Evde protein tozuyla popo büyütmek istiyorum? Ve kalça etrafımda kıvrım yerine girinti var onu nasıl kıvrım yapabilirim?

Spora gidemiyorum akıl alacağım kimse yok denemiş veya bilgi sahibi kişiler yazarsa sevinirim. Popomu büyütmek istiyorum daha önce 2 3 ay boyunca evde play storedan indirdiğim uygulamalarla kalça kasları için spor yaptım biraz işe yaradı fakat daha büyümesini istiyorum. (çok büyük popo iyi değildir vs yorumlar yapmazsanız sevinirim fikrim değişmiycek) protein tozuyla evde spor yapıp popomu istediğim gibi yapabilir miyim? Kilo alarak mı yoksa protein tozuyla spor yaparak mı daha hızlı kalçamı büyütürüm? bir de bacaklarımın yan tarafında kalçamın hizasında olan yerde içeri girik yer var ve sanırım basen diyorlar onu nasıl götürebilirim kıvrım olması gerektiği yerde içeri girmişlik var.(yani kum saati vücut tipinde kalça yanlarındaki çıkıntının olduğu yerde tam tersi girinti var ben çıkıntı istiyorum) Şimdiden teşekkür ederim.
Evde protein tozuyla popo büyütmek istiyorum? Ve kalça etrafımda kıvrım yerine girinti var onu nasıl kıvrım yapabilirim?