Uzun süreli diyet sonucunda 20 kg verdim, sarkma olmadı ama sıkılaşmak için hangisi daha doğru olur?
Pilates
Fitness
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzun süreli diyet sonucunda 20 kg verdim, sarkma olmadı ama sıkılaşmak için hangisi daha doğru olur?
Sıkılaşmak için hem pilates hem de fitness etkili olabilir, ancak her birinin farklı avantajları vardır. Pilates, vücudu güçlendirirken esneklik ve dengeyi artırırken, fitness egzersizleri genellikle kas kütlesini artırmak ve metabolizmayı hızlandırmak için daha fazla odaklanır. Sarkmayı önlemek için vücudu sıkılaştırmak istiyorsanız, pilatesin esneklik ve kas tonusunu artırmada etkili olduğu bilinirken, fitness egzersizleri de kas kütlesini artırarak vücudu sıkılaştırabilir. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olarak, her ikisi de birlikte veya tek başına yapılarak istenilen sonuçlara ulaşılabilir.
Ama benim tercihim her zaman fitness
Sıkılaşmak için hem pilates hem de fitness egzersizleri faydalı olabilir. Pilates, vücut dengelemesi, esneklik ve kas gücünü arttırmaya odaklanırken, fitness egzersizleri kardiyo ve direnç antrenmanlarıyla geniş bir kas grubunu hedefler. Hangi aktivitenin size daha uygun olduğunu belirlemek için hedeflerinizi ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Sonuçta, her iki aktivite de sıkılaşmak ve formunuza dikkat etmek için faydalı olabilir.
Sıkı bir antrenman yeterli hanfendi. Dilerseniz antrenörünüz olarak yardımcı olayım
Her soruda aynı resimler 🤮
Johny sins yazıp bulmaya çalış normal bir resim 😀
Cevap
24Cevap
Fitness
Verdiğin kilo çok iyi, tebrik ederim seni. Pilates vücudunun sıkılaşmasında daha iyi sonuç verir. Ancak onun yanında kardiyo yapmanı da öneririm. Tempolu yürüyüşler, koşu, yüzme veya bisiklet... Tabii beslenmene de dikkat etmeli, karbonhidratı azaltmalısın mutlaka. Vücudunun, hatlarının biçim alması için fitness, sıkılaşması için pilates.
Kadınlar için pilates, erkekler için fitness daha uygun geliyor bana. Bir sıkılaştırıp şekillendirirken, diğeri kas yapıp güçlendiriyor.
Bence, hiç bozma dostum, hafif balıklan hatta. ideale yakınsın
Pilates daha çok formunu korumak için yapılıyor. Sıkılaşmak, fitleşmek için fitness daha iyi olur. Adı üstünde fit-ness zaten
ikisi de gerekli. kardiyo ile yağ yakarsın ağırlık ile kas kütlesini güçlendirirsin pilates ile yağ yakarak şekillenirsin karışık program yap illa birini seçeceksen pilates seç uzun vadede sıklaşıp şekillenmeye yeter
Ben pilates derim düzenli yapıldığında gerçek ten çok sıkı bir vücudun oluyor 😀😀
Kaç kgdan kaç kga indin? Boy kaç?
Sporlamı yoksa yemekten mi kestiniz?
1.70, 75 kg dan aralıklı oruç ile 55e sporsuz
75 kgdan 55 e inmek büyük risk. 65 olsaydin daha iyi. Boyuna gore diyorum. Aralıklı oruc yapip spor yapmamak saglıksız olmuş daha cok. Sarkma falan kaldı mı yağlardan?
Kalmadı daha doğrusu hiç yağ kalmadı yani fit değil de sadece zayıf oldum 🙁
Kilo almak zorundasın şimdi😅. 5-7 kg arası alman yeterli. Duzenli spor yapman lazım ayrıca. Sporla ilgili soruların varsa yardımcı olurum bende sporla ugrasıyorum
Sen İzmirdemisin?
Hayır İstanbul
İzmir sandım da bi an. Fotondan. Eklesebilirmiyiz?
İzmirliyim kimseyi eklemiyorum 😑
Bugün özel gün bari bugün ekle🥲
Plates daha bu konuda yardımcı olacaktır …
başarılar dilerim
Kadın dediğin bikere balon gibi olacak sıkı olması gereken erkektir
Yani profildeki sensen hiç gerek bile yok
Thanks
Pilates dedim
Direkt fitness. Pilates daha sonra.
spor işini görür zaten
Koşu yapmalısın günde 2 saat
Fitness iyidir
Pilates
Yoooo
Fitness