Selam sevgili kizlarsoruyor üyeleri,
Herkesin bayramı mübarek olsun.
A) ıskandinav erkekleri yağ yakıyor
B) Türk erkekler mangal yakıyor
Herkesin bayramı mübarek olsun.
A) ıskandinav erkekleri yağ yakıyor
B) Türk erkekler mangal yakıyor

Erkekden kas beklerken , siz neden Ruslar gibi spor yapıp sıkı ince bacaklar ve seksi gülle gibi bir kalçaya sahip olmuyorsunuz? Lop lop tatlıları, çikolataları , hamur işlerini götürüyorsunuz heleki evlendikten sonra nasılsa kocaya kapak attım deyip saliyorsunuz kendinizi.
@xxAryaxx cevabım Helal olsun sana kopyala yapıştır yapıyorum. Bide belki sevgilisi böyle seviyordur 🤣
@murat_aslan wtf 🤣🤣🤣
Oturunca 5 kilo et yiyosunuz ama, aşkom biroz doho kanat versenee diye.
Yazıklar olsun tirbeyisizler. O iskandinav erkekleri size anca pizza söyler. Siz bize açız dediğinizde biz size böylemi yaptık. Yazıktır be. Şu an modum çok düştü kendimi alışverişe vermem lazım.
internet sosyal medyada görebileceğin güzel kaslı yakışıklı ve mükemmel yalandan hayatlar bu yüzden sen İskandinav bakarken öyle şeyler görürsün sadece ama sen direk Türk medyasının içinde olduğundan dayılar enişte facebook ları görüyorsun sadece bence bu yüzden
bizim gibi böyle baklavalı erkek varken hâlâ iskandinav diyorsunuz
@youseemerollin ya mesela biriyle tanışıyoruz ismin ne sönmez diyorum bir bakıyorum gülmeye başlıyorlar :D diyorum ne oldu sana sönmez reis dicez felan bıktım artık şu sönmez denen adamdan :D
@youseemerollin Adam kafayı kırmış evlerden ırak :D
Cevap
80Cevap
O yaş doğruysa evde kalmışlık kompleksi için çok gençsin bence 😂😂
Norveç'e akrabalarım var, kuzenimin kolları kafasından daha büyük ama boks makinası na yumruk atıp bileğini incitti.. Sorduğumda orda herkes böyle ihtiyacımız olmadığı için öğrenmiyoruz böyle şeyleri demişti.
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim :/
Niye öyle diyorsun ki? Mangal yakmak çok zor iş 😕 yapmayanı dövüyorlar 👀
Hayır ben yenmek için değilim 😂
Ama sanırım sevebilirsin😊😌
O da olur😂
Benn hem yağ hemdeee mangal yakıyorum bennn Süperimmmm🤩
o fotodaki iskandinav erkeği değil. en fazla amerikalıdır. iskandinavlar muazzam yakışıklı oluyor ya.
ahaha aynen öyle
iskandinav erkeğiyle evlenebiliyorsan evlen :D dinen aykırı tabi müslümansan tutan yok birinin göbeği olur diğerinin karakteri yoktur birinin fazla birinin eksik :D
Abartmayın, sokakta bir sürü manken gibi erkek var.
Sonuna kadar türk erkekçisiyim abiler. Mangal seviyorum yani hauahauahauhauaha
Mesele insanlarımızı tembellestiren sistem günde bilmem kaç saat çalışıyor milyonlarca işçi spora vakit ne ara kalsın?
Onlar ağzının tadını bilmiyor kardaş. Açıcan rakıyı yakacan mangalı, atacan üstüne etleri tavuklar. Sonra yelle babam yelle. Ohhh
Ben fit vücutlu olduğum için sıkıntı yok... diğerleri beni alakadar etmez... Türk erkeklerine kurban olun leeyyn
Türk erkekleri candır Türk kızları bile kötülemiyorum Her ülkenin güzellikleri yakışıklıları farklıdır Biz Türküz ve Türk tip en iyidir 🇹🇷🇹🇷
Yağ da yakarız mangal da.
İskansınav erkeği hangi kadını seçsem diye düşünür, mangalcı Türk Erkeği hangi eti yesem diye.
Sıfır yağım ve orjinal kasliyim diye yemedigim olumsuz düşünce kalmadı lan. Ne mangalı dan bahsediyorsunuz
Onlarında bizim gibi güzel ülkesi olsaydı onlarda kas yerine göbek yapardı buzdan evde yaşıyor garipler spor yapmasında napsın donsunmu😊
Mangalda köfte, tavuk kanadı, sucuk, patlıcan, soğan, domates, mısır ve Türk kahvesi... Asla değişmem. Yağlı biri değilim 😄
Bunun ırkla alakası yok ama bence mangalcılar ağzının tadını biliyor iskandinavlar yağ yakıyor yağ ne ya mangal yememişler hiç galiba
Ama gel gör ki günümüzde kızlar göbekli erkek hayranı nedenmi para var araba var ev var iş var cinsellikte bile sorun olur göbek
Yağ yakan erkekler eve ekmek getirmez mangal yakan daha makbüldür
İskandinav erkekleri türk erkeklerinin getir götürünü yapar anca x)
Sende ıskandinav erkekleriyle tanış biriyle evlen :)
Ya ben mangali da iskandinav erkeklerini de seviyorum :(
Çünkü yakılan yağın kimseye faydası olmazken, mangal ile tüm aile doyuyor 😃
Ayni sey iskandinav kadinlari ve turk kadinlari kadinlari icinde gecerli.
Mangalın keyfini bilselerdi onlarda mangal yakardı bebeğim 😏
İslandinav ülkeleri soğuk olur o yüzden ısınırken kas yapıyorlar 😁😁
bir kadinlar gibi birbirimizi cekememezlik yapmiyiz cunki😂
knka ben mangal yakıyorum vede sporda yağ yakıyorum :D
Hey ! tek yağ yakan ispanyol erkekleri değil, lütfen genelleme yapmayalım
onlardaki kızlar bizde olsa bizdekilerde spor salonundan çıkmazdı jdfgkhjdfgdf
yav şu adamda Türk erkek modeli oldu. Her yerde bu 😅
şimdi şunu kabul edin türk erkekleri ne spor yapar nede kendine bakar ama hala çoğu ülkede türk erkek ile evlenen kadın sayısı çok fazla
yabancı kızlar dal gibiyken türk kızları nedenn sisko
İstediğim zaman mangal yakarım, fit vücudumu bozmam... Kadınlar konusunda da; elimi sallasam elli 'si, önden gelsin ince bellisi...
Hahaha çok iyi 😂 biz rahatımıza düşkünüz onlar karizmasına demek ki
Boyle dersiniz ama mangalin basinada hemen cokersiniz
Bir zamanlar bizde severdik sizi gibi İskandinavları, ilerde sizde seveceksiniz bizim gibi Türkleri. Başka yorum yapamam :D
Canları öyle istiyordur 😂😂
mangalın yanında bide rakı olsa mmmm
Mangal döver ama ya ajsjwjdskd
Vücudumda yag olmadigi icin mangal yakam qwqw
Armi geldi aklıma 😄 hiç gözükmüyor artık
Kraliçem çok yaşa 😃
O mangalı yerken sesiniz çıkmıyor ama
Dayı tam benim geleceğimi temsil etmiş xd
Soldaki sağdakini pert eder. Bundan emin olabilirsin. Mangalin hakki
Ben mangalda yakamıyom😒🥺
Çünkü biz millet olarak mangalı çok severiz. Mangalda da hiçbir konuda kül bırakmayız.
Benim için midem daha önemli
👏👏
İskandinav kızları için sanırım.. türk kızlarına olmasa gerek
Onların tipi öyle. Mesela Almanlar da öyle çoğu fit , daha uzun, prüzsüz ciltleri bebek gibi. Bizim kızların elleri falan bulaşık yıkamaktan hıdır hıdır amele eli gibi
Şu saçma soruya 98 görüş geliyorsa sitenin zeka seviyesini idrak etmek çok basit. Yazık valla iki gram pörsümüş...’a 80 yorum atmış erkekler.
Çünkü bizler balkonsuz eve benzemek istemiyoruz 😀
valla kanka ben yağ da yakıyorum mangalda 😁
Rus kadinlari at gibiyken turk kadınları neden bidon gibi?
Ve ansızın aklıma haberlere çıkan bidona tecavüz eden Türk erkeği gelir..
Hep böyle diyonuz ama etleri de löp löp yiyonuz.
Mangal yakmak daha kolay
milleti doyurmak için
Milli sporumuz mangall
Çoğu rahatına ve midesine düşkün çünkü 😂
Her ikisini de yakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?