Arkadaşlar bunları internetten aldım doğru olarak nasıl kullanılır 3 ayıdır akşamları evde kendimce ağırlık çalışıyorum 61kg 164 26 yaşındayım doğru şekilde nasıl kullanılır kuçuk pakettekiler ne işe yarar şimdiden teşekkür ederim
protein tozu takviyedir mesela et yiyorsun ama yeterince karşılayamıyorsundur. bu devrede protein tozu 1 ölçek kadar kullanabilir spor yapmadan önce 1 öl. ek alıp spor sonrası 1 ölçek alıyorsun yani salonda gördüğüm kadarıyla öyle kullanılıyor ben sana tavsiyem normali neyse onu yap et yumurta balık doğal yolla dene varsa tabi imkanın çünkü protein tozu kısırlık yaptığı söylensede alan kişilerin çoğunluğunda kaciğer yetersizliği saptandı fazla kacırmassan birşey olcanı sanmıyorum + protein tozu kullanarak gelişim sağladığın vüdudunda gözle görülür aşırı sarkıklar meydana getiriyor yani şu deri gerilimini bitiriyor bırakırsan normal et süt besin aldığında ise bırakırsan nasıl başladıysan o haline dönersin aradaki fark bu hammaddesi olan peynir altı suyu sağladığı laktasyon sayesinde derii kalınlaşmasına neden oluyor buda derinin ağır gelmesi neticesiyle aşşağıya sarkıyor bu benim edindiğim bilgi ve deneyimdir doğalı en güzelidir
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
protein tozu da yediğin tavuktan farkı yoktu protein ihtiyacını karşılar. Tam net değilim ama günlük 80-90 gram civarı alman gerek tabi bu günlük toplam. Yani o gün yediğin besinlerden toplam 70 gram olduysa sadece 10 gramlık protein tozu alman yeterli olur
vücut geliştirme olarak değil ama fitness olarak yapabilirsin. Amacın vücudundaki kasları geliştirmek değil fit bir vücut ve sağlıklı bir yaşam olabilir o daha zahmetsiz. Vücüt geliştirme diyince o çok daha karmaşık ve zahmetli bir konu çünkü
Fit görünmek gibi bir derdim yok aslında genetik olarak yağsızımda belki ilerde salona gidip daha programlı yaparım baksana ben daha protein diye karbonhidrat almışım🙅🤭
Antrenmandan yarım saat önce 2.5 ölçek gainerı suyla karıştırıp iç. Diğerleri de protein tozu işte. Antrenmandan sonra suyla karıştırıp iç veya antrenmanın sonlarına doğru yağsız sütle karıştırıp iç.
Bu kilo alamayan kisiler ve bulk donemine girecek olan kisilerin kullandiği karbonhidratlardan. Genede zarari yok. Bunuda kullan bundada protein var. Bu bittikten sonra protein tozu al