Erkeklerde kas zaten vardir Kilolu erkeklerde belli olmaz Zaten kas olmasa guclu olamazdi erkek Ha spor acisindan diyosan 1. Agizdan soyleyim Sporcuyum, fizigim guzeldir, kaslidir Ama kusra bakma ama Gtune beyaz asortman cekip 2 adim kossa kesilen Basenleri, beli yag cuvalina donusmus, tembel kizlarda fizigi guzel erkek istememeli Yani en azindan ben boksordum zamaninda Zaten Iyi gorunmek icin yapmadim Ha Ben yaptim Iyi gorundu onu bilemem ama Spora Sadece futbol gozuyle bakan kizlarda ilgimi cekmez.
Her insanın anatomisi bir değil. Kiminin vücudu spor yapmaya çok ideal ve sanki bunun için yaratılmış gibi, kiminin de istese bile vücudunu belli bir seviyeye kadar çok çalışsa bile anca çıkarabiliyor. Yani bunun üzerinden belli cinsiyetçiliğe ve kişileri kategorize etmemek düşüncesindeyim.
Kassız erkeklerde bayaa güçlü olabiliyor. Görüntümde pek kaslı değilim ama el arabası ile 120 kg tasimisliğim var, koca bir evi döşemişliğim var, 15 dakika da 25 kg ağırlığındaki 40 tane kömür torbalarini bir yerden bir yere taşıyıp dizmişliğim var😊
Çok saçma ne alaka kassız erkeğe ne diyeceğiz? Kaslı kadına ne diyeceğiz? İnsanları belirli kalıplara sokmaktan vazgeçmemiz gerekiyor. Evet spor herkesin hayatında olması gerekir fakat her insanla uyumlu spor dalları farklıdır illla erkek spor yaptığı zaman kas üzerine mi çalışmalı? Bu tip düşünceler sadece protein tozu üreten firmaların işine geliyor.
Kaslı kadın erkek gibi değildir. Spor salonlarından antrenmandan karelerle yanlış lanse etmeyin. Kas erkeğin amma vicudunda vicudunda yoksa beyninde olmazsa olmazıdır
Erkek erkektir kaslı kassız ne o öyle kadındaki kaslara bakarmısın nefesini ellesem sert kas dolu bana hiç zevk vermez kadın dediğin biraz yumuşak olacak vücudu
En İyi Cevaplar