bayan futbolcu olmak için nasıl kayıt olunur. Gercektn çok istiyorum yardımcı olurmusunuz
Cevabın nedir?
+1 yıl16 yaşındasın yaşın çok geç. Kızlar bildiğimiz üzere futbolda biraz kazmalar zaten o yüzden ufaklıktan başlaman gerekirdi şimdi başlasan olmaz diye bir şey yok ama millet günde 1 antreman yapıyorsa sen 3 yapıcaksın ki bunuda kaldırabileceğini sanmıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yıltm sağ ol
+1 yıl16 yaşındasın çok geç kaldın bunun için 8 veya 9 yaşında ilgilenmen lazımdı
13 Yorumla
Soran+1 yıltm teşkr
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
Geç değil sırf sana cevap vermek için üye oldum mesela kadın milli takım kaptanı Didem karagenç. Beden egitimi ögretmenliglnden geçiş yaptı. Sen de bunu önceden yazdıgın göre hala bir şansın var abinin dedigi şey erke futbolu için
+1 yılBende çok istiyorum gerçekten ve ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen güzel oynuyorum oynayisim fena değil kazan degilimmm
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılserenay aktaştan sonra herkesde bir futbol merakı başladı
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhe kezo he senden değil futbolcu anca başka bişey olur ayrıca düzgün konuş şikayet ederim
Soran+1 yılmk malı kezo vs bu gibi lafları kendinden bildiğin çok açık.Bu sayfaya üyeysen sendende pek bişey olmayacağı tam bir o olacağı belli zaten ayrıca bunu kullanan ben eğilim bir arkadaşımın neyse sikik uzatmaya gerek yok siktr git yoksa kötü olurrr. mk yosması
Soran+1 yılyiyosa sen at lan * götveren kahpe * klavyeden yaz anca sikik g*t lalesi ırını siktiririm sürtük kaşar sendne yorum isteyen oldumu zilli illa ana avrat küfr ettirecen * git duvarımdan amk. En aından benim bir hayalim var sen :D? Ya yürü git fena olcak yoksa çık anonimden gör bak ne yapcam sana
Soran+1 yılhe ayrıca demekki bişey varki sana batıyo ve ya da girip çıkan ne anlamadım ama defolup gitmesen hiç iyi olmaz * tm
Cevap sahibi+1 yılben sana hiçbişey demedim sen gelip burada küfür ettin
Cevap sahibi+1 yılyemiyo dimi yemez tabi insan gibi soruna cevap verdik küfür ettin benim anneme neyseki babam boşalıyo senin annene tüm türkiye ayrıca analı kız çok oklava yemişsiniz demekki bak açtırma agzımı ok bb diyo bide seni küçük ergen kezo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılBen buraya bu görüşü bırakıyorum okuyup okumamak size kalmış Beşiktaş kadın futbol takımında alt yapıda oynuyorum ve 12 yaşımda futbola başladım fedakârlık gerek başta ve hiçbir zaman pes etmeyin korona olmasaydı almanya-da bir takımın alt yapısına katılacaktım ama korona olduğu için olamadı ve hiç bir zaman dilimi geç değildir bunun en büyün örneği : Luiz Gustavo Ben hiç mahallede futbol oynamadım illa oynamanıza gerek yok ben evde oynadım erkek kardeşlerimle oynadım ve ben yazılmadım alt yapıya bir alt yapı hocası beni halı sahada oynarken gördü ve yazdırdı lütfen pes etmeyin iki sene sonra yeniden buraya geleceğim ve size transfer haberimi vermeye kendinize iyi bakın ve EvdeKalın
82 Yorumla- +1 yıl
Ve bu arada yaş atma şimdi gelip bu yaşta neden alt yapıda oynuyorsun demeyin
- +1 yıl
Kanka bende erkek kardeşlerimle oynuyorum futbol ve cidden senin gibi halısahada filan oynamadım şu an 13 yaşındayım futbolcu olmak istiyorum ama ailem bunu hoş karşılamıyor sence napmam lazım bana biraz tavsiye verebilirmisin bu arada tebrik ederim altyapıda oynamak büyük başarı başarılarının devamını dilerim yanıtını bekliyorum SAYGILARIMLA..
ahahhahahahhaha bayanfutbolcu mu maç izleyen kızlara biz bir tarafımızla gülüyoruz sen bayan futbolcu diyorsun :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
17 Yorumla- +1 yıl
siz futbolu izleyerek destekliyorsanız biz ne yapalım futbol dediğin zaman sevdalı olucaksın her zaman arkasında durucaksın ben ölümüne trabzonluyum ve benim memleketim doğup büyüdüğüm yer ve 7 yaşımdan beri futbolcuyum kaleciyim bence boş yapma erkekler futbol oynarsa kadınlar da oynar sen geç dalganı
- +1 yıl
Tamamm kanka en bilinçli en futbolcu sensin züürt APPFNNAKKDDKDDKF
- +1 yıl
Biliyomusun bilmiyorum ama kendi cinsini aşağılamak çok daha ezikçe ben futbolcu olmayı düşünüyorum ve 2 amacım var 1. si hayalimdeki mesleği yapmak 2. si ise kızların futbol oynayamıyacağını söyleyen canım rezil etmek saygılar
milli futbolcu olmak istersen ilk önce kulüpte derece yapmak zorundasın ve transfer edilmen lazım alt yapıya giriceksin ve üniversite de besyo okuman lazım
11 Yorumla
+1 yılgeç kalmadınmı biraz futbolculuk 7-8 yaslarında baslanır bayanlarda bu farklımı bilemem
01 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum ama klupler daha küçüklükten baslıyo bayan futbl takımı olan kluplere sorman lazım bunu o değil sende yetenek var mı oda önemli :)
olabilirisin sadece yapmam gereken ler var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkulübe yazıl
10 Yorumla90 çaktığın zaman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026