Kalçam pek yok bu yğzden giydiğim kıyafetler kötü oluyor. Kilo almakta da zorluk çekiyorum evde hangi hareketleri yaparsam büyür?
Squat kalça büyütür mü
Squat kalça büyütür mü
Ben şimdi Youtube da chloe ting in egzersizlerini yapıyorum. Bakalım değişiklik olucak mi, sende deneyebilirsin :)
Kalça büyümez , Squad ile bir yere kadar büyür. O internette gördüğün fake granty kadınların bir çoğu ya surgery tayfadan oluyor, ameliyat geçirmiş tayfadan yani. O yüzden çokta takma, genetik en önemli faktör , genetik yoksa maalesef para işler bu konuda.
Cevap
21Cevap
Allam keşke tek derdim kalça vs olsa yaptığım sporların bütün etkisi popoda kızlarda bilmem ne hormonu olduğundan en çabuk popo kalça şekil alır 1 2 ay vs popo ağırlık yaparsan olur
Yasin ufaksa birak kalcan oyle kalsin. Citir kizlara ufak kalca yakisiyor
Kilo alırsan biraz buyur. Ama zayıf kızlar daha popüler su an.
Zayıf kızlar popüler şu an ne awk
@acelyasahiiiin4254 düzgün konus. Saygılı ol. Anlamıyorsun git Türkçe çalış
Saygısızlık yaptıysam kusura bakma ama zayıf kızlar daha popüle şu an cümlen bana saçma geldi
@acelyasahiiiin4254 niye saçma olsun. Kilolu manken var mı? Diyetisyenlerin önünde kuyruk var , kilo nedir ya , çocuk olunca zaten 20 kilo alıyor tüm bayanlar. Zayıfsın işte nerdeysen bol bol ye
Kız kilo almak istiyormuş ama. Ayrıca o zayıflık senin şu an tanımladığın gibi mükemmel, efsane bir şey değil
@acelyasahiiiin4254 zayıf kilo almaya çalışır , kilo alan zayıflamaya çalışır. Bu döngü böyle devam edecek. Kimse halinden memnun değil
Kilomuz yerinde olsa neden halimizden memnun olmayalım ki çok zayıfken bazen ayar kaçıyor ve birden istemediğimiz şekilde kilolu olabiliyoruz. O döngü dediğin şey de bundan ibaret
@acelyasahiiiin4254 zayıf ya da kilolu olduğuna diyetisyen karar vermeli. Boy kilo orantısı var.
Knk hoplayacakbi kucak bul büyür sıktıkça hopladıkça
Tokatlarım büyür:)
Şaka maka squat yap etkili olur
büyütünce ne olacak gelen geçen g*tüne bakacak.
Squat yap zamanla buyur o
Evet büyütür doğru yaparsan
Sadece squat olmaz 3-4 egzersiz yapman lazım
Girmek kolay olur ama squat spor dene
Squat sıkılaştırır...
Spor konusunda yardımcı olurum
Koşmak, squat be bisiklete binmek
Squat yap😊
Sipor yap ve biraz kilo al
Göğüsler?
İnsanlar nelerle uğraşıyor
Squat yap