldukça dikkat etmeniz ve yağ oranınızı düşmesi gerekiyor ki buda göğsü küçük gösterecektir. Ben yine de size destek olması adına karın egzersizi videolarımdan bir tanesini sizinle paylaşıyorum. Umuyorum desteği olur, sevgiler...