Kanka yağ yak doğal yolla kaslar hacim kazanır programına göre ordan yürü alıştırma vücudunu protein tozuna sonra gün gelir durumun olmaz alamazsın eksik kalırsın
Toparlanma sürecini hızlandırır. Kana hızlı karışır. Avantajları elbette var. Kullanan daha verimli ve hızlı kas kütlesi elde eder. Tabii ki sadece protein tozu işe yaramayacaktır. Normal kaliteli protein kaynaklarını da tüketmek gerekir.
Dostum protein tozu bir gıda takviyesidir. Yani sen hergün kırmızı et, tavuk eti, balık eti yiyebiliyorsan gerek yok elbette. Ayrıca spor sonrası çok çabuk vücut tarafından emiliyor olması sebebiyle tercih ediliyor. Yani çok hızlı ve çok daha fazla kas yapman ile alakası olmayan bir ürün.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani Hergün et balık yiyemiyorsan ve spor yaptıktan sonra kas yapmak istiyorsan o zaman gerekli demi
Besinlerden aldığın proteini vücudunun kullanması daha yararlıdır. Protein tozu tüm kasları şişirir ve bunun yanında kalbin de kas olduğunu unutmamak lazım kalp krizi kalp hastalıkları riski oranla artar. Onun yerine günde 10 yumurta beyazı ye. Kas aynı kas sağlık açısından doğalı en yararlısıdır.
Yoo yiyebilirsin. Herkes çöpe atar neymiş efendim sarılar yağmış yağ yaparmış. Hayır efendim yağlar enerji verir sen sporda enerjini performansını arttırır bu yağ. Karbonhidratlar kilo aldırır bu karbonhidra değil yağdır enerji veren yağlardan. Yumurtanın beyazındaki protein, yumurta sarısıyla beraber alındığında daha sağlıklıdır. Ye yani.
Hayır değilim fakat canan karatayın kitaplarını çok okudum. Çok faydalı tavsiye ederim. Bu arada sporcuların çoğu kas yaptıktan sonra karbonhidratla besleniyorlar 'kaslarım için gerekli' diyor. Benim spor hocam spordan sonra lahmacun yerdi mesela. yani o yumurta sarısı karbonhidrat dahi olsa ne yararlı :D ama sen yinede kas yapmadan karbonhidrata yüklenme proteine ağırlıl ver. Arkadaşa da söyle o karbonhidrat değil yağ :D yağlar enerjş verir bu o deri altındaki yağ hücrelerini besleyen yağlardan değil :D
Evet protein tozu kullanmadan daha rahat yaparsın. Bırakın artık kobay faresi olmayın! Portein tozunun kas ile ilgisi oldığı yalanlarına inanmayın. Üçüncü dünya ülkelerinde marketlerde satılan ilaçlar üretildikleri ülkede antrenör raporuna ve diyatisyen kontrolüne göre veriliyor.