Spor Guzel ve buyuk memeli olmak için ne yapmalıym spor yaparsam büyür mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ciddi soruyorum memelerimi büyütmek istiyorum aynı şu görseldeki gibi Guzel ve buyuk memeli olmak için ne yapmalıym spor yaparsam büyür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl sakin buyutme kucuk memlerin kocan emi ce cok zevk alirsin bu konuda cok deneyimliyim buyuk memli zevk almaz 1 0 Yorumla
Uzun_Parlementt Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Slikon şart kanks domates değil bu su verince büyüsün 0 0 Yorumla
Aesteris Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Fotoğrafı kıvırcık bir kızdan kırptın herhalde hatırlıyorum bu videoyu :D yağ enjekte etmek gibi bir şey varmış doğallığı bozmadan bir araştır istersen 1 3 Yorumla Soran +1 yıl fotograf bana ait Yorumla kartaliçehatun +1 yıl Aynen o videoyu bende instagram da gördüm:D Yorumla Aesteris +1 yıl Belle Johnson bu :) Yorumla
Estelaa Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Silikon tek çare ekstra bir yolu olsa çoğu kişi yapardı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu gögüslerin arasında kaç varak gidip gelmiştir haberin var mı senin... 0 0 Yorumla
Jackie__ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bu hassas bir konu kimisine yakısıyor kimisine hiç yakismiyor 0 0 Yorumla
__asse__tato__ Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Genetik bu yapacağın tek şey estetik 0 0 Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Estetik operasyon harici bisey yapamazsin 0 0 Yorumla
Zitrımax034 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Sağlıkçiyim bu yeterli değil sadece 0 2 Yorumla Soran +1 yıl baska önerin ne? Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Var tabi ama kelimeler sansurleniyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
sakin buyutme kucuk memlerin kocan emi ce cok zevk alirsin bu konuda cok deneyimliyim buyuk memli zevk almaz
Slikon şart kanks domates değil bu su verince büyüsün
Fotoğrafı kıvırcık bir kızdan kırptın herhalde hatırlıyorum bu videoyu :D yağ enjekte etmek gibi bir şey varmış doğallığı bozmadan bir araştır istersen
fotograf bana ait
Aynen o videoyu bende instagram da gördüm:D
Belle Johnson bu :)
Silikon tek çare ekstra bir yolu olsa çoğu kişi yapardı
bu gögüslerin arasında kaç varak gidip gelmiştir haberin var mı senin...
Bu hassas bir konu kimisine yakısıyor kimisine hiç yakismiyor
Genetik bu yapacağın tek şey estetik
Estetik operasyon harici bisey yapamazsin
Sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsin
Sağlıkçiyim bu yeterli değil sadece
baska önerin ne?
Var tabi ama kelimeler sansurleniyor
kilo alarak dene ama güzellik başka bir kulvar
Kaç beden Şu an ve yas kaç
Resimdeki iyi gorunuyor
Masaj yöntemleri var atabilirim istersen
Bilmiyorum genetik o