Spor Fitness mı pilates mi vücudu düzeltmek için? ber35 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Goruslerinizi bekliyorum Fitness mı pilates mi vücudu düzeltmek için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Prof-PANDA Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Fitness. Plates genelde eklem ve kasların rahatlığını sağlamak için yapılır. Vücudunun sıkılaşmasını ve toparlamasını istiyorsan hem vücut ağırlığın ile bölgesel kardiyo hemde ayriyeten ağırlık ile spor yapman laızm. 1 0 Yorumla
7even7 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Pilates daha çok sıkılaşmayı hedeflerken fitness sıkılaşmanın yanında gücü ve kuvveti de arttırmayı hedefler. Buna karar verecek olan sensin. 1 0 Yorumla
hseff Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Ben bu zamana kadar hep pilates yaptım ama etkisini göstermesi biraz uzun sürüyor 1 0 Yorumla
küçükcivcive Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Pilatesle başlamalısın bence daha önce hiç bu tarz şeyler yapmadıysan 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ikisinide dene duruma göre karar ver. ama bence pilates ya. tam kadın vücuduna göre 1 0 Yorumla
Ηaziran Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl pilates sıkılastırıyor fitness kilo verdriyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Fitness. Plates genelde eklem ve kasların rahatlığını sağlamak için yapılır. Vücudunun sıkılaşmasını ve toparlamasını istiyorsan hem vücut ağırlığın ile bölgesel kardiyo hemde ayriyeten ağırlık ile spor yapman laızm.
Pilates daha çok sıkılaşmayı hedeflerken fitness sıkılaşmanın yanında gücü ve kuvveti de arttırmayı hedefler. Buna karar verecek olan sensin.
Ben bu zamana kadar hep pilates yaptım ama etkisini göstermesi biraz uzun sürüyor
Pilatesle başlamalısın bence daha önce hiç bu tarz şeyler yapmadıysan
ikisinide dene duruma göre karar ver. ama bence pilates ya. tam kadın vücuduna göre
pilates sıkılastırıyor fitness kilo verdriyor
Pilates kasları uzatmak gevşetmek için
Fitness doğru yapılırsa çok etkili.
Fitness daha iyi
Kadına plates daha iyi oluyor
Pilates
Squad
bize gelmelisin 😂😂
İkiside
fitness
ikiside
İkiside