Türk erkekleri neden Türk kizlarini yabanci erkeklerden kiskaniyor?
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 714 cevap paylaştı. Türk erkeğinin kıskançlıkta üstüne yok zaten.. Ailesindeki kızları kıskanır, mahallesindekileri kıskanır, yetmez şehrindekileri bile kıskanan vardır.. Ömürleri kıskanmakla geçiyor, sahiplendiklerini sanıyorlar ama boğuyorlar..
Ayrıca kıskanan insan rakibi olan insan demektir ve rakibi olan insan da kendini beğendirmek ve 1-0 önde olabilmek adına elinden geleni yapar.. Ama bizim türk erkekleri ne komiktir ki kendini geliştirmeyi aklından bile geçirmez, kıç üstü oturur, kıskanır ve rakibine çamur atar ancak..
Rakibinden daha iyi olacaksın ki seçilesin , kural budur.. Kıskanmak elde etmek için yeterli değildir..32 Yorumla
Soran+1 yılkiskanmakta mast yapmisslar
- +1 yıl
Aynen.. Kendilerini sadece bedenen değil beyince de ( mentalitelerini, olaylara bakış açılarını, faşistliklerini değiştirmedikleri ) geliştirmedikleri ve medeni olmadıkları müddetçe kaybetmeye, kadınlarını kaptırmaya, rakiplerinden daima geride olmaya ve en önemlisi de mast da master yapmaya devam ederler.. Hakediyorlar!
En İyi Cevaplar
Türk erkeği, Türk kızını Türk erkeğinden de kıskanıyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeği kıskanmayınca da Türk kızı ağlıyor..
Soran+1 yılher türlü
- +1 yıl
ben yanlış anlayıp daldım o zaman :D olsun doğruya doğru :)
+1 yılTürk kızları yabancı erkeklere ilgi duyabilir ama bunu yaparken Türk erkeklerini gömemez laf atamaz ama atıyorlar erkekler bu laf atmalara dayanamıyor ve sinirleniyor sizde sanıyorsunuz ki kıskanıyorlar hayır sadece laf atmalara gelemiyorlar olay bundan ibaret birini yükseltirken diğerini gömmeyin ona dokunmayın bile
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum kendileride kiskaniyor, tek bir söze bacak tür degiller..
+1 yılTürk erkeklerinin yabancı kadınlara ilgi duyduğu doğrudur ama kızlar için aynı şeyi söyleyemem. Türk kızları yabancı erkeklerden hoşlanmaz pek :) O yüzden kıskandığımız falan yok rakip olarakta görmüyoruz :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
30Cevap
+1 yılNormal bir insan kendi milletinin üyesini diğer milletlerden kıskanır. Sahiplenme güdüsü. Gayet normal bir tavır.
43 Yorumla
Soran+1 yılanladik.
- +1 yıl
İyi yaptınız.
- +1 yıl
güzel anlattın hem kıskanılmak sizi değerli hissettirmez mi
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKültür meselesi. Ailede mesela erkekler, ailenin kadınlarını korur ya, öyle bir sahiplenmeden dolayı.
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bazıları öyle.. Onlara mahalle kızı gözüyle görüp başkalarının kaymasından rahatsız oluyorlar. Bence farketmez... Yerli ya da yabancı. Kim kimi istiyorsa olabilir.
10 YorumlaNasılki Türk kızları Türk erkeklerini yabancı bayanlardan kıskanıyorsa Türk erkeğide türk kızlarını kıskanıyor işin içine birde milliyetçilik girince böyle oluyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılama ben müdahle etmiyorum mesala? ama karsi taraf edici, etmeseler'de bakislariyla belli ederler
Soran+1 yılmesela*
Tanımadığım Türk kızlarını neden kıskanayım allasen
01 Yorumla
Soran+1 yılvar ama.
Çünkü hiçbir zaman onların görüntüsüne sahip olamıcaklarını biliyorlar:D
232 Yorumla
Soran+1 yılhaha öyle deme ya :)
- +1 yıl
siteye bir kezban gelmiş hoş geldin, iş birbirini aşağılamaya gelirse sizde aynı durumdasınız ama senin kadar ümitsiz değilim
- +1 yıl
yaram yok o yüzden bunu kabuşl etmiyorum
- +1 yıl
milletimi savunmak için yaramın olmasına gerek yok ama sen anlamazsın milletin senin için bişey ifade etmiyor çünkü
- +1 yıl
milletinin erkeği, ni böyle aşağılamandan, milleti erkek ve kadınlar oluşturur erkeği çıkartırsan kim kalıcak, yabancılara meraklımısın sen
- +1 yıl
bu bütün erkeklerin bilinç altındaki düşünceleri ben sadece gün yüzüne çıkartırım, gözün yabancılarda o yüzden Türkle evlenip biskolata erkeklerine bakarsan bu Türk kadınının namusunu küçük düşürmüş olursun bizce
- +1 yıl
Türk erkeğine gelince onlar kadar olamaz Türk kızına gelince yorum yok eleştirceksen kendinide eleştir
- +1 yıl
yanlış anladın eğer eleştireceksen taraflı eleştirme demek istedim, hem eminmisin görüntüsünün yabancılar kadar olamıyacağına
- +1 yıl
haa öyle anlaşıldı ama e sarışın renkli gözlü olunca ne oluyor ki, öyle olmayı neden istyeyelim ki çokta meraklı değiliz asıl onlar esmer döşü kıllı olsunblar ben kumral renkli gözlü olmama rağmen esmer olmak istemişimdir
- +1 yıl
sende döğru düzgün yazaydın kızım neyse barışalım sende benim laflarımı yanlış anladın zaten
- +1 yıl
affetmesende olur ben Türk erkeklerinin yakışıklı olamıyacağını söylediğini sandığım için öyle dedim ama sarı olamıyacağından bahsetmişsin eğer şimdi doğru anladıysam özür dilerim
- +1 yıl
oruçlu oruçlu kızdırdığım için ayrıca özür dilerim hakkını helal et çarpılmayalım şimdi :) bişey daha ekliyim biz sizin gibi sarışınlığa özenmiyoruz asıl onlar esmer olmaya özensinler sizde sarışınlığa özenmeyin Türk kızı kendi haliyle daha güzel :)
- +1 yıl
önemli değil o komik geldi zaten
- +1 yıl
soranla ikinize söylüyorum, bir ara cinsellikte bir soru sorulup kaldırıldı kürt pkklının biri Türk kızlarının namusu hakkında ileri geri konuştu işte bizde bundan bahsediyoruz Türkten başkasıyla sevgili olmanısı bu yüzden istemiyoruz ve sizde hep saçmaladığımızı söylüyorsunuz şimdi daha iyi anladınız mı
Soran+1 yılNe diyorsunuz dostlar
öyle birşeymi varmış , o zaman savulun laaaan bizans tohumları çekin o pis ellerinizi kızların üzerinden uleyn :)
kim demişse yalan demiş :)01 Yorumla
Soran+1 yılvar tabi, birisiyle sevgili olmak gibi niyetim vardi, Türk erkeklerinin verecegi bakislardan dolayi bir rkenara koydum o düsüncemi.
şahsım adıma hiç umrumda değil istediği ile takılsınlar..
02 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkekleri kiskanc, gidip müdahale eder Türk kizini bir yabanci ile görse
+1 yılbence türk kızları türk erkeklerini yabancı kızlardan kıskansınlar yabancı kızların türk kızlarından kat kat kat daha güzelini türk kızlarıyla ugraştıgmız kadarının üçte biri kadar ugraşmadan ayarlıyabiliyorz
02 Yorumla- +1 yıl
owh god :/
Allah herkezse bir guzellik vermistir
ve guzellik gidicidir onemli olan huy ve ahlak
o yuzden guzellige bakacagana daha cok diger dedigime baksan daha iyi olur
ve o zaman Allah o kisiyi sanada guzel gosterir
sonuca bakimli bir kiz her zaman guzeldir
bakarsan buda senin secimin
yoksa evet haklisin kotu karakterli insanlar guzel degil.. hic bir zamanda olmaz - +1 yıl
evet baya uzun yazmşn teşekkürler =)
+1 yıl#Seninle olacak kişinin bizle ne alakası var kendi kendine gelin güvey olma
04 Yorumla
Soran+1 yılBen anlatmak istedigim konu mesela yerli bir yerde Türk kizini yabanci birisiyle samimi bir sekilde görseler, sahiplenme duygulari kabariyor..
- +1 yıl
#Yine haklılar bize trip atan kızlara bak yabancıların yanında süt dökmüş kedi gibiler diyip sinirlerini yatıştırıyorlardır
Soran+1 yılama öyle deme belki Türk erkekleri bunaltiyordur, nasil davrancagini bilmiyordur?
- +1 yıl
#Aslında doğruluk payı yüksek erkeklerde suç var ama yine suçun başı kızlarda demeyimde kezban diye adlandırdığımız durumdan anlamayan kendini dişiliğiyle ön planda tutmaya çalışanlar bunlar erkekleri bıktırıp hakaret ettirir sana birisi bakımsızsın dese kezban değilsen bakımlı olmaya çalışırsın kezbansan o erkeğe ananda öyleydi dersin belkide düşünce olarak bize kezbanlar denk geliyor geri kalan güzel kızlarıda yabancılar götürüyor mantığıda olabilir şahsen bende öyle düşünürdüm
Kıskanmam, kıskanacaklarını da sanmıyorum kıskanacak olsalar Sibel kekiliyi kıskanırlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkasarin teki , tabi neden o sektörde bilemeyiz
+1 yılyabancılıkla alakası yok, birçok insan sevdiğini karşı cinsten kıskanır.
01 Yorumla
Soran+1 yılsen anlamadin . neyse taamam.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğrudur. bizim kızları yabancı ziktiği zaman namusumuz gitti olarak algılıyoruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılhemen cinsellige yöneldin
Cevap sahibi+1 yılişin gerçeği böyle. bizim sözümona namus abidesi kızlarımızı gavurmu miksin?
bizim toplumumuzda kültürümüzde genlerimizde sahiplenme duygusu vardır. yeterince açık bir cevap oldu sanırım.
00 Yorumla
+1 yılasdfghjlkşi ibretlik tespit. Omegleda bile Türk kızlarıyla konusma giren şerefsizlere dövüyorum. Kıskanıyorum anasını satiym :D
10 Yorumlaöylemiymiş? alla allaaaa:)) ben kıskanmıyorum valla banane:)
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle :o
Yabancilarin dna'sini bildigimiz icindir..
Savunmasiz kalabiliyolar turk kizlari :)08 Yorumla
Soran+1 yılne demek istedin allasen?
- +1 yıl
+18 yani :DD:D:
Soran+1 yılben üzeriyim söyle, cikar baklayi
- +1 yıl
yabancı erkek oldumu dibiniz düşüyor kesin şeytana uyarsınız yani :)
not: kanıtlandı - +1 yıl
her zaman dogruların arkasındayım ne demek yaşanmış seyler bunlar gercekler ortada malesef
bugün zenciyle türk kızını elele dolaşırken gördüm bir gram kıskanmadım:D
08 Yorumla
Soran+1 yılTürk kizlari zenciyle evleniyor artik , sasiriyorum :D
Soran+1 yılciddi'misin kiskanmasmisin :D
Soran+1 yılneden gülersin cidden Türk kizlari zenciye bayiliyor bende fark ettim, ne oluyor onlara ya dünyanin sonu gelmis :D
Soran+1 yılanladim :)
+1 yılneden kıskanmasın ki türk erkeklerinin geninde var o bildigin yabancı erkekler gibi genişmi olalım kıskanırsın suç kıskanmazsın suç :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBirakmiyorsunuz ki bir yabanci ile ask yasayalim
- +1 yıl
pişman olursun yaşadıgına alman bir manitam vardı bazıııı bölgeler pislikten gözükmüyorduu :D öyle bişey mi isityorsun :Dsarı sarı uzun ögggg bir git ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyini kiskanacam ben almanyada uasiyan turk kizlarini kiskaniyorum..
04 Yorumla
Soran+1 yılneden ama? :S
Cevap sahibi+1 yılOnlar sıcak sevecen misafirperver anlayisli :)
Cevap sahibi+1 yılDurust sadakat
+1 yılBiri hariç umrumda değil..
10 YorumlaNe bileyim benim zikimde değil ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme, bence öyle
+1 yılkıskanmamızı istemiyormusun
010 Yorumla
Soran+1 yılBiraz rahat birakin, ama hep tersi malesef :)
- +1 yıl
neden yabancı biriylemi sevgili olucaksın
Soran+1 yılbisey imha etmedim
- +1 yıl
imha değil ima, neyse kıskançlığa bir örnek vermiş oldum, Türkj kızlarını aslında önemsiyoruz ve milliyetçi damarımız kabarıyor namusumuza hakaret gibi geliyor sakın saçmaladığımı söyleme bütün erkeklerin bilinç altı bunları söyler
- +1 yıl
ve Türk kızlarının gözünde yabancılar kadar değerimizin olmadığını hissediyoruz
Soran+1 yılbende Türk erkeklerini kiskaniyordum, ama artik degil Türk erkekleri bizi bir yabanci ile görsün kiskanmak ne kelime hemen belli ederler tavirlarini
- +1 yıl
ne olduda artık kıskanmıyorsun merak ettim, evet kıskananların başını ben çekiyorum ama alttaki pembelinin dediği gibi de değilim kendimi geliştirmeye meraklı biriyim yinede kıskanırız çünkü Türk erkeğiyiz :)
Soran+1 yıldövesim geliyor ama abartmiyorum okadar
- +1 yıl
ha yabancı kızları mı cinselliği rahat yaşamak için onlara koşuyorlar çoğu
Soran+1 yılBiliyoruz
+1 yılYabanciya gidiyolar daha ne olsun :DD
01 Yorumla
Soran+1 yıldöverler
Sorunun cevabi icinde yabancı
00 YorumlaÇok saçma bir soru bu.
00 YorumlaKimin ne hali varsa görsün bizene :)
00 Yorumlakızı buldukta yabncıdan kıskanması kaldı
00 Yorumla
+1 yılzikimde değil kim napıyosa yapsın
00 Yorumla
+1 yılsorma kıskançlıktan çatlıyoruz
00 YorumlaYooo ben kıskanmıyorum bana ne:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü yabancılar yakısıklı :)
08 Yorumla
Soran+1 yılöyleler ^:)
Türk kizlarini acayip begeniyorlar
Cevap sahibi+1 yılokadarını bilmiyorum ama adamlar yakısıklı yalan mı konusalım şimdi :)
Soran+1 yılo yüzden mi
Cevap sahibi+1 yılbaska neden olcak ki bence ondan siz neye baglıyorsunuz :)
Soran+1 yılbizi?
Cevap sahibi+1 yılyani kıskanmayı neye baglıyorsunuz?
Soran+1 yılsahiplenme duygusu yok'mu sonucta yakisikli bir yabanciya güzel bir Türk kizi düsüyor?
Cevap sahibi+1 yılyani o da var sahiplenme duygusu evet ondan zaten
+1 yılTip meselesi :D
00 YorumlaNe kıskancam yaw
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Türk erkekleri neden Türk kizlarini yabanci erkeklerden kiskaniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler