Evde ekipmanlarım var ve spor yapıyorum.
Amacım kas kütlemi arttırıp yağ oranımı düşürmek. Bana l arginin tavsiye ettiler. İnternetten bilgi edinemedim. Kadınlar kullandığında olumsuz bir sonucu olur mu? Kas arttırmaya yardımcı olur mu?
Amacım kas kütlemi arttırıp yağ oranımı düşürmek. Bana l arginin tavsiye ettiler. İnternetten bilgi edinemedim. Kadınlar kullandığında olumsuz bir sonucu olur mu? Kas arttırmaya yardımcı olur mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba sevgili KScan;
Öncelikle sorunuzun ana temasının "kas kütlesini arttırıp yağ oranını düşürmek" olduğunu düşünerek sorunuza bir yönlendirme yapmaya çalışacağım.
Bunu düzenlemenin en sağlıklı yolu egzersiz katılımcısı olmadan önce veya egzersiz katılımcısı iken farketmez çok iradeli, dengeli ve disiplinli beslenmenizdir.
Yağ oranınızı azaltmak demek; doymuş yağ oranı içeren ve kızararak sofranıza gelen protein dahi olsa, bunlardan kurtulmanız demektir. Yediğiniz et, balık, tavuk gibi ürünleri haşlayarak, doymuş yağdan onları kurtararak kendilerinde var olan demir ve kas onarıcı esansiyel proteinin içinde kalmasını sağlayarak tüketin. Bu da sizin beslenme kalitenizi arttırdığı gibi hemen 10 günlük sürede bile vücuttaki ufak tefek değişmeleri gözlemleyebilirsiniz.
Bununla beraber tükettiğiniz pilav, makarna ya da mayalı ürünlerden kurtulmak ya da minimize etmek; ki bunları da yağ koymadan yalnızca suda pişirerek yolunuza devam ederseniz kaliteli ve KAS YAPIŞMA ORANI YÜKSEK yağların vücutta bulunmasını sağlamış olursunuz (bu cümle önemliydi!!:)).
Bu arada Arginine ürününü sormuşsunuz. Tek başına kullanacağınız Arginine bir işe yaramayacak ve kilo alımınızı bile tetikleyebilecektir.
ARGININE görevi:
Belirli hormonların üretimi için vücudu uyarmasıdır. Özellikle büyüme ve enerji üretimi için hücrelere glikoz verilmesine yardımcı olan yararlı büyüme hormonlarının ve insülinin üretimi için vücudu uyarır. Akşam yatmadan önce kullanılır ve gece uykuda salınımı olan melatonin hormonuyla beraber vücuda hızla yayılır. Gün içerisinde uygulayacağınız antrenmanla birlikte açığa çıkan hormonların kaslara daha kolay nüfuz etmesini sağlayacaktır.
AMAAA?
Kas artışı; DOYMUŞ yağ oranı az kaliteli yağ içeren proteinlerle oluşur.
UNUTMAYIN! Vücutta ne kadar az yağ varsa, kas o kadar az tutunabilir. Bir kasın tutunabilmesi ve güzel bir görünüme sahip olması için o bölgede yağ mutlak surette olmak zorundadır...
İyi çalışmalar kolay gelsin...
İlginiz için çok teşekkür ederim.