Gecen kilolu bir bayan arkadas spora gidip 1 saat spor yapıyorum demisti.. yani 1 saatil yetersiz demistim bende ama sizcede oyle degil mi?Şahsen ben her gün nerdeyse yapmaya basladım ve gunde 1 saat 30dk yuruyus 30dk hafif tempo kosu e 1 saatte agrlk falan bacak bel kol vs calsyorum gunde 2 saat yani suruyor 1 saat spor bence yeterli degil 😐 siz ne diyorsunuz?
1 senin yaptığın spor değildir. 2 kandırılmışsın geçmiş olsun. 3 günde 1 saatlik egzersiz ile sadece kaslarını öldürürsün. 4 koşu bandı diz kapağının eklemlerini eritir. 5 ağırlık çalışmak yerine boş çalışırsan daha verimli olur.
Fitness federasyonu sadece bizim ülkemizde var. Fitness salonu da bir tek bizim ülkemizde var. Orada dönün parayı ve insanların cebine giren parayı bilmiyorsun. Kandırıldın çünkü fitness dünyanın her yerinde 1 saatlik idman iken ülkemizde günde 2 saat yapılır. Tüm antrenörleri 1500 lira veren vasıfsızlardır. O salonlar kişinin sağlığını bozmak dışında bir şey sağlamaz.
Vay engin nbr baslamissin spora yalnız hergün gitme 2 günde bir ve her gittiğinde 5 10 dakika ısınma yeterlidir sonra ağırlık çalış değişik program uygula 2 günde bir zaten fizigin yerinde çokta abartmadan devam kolay gelsin 💪💪💪💪
2 saat mi? Kamp mı yapıyorsunuz spor salonunda? Benim en ağır programım 45 dakika sürüyor. Setler arası 15 saniye, hareketler arası 2 dk ara veriyorum. Programda dinlenmelerde var ve maksimum 10 dk dinleniyorum o arada.
Önemli olan ne kadar sürdüğü değil antrenmanın ne kadar verimli geçtiği...
En İyi Cevaplar