Arkadaşlar boyum 1.69, 58 kiloyum. Belim incecik alt bacağım da fena değil ama basenlerim sanki bu vücuda ait değil gibi... Kimi spor yap diyor, kimi iyice kalınlaşır diyor. Diyetisyene gitsem diyetlik değil bu kilon normal diyor hatta aile hekimim bile nerene kilo vereceksin diye azarladı. Nasıl kurtulacağım bundan ya? Basenleri eritmek için ne yapmalıyım? Sadece basenlerimi eritebileceğim egzersizler var mı?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Spor sıkılaştırır. Dağılmayı önleyecegi için toplu ve güzel bir görüntü oluşturur. Hatta çekici bir hal bile alabilir. Amerika'da bunun için dünyanın parasını veriyor insanlar. Krizi fırsata çevirebilirsin. ☺️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ergin Kırbaç var youtubeda. Videolarını incelersen ve ig hesabına bakarsan etkilerini anlayacaksın. 2 haftada mucizeler oluyor ve de kalıcı.
00 Yorumla Bir ara egzersiz vardı yaptım ben ama dikkat etmek lazım sonra saldim göbek bile hafif çıktı
00 Yorumla- +1 yıl
Spor yap ama takma kafana bence üstelik bazılarına basen yakışıyor
00 Yorumla - +1 yıl
Ben basen yapmaya çalışıyorum sen eritmeye çalış onları 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
00 Yorumla - +1 yıl
Buldunda bunuyorsun sende he🤣🤣
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya ne alakası var pantolon giymekten soğudum. Annem Kocaman tava gibi diyor moralimi bozuyor
- +1 yıl
Annen dönsün aynada kendi kicina baksin kıskanmasın seni bu kadar ben gibi bir sürü erkek basenli kızlara bayılıyoruz moral etmek icin değil gerçeği söylüyorum ister inan ister inanma😍❤😊
- Soran+1 yıl
Ben de öyle diyorum şakadan anneme gülüyor :))) ya at gibisin diyen felan oldu 🤣🤣ama ne bilim işte 😣kız arkadaşlarımda kötü diyo hep erkekler iyi diyor. O zaman onlar da kıskanç
- +1 yıl
Kadının yüz üstü uzandığı pozisyonda yâda doggy pozisyonunda cowgirl pozisyonunda basenli kızların vermiş olduğu o görsel şöleni diğer kızlar veremediği icin kiskaniyorlar inan bana😊
- +1 yıl
Bisey soracaktım sevgilin ne diyor bu duruma sen onu söyle bana🤣🤣
- +1 yıl
Sporcu olarak yardımcı olmamı ister misin
00 Yorumla Bence harikasin takma begenen yeterli
00 Yorumla- +1 yıl
Knak spor yap düzenli
00 Yorumla Açıkçası pek bir çözümü yok basen sorununun
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bacak ve kalça çalışıyor musun
00 Yorumla - +1 yıl
bisiklet en etkliisi
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
https://www.youtube.com/embed/hdfeRo1OoMkSpor yapmanızı öneririm. Doğru şekilde ve düzenli yaparsanız gözle görülür şekilde sıkılaşma ve şekillenme gerçekleşecektir.
Yüksek ağırlıklarla büyümeye yönelik antrenman yapılmadıkça bacak büyümez ve genişlemez. Genetik yapınız böyle bile olsa bile düzenli spor ile birçok kişinin değişiklikler yarattığını gördüm.
Sizin işinize yarayabilecek birkaç videomu paylaşıyorum ve sevgiler gönderiyorum.
Çok teşekkür ederim 🙏💖