Beyler, neden yabancı erkekler gibi kılsız ve bakımlı değilsiniz?
Rus kızı Türk kızı karşılaştırmasını yaparken maşallahınız var yani.
Bu konuda tırtsınız. Neden?

Bircok sebebi var cografi genetik ve aldiklari icin mesela soguk iklim insani kilsiz olur ve cogu avrupali erkekte aldiriyor bence biz turkler kendimizle barisigiz o yuzden gerek duymuyoruz😁
Tüm türk erkekleri kıllı değil ki.
100 erkekten 80 i öyle o zaman😄
O olabilir 😅 Ben değilim mesela
Sana kıllı diyen çarpılır 😅
Aynen öyle 😅
Hem genetikle alakalı, hem de dediğin gibi. 😑
Aşkım günaydın💙😌
Bir sürü şey dediğim, hangi dediğim😒😄
Yanlış cümle kurdum ama sen anlamışsındır yine her zamanki gibi😪
Günaydın aşkım 💙😌
Bakımlı olmamalarını diyorum 😌
Ha evet.
Utandım, o nasıl cümledir öyle😂😥
Dün biri bana dedi ki, bu kadar devrik cümleyi çok düşündün mü 😥 Dicektim hasret 1 buçuk yıldır o cümlelere maruz kalıyor, sen sus. 😥
😂Bana da bulaştırdın😣
Körle yatan dilsiz kalkar 😥
Kör müsün ki😪
Sen dilsiz mi kalktın ki 😪
Ne😪
Çok karıştı kafam şu an 😪 kör değilim 😪
Yalan söyleme😣
Aşkımı görmeyecek kadar körsün😅😂
Görüyorum ama 😥😂
O zaman söyle bakalım yağmur.
Sana olan aşkım ne renk, kokusu nasıl, neye benziyor😅😥
Müneccim de değilim yani 😥😂
Hani görüyordun😣
Zor sordun napıyım 😥
Vereceğin cevaplar çok basitti😪
Neydi 😪
Mavi, papatya kokusu gibi ve joniour yağmura benziyor diyecektin:/
Yaa yerim ağzını burnunu 😍😄
Aç mısın:/😄
Açım 😥😄
Kızımızı yiyebilirsin😍
Bugün geç uyandın zaten😄
Onu da yerim 😍😄 9 buçukta uyandım ama tekrar uyumuşum 😣
Zaten küçücük doyurmaz seni😣😄
Neden yine uyudun
Tüü 😣😂
Uyuyakalmışım 😥
Bir daha olmasın😪
Tamam aşkım olmaz 😪
Bakımsızlar.
Cevap
82Cevap
Bunu nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Yani Türk kızları olarak gerçekten garipsiniz. O hastası olduğunuz İtalyan erkekleri de oldukça kıllı. Zaten fiziksel özellik olarak bize en fazla benzeyen millet kendileri.
Bakım konusuna gelirsek, bize bakımsız diyen kızlar cevabını buradan alabilir.
m.hurriyet.com.tr/.../en-bakimli-erkekler-turk-erkekleri-24633892
Kısacası Türk erkekleri kıllıdır gibi saçma bir iddia tamamen yurt dışına bir kere bile çıkmamış kezbanlar tarafından uydurulmuştur. Erkek dediğinin zaten belirli bir miktar kılı olur pürüzsüz bir cilt bekleyemezsiniz.
Sadece sayısı sınırlı ülkelerde erkekler kılsız olur. Onların sayısı da çok azdır.
Yani neden kıllısınız demek gözünün üstünde neden kaşın var demek gibi bir şey.
Genlerden dolayı toy oluyorlar. Turkiyede de sakalı kılı çıkmayan köse erkekler var ama onlari da beğenmiyorsunuz kirli sakalı olsun diye yüzüne sogan suruyor o çocuk lisede. Ayrıca yabancılarda kılı olan da lazere gidiyor uygun fiyata tüm vucut tertemiz. Burda öyle birşeyi bir futbolcular bir de vucut gelistirmeciler yapıyor. Parası fazla olduğu için önem sırası çok geride. Hani kendi bakımımı yapan biriyim kıllıyim fakat. Sürekli tıraş olurum. Bacaklarım bebek yüzü gibi olmasa da rahatsız edici değil. Ayrıca geri kalan kısımların bakımına da çok dikkat ediyorum. Bu biraz kendine bakmakla alakalı onlar demek ki vücut killarina fazla önem veriyor. Bizde erkeğin bacağınin kıllı olmasi gayet normal ve doğal karsilanir. güzel olmasa da normal yani rahatsız edici olmadığı surece siz neden kabul etmiyorsunuz. Kadın bacağı gibi mi olsun ağda mi yapalım sort giymek için. Daha güzel gözükür öyle mi :)
Ben kıyas yapmam insanların dışarı görünüşüyle ama illa kıyas yapılacaksa türk kızlarının egosundan baslayabiliriz. yolda gördüğün 10 ergen kızdan 7si egolu. Bütün erkekler bana muhtaç kafasında. Mesaj atsam iki güzel laf söylesem ona lütufdur diye bakıyor :D
Seni cilgin cogu ulkede erkeklerin buyuk bir kismi koltukaltindaki killari almiyor biz aliyoruz uzakdogudaki insanlarda ve daha sicak ulkelerde bulunanlarda evrimsel ozellikler sonucunda vucut tuyleri kisa kaliyor zaten uzamiyolar beslenme sekillerinden dolayi vucutlarinda yag kalmiyor adamlarin killarini alinca kendileri icinde estetik duruyor simdi ben vucudum tam hazir degilse almam mesela killarimi siz nasil hem kendiniz hemde diger kizlar icin giyiniyorsaniz bizde kendi hem cinslerimize oyle gorunmek istiyoruz vucut yoksa tuy olucak o yuzden daha erkeksi hissediyoruz boyle :)
Kimse genetiğini değiştiremez. Kılı falan boşverin. Damarlarımızda atalarımızın mirası dolaşıyor.. Zaten insanlar da Akıl olsaydı, kendi milletinin kızını başka milletlerle kıyaslamazdı. Gözünün önündeki çürük zeytini beğenmiyorlar ama kimse o zeytinin neden çürüdüğünü sorgulamıyor. Gitsinler rus kızlarıyla evlensinler o zaman. Zamanında atalarımızın bu ülke uğruna savaştığı soysuz milletin kızlarını beğenirler. Böyle düşünen insanlara Nah Türk Kızı.
ks yönetimi yine türk erkeklerini gömen soruyu günün sorusu seçmiş parasını yerken kullanırken kullanıyorsunuz şu siteden bile türk erkekleri sayesinde ekmek yiyorsunuz boğazınıza dizinize dursun her zaman söylediğim gibi türk kadınını beğenmeyen hangi ülkenin kadınını beğeniyorsa oraya def olsun türk erkeğini beğenmeyen içinde aynısı geçerli
Böyle bir genelleme yapmak doğru değil. İtalyanlar, ispanyollar gayet kıllıdır. İskandinavlar sarışın olmalarına rağmen çok kıllıdırlar. Benim sevgilim rustu ve evet o kılsız hatta tamamen köseydi. Ama yine de genelleme yapamam. Yani sen hangi yabancı erkekleri gördün acaba? 😂
Yabancı derken birkaç ülkeyi kastetmedim. Geneli yani.
Yakışıklı çekici olmak için illaki kıl almaya gerek yok. Ki ben pek doğru bulmuyorum erkeklerin tüylerini almalarını. Kulağa bile iğrenç geliyor, çünkü genelde tüy alma işlemi kadınlara aittir. Kadınlar da kaşlarını alıyo erkekler de, kadınlar da kıllarını alıyo erkekler de, kadınlarda küpe takıyo erkekler de. E gitsinler ruj filan da sürsünler makyaj yapıp öyle çıksınlar dışarı, bir farkları kalmamış zaten kadınlardan -,-
Valla siz hangi Türkiyede yaşıyorsunuz merak konusu :D Yeter artık ülkeyi yerden yere vurdunuz lan :D Geçenlerde caddede yürüyordum iki erkek önden yürüyordu valla billaha bacakları benim bacaklarimdan daha pürüzsüzdü şöyle ki bebek poposu gibi. İnanır mısın? ben bile gözlerimi alamadım. Ve de çok hoş duruyor erkeklerde de :)
Türk erkekleri sandığınız gibi kıllı değil. Ben genelde o dediklerinize 35-40 yaş arası erkeklerde rastlıyorum bu da çok doğal çünkü 40lı yaşlarda kıllanmalar artar ve bu da o kişinin sağlıklı olduğunu gösterir. Yaşıtlarınıza bakarsanız eğer çoğu bir erkek için normal denecek derecede kıllara sahipler. Sadece bu sitede rastladım ben bu tür kıyaslamalara ve hiç dogru bulmuyorum.
Oops nasıl buldun sen bu soruyu? Baya eski bir soruydu.:) Soruna geleyim biliyor oluşum illa görmüş olduğum anlamına gelmez. Ama yinede az çok denk geliyoruz tabi bir şekilde. Örneğin dün markete atletle gelen amca..:)
Sösköfksf Edirneden dışarı çıkmazlar kalkıp bir de ne derler södksöd.
Yahu, nasıl şu Tüm rus kadınlarını öve öve bitiremeyen ahmaklar varsa bu kıl olayında da aha böyle konuşan çok ahmak var işte.
Ben size bir martin gösteririm, murat murat diye kaçarsınız.
Bence bu şekilde bir sonuca varılması yanlış. Bizim Türk erkeklerinin BAZILARI dış görünüşüne ve bakımına o kadar özen göstermeyi gerekli bulmuyor. Ama yabancı erkekler kadınlar kadar bakımı gerekli buluyor ki bu çok doğru bir yaklaşım. Yani yabancı erkekler tüysüz doğmuyor. Tabi bazı şanslılar vardır.
Neden yabancı erkekler gibi kılsız
i.pinimg.com/.../...cf--steve-carell-actresses.jpg
Ve neden bakımlı değilsiniz?
imgtrend.mynet.com/.../...ackman-hairy-728x728.jpg
Hiç rus görmemiş ve ingilizleri, almanları falan kılsız sanan dangalak türk kızı sorusu olmuş bu.
Git bak bakalım Londra'ya, ingilzler çok mu bakımlı, Ipswich'de Tom Hardy gibi adamlar mı geziyor bir gör.
Memleketimin kadinlari bile killiyken sen tutmussun erkekler niye killisiniz die soruyorsun. Ayrica allah herseyi guzel yaratmistir eger bizleride killi yarattiysa elbet vardir bir hikmeti. Var olani yok etmek zarardir.
Kadınlar ''kılsız erkek mi olur?, erkek dediğin kıllı olur.'' dediği müddetçe bu böyledir. İğrenç bir görüntü
Genetik yavrucum genetik. Ben soruyor muyum afrika neden siyahi diye?
Kendisiyle barışık olmayan basit insanlar kıyas yapar. Ben Türk erkeğini de Türk kızını da başka milletten olanlarla kıyaslayıp aşağılayanları kâle alınmayacak kadar boş gereksiz olarak kabul ediyorum.
Erkeklik özelliğimizi ve atarımızın savaşçı tarzlarının hayla dnalarımızda kodlu olmasındnaa
... Kıl savunmayı ve çevresel tepkileri algılamayı ve reflekslerin gelişmesini sağlar
Bence Yurdum insanı doğal olmaktan yana he ayrıca mesela adam kıllı orman bir an da cevresine kılsız çıkması abest olur mantıgıyla bence olduğu gibi gözüküyordur
Evet dokulun erkekler dinliyoruz.
Şimdi laf kondurmazlar vay efendim erkek dediğin kıllı olurmuş, almak da neymiş.😂
Üşeniyorlar. Acaba gay damgası yermiyim diye korkanlarda var
Yabancı erkeklerin neredeyse hepsinin kılsız olduğunu kim dedi? Erkek olsun bayan olsun; kişisel temizliğine bile bakmazlar
Ben bu kızların a q harbiden bak
Ln kessek tol derler kesmesek goril derler kılsız. erkek mi. olur derler bir karar verin a q
Onu boş verin de , epilasyondan bir haber kızlarımızı ne yapacağız :D :D sorulması gereken asıl soru bu :D
Evet evet kıllar. Hatta türk erkeği kıllarıyla övünüyor. En azından göğüs kılları olmasa. Sırt kıllarından bahsetmiyorum bile
Hiç alakası yok mesela ben kıllı değilim eskiden de kıllı değildim askerlik yaparken 15 günde traş olurdum hatta :D
Türk ırkı diğer tüm ırklardan üstündür. O yüzden öyle kıyaslayanlara bakarak herkesi yakma.
Kılla bakımın hiç alakası yok. Eline jilet alıp kesmek zor değil ama gereksiz.
Sporcu değilim bir şey değilim neden keseyim
Siz erkekliği kıla tüye bağladıysanız yazıklar olsun sizin gibi kadınlara
bizimkiler bakımsız çünkü. ayi gibi dolaşmak kolay tabi
neguzel iste tut cakmagı gıtsın çıtır çıtır yanar :D
Kıl dediğin erkeklik hormonundan gelme
Kıllı seven var kılsız seven var kişiye göre değişir
Göğsümüzü bacağımızı kollarımızı almamızı istiyorsanız çok beklersiniz kızlar. Kişisel bakım ve temizlik yapılması gereken yerleri zaten alıyoruz gerisini ben almam, kılsız tüysüz şeftali gibi olmaz erkek
Filmlerde gördüğü mankenlerle bizi karşılaştırıyo kezban ya😃😃😃
sjkfh aynen :D
Yabanci begenen yabanciyla evlensin
Sorun çözülmustur dagilabilirsiniz😂
Bazı kendini bilmez bayanlar kılsız erkek ibnedir vs. lafı yaptığı için.
asyalılar kıllı olmaz yapı olarak avruaplıalrın az zaten ve çoğu sarışın belli olmaz sadece türkler değil esmer erkekler kıllı orta doğudaki erkekler yani
Bu genetiksel bir şey. Lakin kıllarından kurtulmak isteyenler çaresine bakar. Tercih meselesi.
Killida olsalar adamların çoğu sarışın belli olmuyor 😂😂
Üst vücudum kılsızdır. Profilden bakabilirsin. Bacaklarım kıllıdır azıcık da kollar.
Kıllardan memnun olan da var. Şimdi hangi kesime oynayacağız ki, erkek kıllı olur diyene mi, yoksa kılsız erkek diyene mi? Bence kıllı seven daha makul ağda zahmetine gerek kalmıyor çünkü.
Hsjshshhshs yabancı erkekler kilsiz mi?
Sen hic hayatinda yabanci erkek gordun mu?
Asil onlar killi koltuk altlarini filan hic almazlar diger taraflarida cikmiyor zaten
Klasik kendini savunan Türk erkeği görüşü.
Ya o kadar belli ki hayatinda hic yabanci erkek girmedigin , sadece tv ve netten manken girmussun ve tum yabanci erkekleri oyle saniyorsun
Hı hı tabii.
Bikerem bende kılsızım tamam mi s. s. s ve türkum
Peki bunca milletin illaki bir işi varken, hergün 10 tane kıl sorusu nasıl uydururum diyenler neden bu kadar issiz😂😂
Dişi kuş çıplak ağaca yuva yapmaz bu bir doğa kuralıdır o nedenle olabilirmi
iste hayal kuruyorlar kiz bilmiyorlardı biz turk kadınları sevişirken onları dusunuyoruz ( tepkiler gelicek bak) 😂
nıye tepkı gelsın kı anlamadım bırıncısı her toplumda kıllı temız veya bılmem ney vardır yabancı erkeklerın hepsı dıyorsa hepsının altında kalmıs kı bılıyor sacma sacma konusmayın ukrayna kızlarıda turk erkeklerı cekıcı kadınına sahıp cıkıyor dıyor hepsı nı mı kastedıyor oyle olsaydı neden kadın olumlerı sıddetı var sacmalamayın ıkıncısı ısen bırısıyle sevısırken baskasının dusunmekte karaktersızlıktır aldatmaktır bu senın ayıbın kımseyı baglamaz kendı kendıne dusununce ben ne o yum dıyorsundur
@12kemal123 tabi canim
Kılsız erkek yolunmuş tavuğa benzer.) Kılda keramet olsaydı popoda çıkmazdı bazı kadınlar seviyor kıllı erkekleri
Soy ağacımı öğrenmek için yarım saatir uğraşıyorum. Bildiğin halis mulis Türküm. Niye kandırıyorsun.
Biz de Türk kızları neden sakallı konusuna kafa yoruyoruz hala..
Kıl olsun nolmuş erkek sonuçta.
Bizim eekeğimizde kadınımızda kıllı oluyor yapacak bişey yok
3-5 tane kil var. Onlari da alirsak, baska seyler olur. Olsun. O kadar.
Killar lazerle alınır da siz yine aynı kalacaksınız
Estetik ne güne duruyor
Yok be o da bir yere kadar
Doğal güzellik gibisi yok
Yapmacık sürat bana şişme kadınla aynı geliyor
Kaslı insanlar estetik görünüm için kılları alıyor bu yüzden
Yabancı erkeklerin anneleri de yabancı. O yüzden olsa. gerek
Francisco bile kıllı traş oluyo herkesde var o kıl tüy
Coğrafik, fizyolojik, genetik, iklimsel, sosyo-kültürel faktörler etkili.
Cünkü Türk erkekleri bir şey yapmaz yapılsın ister üşengeç adamlar istisnalar da olabilri tabii😀
Ben bir erkekte çok fazla kılı sevmiyorum bende erkeğim ama fazla yok bende tenim buğday
öroloji ile beyninizmi yer degiştirdi acaba kıl tüy sen al tüyünü kılını sana ne milletin kılından tüyünden
Tercih meselesi ama ben sırf kızlar hoşlanıyor diye kıllarımı almam
Onlar bu isi seviyor bakimlilar bende oyleyim buz pateni gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar