Yani kassız erkek erkek değildir dersek. Dünya üzerinde erkek diyebileceğimiz nüfus oranı çok çok az olur. Bu yüzden böyle bir kategori ortaya çıkarma pek de mantıklı olmasa gerek. Dünyada erkekler ölsün kadınlar olsun kassızdır yani. Varsa da dengesiz kas vardır o da çalışmaktan falandır kesin. O yüzden böyle bir kategori yerine şöyle diyebiliriz. Kaslı erkekler diğer erkeklere göre görsel anlamda daha iyidir. Bu olabilir belki ama diğer türlü mümkün değil.
Hahaha soru başlığı komik olmuş 😂 Kassız erkekte erkektir tabiki ama güç ve kas genelde erkeklikle eşleştirildiği için vücut geliştirme yapan erkekler daha maskülen duruyor.
Ama sana şu anlamda katılıyorum, daha doğru düzgün şınav çekemeyen bir erkeğin ben senden güçlüyüm diye gezmesi epey komik..
İlginç soru :) Kassız erkek olsa hareket edemez öncelikle :) atletik bir vücut beklentin var anladığım kadarıyla ama onu da steroid ile yapabiliyorlar. Şınav sadece kas değil, kondisyon da istiyor. Ben 20 çok rahat, zorlayınca da 30 şınav çekiyorum ama benden çelimsiz biri beni geçebilir. Bu bi kıstas değil yani
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kas derken spor yapan kas yapan fitnessci erkeklerden bahsettigimi sende biliyorsun anlamamizliga verdin neyse boş ver