+1 yılYabancılar refah içinde yaşadıkları için ve İş çalışma saatleri Türkiyeninki gibi olmayıp ülkelerinde ekonomiksel krizleri olmayıp hiçbir yiyeceklerinde giysilerinde ve elektronik eşyalarında zam omadığı için fazladan mesaiye kalıp para kazanma dertleri olmadıkları için zamanları bol ve buyüzden aktivite yapmak için çok fazla paranın yanında aynı zamanda sağlıklı beslenmeyi paralarının değeri sayesinde yapabiliyorlar ne yazıkki Türk kadınları nankör olup hiçbirşeyi düşünmeden 7/24 Evini tok tutmaya çaba sarfeden Türk erkeklerine gereken sadakati veremiyorlar dolayısıyla bu ilgiyi Herkesinde bildiği gibi kocasına en bağlı yabancı kadınlara yakınlık hissediyor olabilirlermi. Mesela okumak çalışmak veya bir hedefi olmayıp kocasının parasını yemeyi bekleyen türk kızlarına çokmu hasta sanıyorsun yanılıyorsun 😃
22 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsın şiir gibi mesaim bitsin okuyacağım😀 boşa yazdım diye düşünme hı
- +1 yıl
Hihihi uçan kuş tabi şahsi görüşümdür 👻
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGösterim mi baklavaları mi
12 Yorumla
Soran+1 yılGözüm kapalı bile görürüm yav başom😐😒
- +1 yıl
O nasil oluyor
Yaaa sen mükemmelsin hahahaha😂😂😂😂
Türk erkekleri çünkü hazırcı tek düşündükleri şey yemek yemek televizyon karşısında geğirerek koca göbeğini karıştırmak o koca göbeklerine bakmadan yok efenim adriana isteriz yok efenim barbara isteriz diyerek küçük egolarıyla Türk kadınına sataşır Türk kadını kısa kilolu abi siz nesiniz ki ne istiyorsunuz anca boş laf araştırmalara göre Türk kadını Türk erkeğine göre daha bakımlı ve daha güzel.613 Yorumla- +1 yıl
Eksi.
Soran+1 yılEig artı ve kocaman kalp💚
- +1 yıl
Senin kendini layık gördüğün tip bence bu anlattığın. Biraz sosyo-kültürel yapını değiştir derim farklı bir şey arıyorsan 👍🏻@xxAryaxx
- +1 yıl
Türk kızları geleneksel dünya güzellik standartlarına uymadığı için ruslara bakıyoruz nasıl iyi mi sonra boş triplerinizi kendinize atar durursunuz. Kendisi çağatayı kıvanç'ı görse acil iniş pozisyonuna geçicek gelmiş bizi kötülüyor feminik git öteye kemiğin burda değil eksi.
- +1 yıl
Hahahaha ya bu tipsizlere kim söz hakkı tanıdı ay siz Ruslara bakıyorsunuz diye ne kadar üzüldüm anlatamamm😂😂😂😂zaten mümkünse bu tiplerle Türk kadınına bakmayın bize hakaret. Güzellik standartından bahsedecek insan değilsiniz geçmiş burada laf ebeliği yapıyorsun yapma yavrum yapma gülümm😂😂😂inkar çözüm değil kabullenin geliitirin kendinizi hayal dünyasından çıkın bir havla mavla demişsin de bu senin gibi itlere mahsus bana değil yorumum açık yarana dokununca görüşümün altında kuduz gibi havlayan sensin kendinle çelişme kucukucu 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@LemiGalip_ kendimi layık gördüğüm nick bateman beybisi eğer onu uygun görseydim kıllı maganda ayısı bir boyfriendim olurdu 😂😂😂
- +1 yıl
Aynı seviyede değiliz, üzgünüm tartışamayacağım.
- +1 yıl
@LemiGalip_ bende öyle düşünüyorum yavrum bye.
- +1 yıl
7 eksi mavi var
- +1 yıl
Ahaha teşekkür ederim kaslı değilim ama haksız da değilsin diye + verdim
Son yıllarda çoğu türk erkeği baklavalı.
Ayıktılar iyice, ipini koparan fitnesste :/22 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar doğru dedin😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Ben bir şey diyemen beni fiziğimi karakterimi bilir o yüzden susarım bakın şair ne güzel demiş
Pınar başına geldi
Bir elinde güğümü;
Çattı yay kaşlarını
Görünce güldüğümü,
Bağlamıştı gönlümü
Saçlarının düğümü.
Bilmiyordum bu örgü
Acaba bir büyü mü?
Sordum: Nerdedir yerin?
Nedir senin değerin?
Yedi kral vurulmuş,
Ne bu ceylan gözlerin?
Hangisine varırsın
Bu yedi ünlü erin?
Şöyle dedi bakarak
Göklere derin derin:
Kralların taçları
Beni bağlar büyü mü?
Orduları açamaz
Gönlümdeki düğümü.
Saraylarda süremem
Dağlarda sürdüğümü.
Bin cihana değişmem
Şu öksüz Türk'lüğümü...
#HüseyinNihAtsız
#Hükümdar12 Yorumla- +1 yıl
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Türk kizlari baklavali erkek bekler , ama göbekli erkekle evlenir.
Türkiye kosullari bu..
İskandinav erkekleri cok yakisikli bilmem nerenin kizlari cok güzel olabilir , onlar kendi ülkelerinde ki insanlar ile evlencek ordan kalkipta buraya gelicek halleri yok :/10 Yorumla
+1 yılFazla karbonhidrat ve nişasta tüketimi, türk olarak hamur işine bayılıyoruz... Yabancılarda bu yok...
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekçi bir erkek hemen koruma altına alalım
Sen en son ne zmaan yabancıların oğunluk olduğu bir otele gittin de böyle bir başlık açtın? Ben sana söyleyeyim, 19 yabnacı erkekten 9 u göbekli özellikle ruslar ve almanlar. Türk erkeleri onalra göre çok daha fit aynı oteldeyken kıyaslama imkanın oluyor.
00 Yorumlatürk erkekleri sosyal hayatı düşünecek kadar ekonomik özgürlüğü yok çünkü ben de çalışmaya başladıktan sonra spor yapmaya başladım öncesinde öğrenciyken karnımızı zor doyuroyuduk iş güç sahibi olmak mesleğini yapmakta zor bu memlekette zaman alıyor cogu insan da zar zor geçiniyor tamamen ekonomik nedenler
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediği gibi olur, nedir bu insanları yarış içine sokma, karşılaştırma. Sanane insanlardan. Türkiye de 80 milyona yakın nüfus var yüzde 42si erkek. İlla istediğin gibi birisi çıkacaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakıldığım kız kilo al göbeğin çıksın biraz, o zaman hem kalçaların büyür hemde memelerin, sevişirken kalçalarını avuçlamak istiyorum ele gelsin, spor da yapma memelerin büyüsün etlensin biraz deli gibi somuracam dedi yoksa bizde bilirdik baklava yapmayı
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendine baksın neden sürekli birbirinizi eleştirme derdindesiniz? Yok rus kızı yok italyan erkeği bırakın bu saçma işleri. Birbirinizi kırmaktan, başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeçin artık. Kim nasıl mutluysa öyle yaşasın.!
10 YorumlaHimm peki yabancı bayanlar aynı durumdayken sizler neden sürahi gibi biçimsiz siniz 😂😂😂
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYan gelip yatarlar rahatlıklarına düşkünler her kadını bu halleriyle bile kendilerine layık görürler ondan kaynaklı
10 Yorumla Baklavalıyım ancak her yerde sergilemenin bir anlamı yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Oo Kıvanç master olmuş nfjgnfjdj
Rus kizlari at gibiyken, turk kizlari neden popo yere yakin dolasiyorlar
31 Yorumla
Soran+1 yılBoyumuz uzun, yere yakınlardan korkulur 😏
+1 yılÇünkü bira vw diğer şeylerden oluşan göbekler ve ÇOK İTİCI :(
10 Yorumla
+1 yılAtmaya bakınca kendilerini sağdaki gibi görüyorlar ondan
10 YorumlaO zaman fit olacaksın bakımlı sportif yabancı erkek ayarlayacaksın. Sen önüne geleni ye iç yat baklavalı adam bekle oh ne ala. Niye alayım bn seni
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay sonra bunları isteme hakkım olacak, yaşasın baklavalı erkek
+1 yılŞeker pare olsa iş mi onda bile sanatsallık var en azından güllaç gibi buruşuk buruşuk😁😁😂
10 YorumlaNeden sadece senin gibi çoomarlar kendi milletinin erkeklerini hep aşağlıyor? Ben bubu yabancı kızlarda hiç görmedim. Baklavalı erkek yoksa çevrende demek ki çevren kalitesiz. Keninde ara sorunu.
00 Yorumla
+1 yılBitmedi şu sorular, Türk erkekleri niye böyle, Türk kızları niye öyle, yok Rus kızları mükemmel, yok İskandinav erkekler mi harika 😄 Kusura bakmayın ama Türk erkeği neyse Türk kızı da o 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet u aralar herkes soruyor hukukcu abi 😀
yabancı kadınlar iri kalçalıyken türk kadınları neden tahta gibi
40 YorumlaSeviyorlar bu hayatı😂Herkesin hayatında kimse karışamaz.
10 Yorumla
+1 yıl23 yaşında olup nasıl oluyor da 16-17 yaşında çocuk kafasında kalabiliyor insanlar gerçekten şaşırtıcı.
10 Yorumla
+1 yılAsıl Türk erkekleri suratta iş olmadığından spor salonlarında şişiyor
20 Yorumla
+1 yılYabancı kizlarla da kendinizi kıyaslarsaniz.😂
Herkes hakki olana razı gelir.
Karistirmayin derim.😄00 YorumlaTürk yemekleri güzel. Buraya gelsin o yabancılar da göreyim baklavalarını.
20 Yorumla
+1 yılBizim insanımızı yabancılarla kıyaslamayı bıraksak artık diyorum.
10 YorumlaŞimdi gelir erkeklerde kızları kötüler. kızlar erkekleri kötüler. neden yapıyosunuz ki bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılCanımız öyle istiyor😐
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuru'ların hepsi aralarında anlamışlar sanırım tek dertleri baklavalı erkek olmuş. Türkiye'de yok sizi sınır dışına doğru alalım lütfen, buyrun
20 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmayalım Bizim de gayet aramızda güzel yakışıklı beyefendi insanlarımız var ha sizin bir tarafınız onları istiyorsan doğaldır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBizde sizi dünya güzellik standartlarına neden uymuyorsunuz diye yargılıyor muyuz?
00 Yorumla
+1 yılBaklavamız var diye sağa sola sergilemek zorunda değiliz demii ama 😅
00 Yorumla
+1 yılBende göbek yok baklava yolunda gidiyor ama kıllı olmasam :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Türk kızları onu hakediyor demek ki veya öyle seviyordur
00 YorumlaTürk erkeklerinin genetiğinde var gerek duymuyorlar 😁😁
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Geçin bu işi türklerde de gayet kaslı olanlar var. Hem kas işi süreklilik ister bıraktın mı hemen bozulur vucud. Zamanında yaptıkta ne oldu. Çalışmaya başladın mı zaman kalmıyor spora.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı. Bİzimklierim damak zevki çok gelişmiş çünkü
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahzhz deryaaa😂😂😂
Kas olunca mı adam olunuyormuş bugün yeni bir şey daha öğrendim :)
00 Yorumla
+1 yılOna bakarsan yabancı Kızlar adriana lima gibiyken Türk kızları neden Muhittin amca gibi?
01 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapma
+1 yıltürk kizina türk erkeği fazla bile bence 90 kiloluklar yorum yapmayin 😂
112 Yorumla- +1 yıl
Ay sevsinler ! -.-
Soran+1 yılSevilecek birşeyi de yok ki delirdin galiba kızım vsjskx
- +1 yıl
Sevmiyorum. 😂 sevsinler diyorum aşko. Bunlarin isi gücü hava. Türk kizina asık olurlar ama hep mıumıy elestirirler. Kimse de cekmez bunlsri bizden baska
Soran+1 yılYa bu arkadaş yarı abaza zaten😀 güzel parmacıklarını yorma
- +1 yıl
Ahhaha 😂😂😂 güldüm 😃😙
Soran+1 yıl💙😀
- +1 yıl
ahahhaa yarı abaza nedir mk :D
Soran+1 yılDüzelme gördüm sende biraz ondan😂
- +1 yıl
benimi stalklıyosun hayırdır :D
Soran+1 yılHe işim gücüm yok 😂
- +1 yıl
sen adanadamı oturuyordun
Soran+1 yılYoo
+1 yılyine aynı soru :D
türk erkeğine denk gelmemişsiniz siz. bende ve benim gibi birçok erkekte var baklava :D
böyle bir genelleme yapamazsınız.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Beylikdüzü gibi değerlenicez yakında o yüzden yatırım yapıyoruz.
#DirenGöbüş00 Yorumla
+1 yılSoruyorum size neeedeeen?
00 YorumlaYabancılar da para zaman çok türkiye de hep erkekler çalısıyor zaman yok
00 YorumlaBenim baklavam varda bu benim vucudum sanane biz neden memeniz ufak diyince deliriyosunuz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılBaklava ağır geliyor mideye 😂
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü şekerpare sadece bizimkilere yakışır 😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
@Gölge-06 😂😂✌️✌️
+1 yılikiside igrennc umrumda degiller
11 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeklerininn hepsi gobekli ve cirkinlerr Turk kizlari guzel ama bu gobekli salaklara yuz veriyolar kendilerini sonra bisey zannediyolar
kizlar rica ediyorum yakisikli kisiler bulun bari seviyosanizda kalitesiz kultursuz egitimsiz kisileri sevmeyin gereksiz varliklar cunku😂😂😂🖕
Gizli Üye(36-45)+1 yılDileğinizce birini bulmanız dileği ile.
10 Yorumla
+1 yılBir ara hevesle başlıyolat sonra bırakıyolar
10 Yorumla
+1 yılspor yapanlar ağırlıklı çünkü
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı. Kaç türk erkeği gördün kaç yabancı erkek gördün
10 Yorumla
+1 yılTürk kızları tatlı seviyor diye.
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyom😒
- +1 yıl
Sevenler çok
Daha Entektueller, karizmalar anlayacağın..
00 Yorumla
+1 yılaz porsiyon baklava alalım😂 bilemiyorum neden
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hepsi tatlı adı altında geçtiğini unutma yeter.
00 Yorumla
+1 yılonlara sormak lazım 😀
00 YorumlaTürk kadinlari Damarlı ve kaslı sever
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılrus kızlar bal kaymakken siz niye tüylü ayvasınız?
40 Yorumla
+1 yılHer halimle harikayım 😎
00 Yorumla
+1 yılSekerpareli bile değil göbekli :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYe iç otur normaldir 😂😂
sekerpare baklavadan daha lezzetli
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri