fenerliler tabi olayı iyi yorumlamıslar. benim yorumum şöyle. reklam panosunu tekmelemek iş değil. o panolar birileri tekmelesin zarar versin diye değil. ayrıca spor şiddette değil. ben aygır gibi saldıran gözü dönmüş sporcu görmekten de hoşlanmıyorum izleyici olarak. bana giren çıkan yok ama düşüncem böyle. emre bu hareketiyle beni şaşırtmadı. zaten olumsuz olan puanını tekrar bir derece aşagıya cekti. isteğim şu. sporcumusun. böyle rakıbınını belini kırarsın faulle. 3 kişiyi geçersin sonra formandan cekilirsin düşersin. ansızın sut cekersin gol yaparsın. uzaktan sert hami sutu cekersin misal. bunları görmek istiyorum seyirci olarak. hırslı olması iyi ok ama burda biz kafes dövüşü yapmıyorız ki bence koskoca adam bu yakısmıyor. edebinle usulunce oyna işte. bir de bence bu şov. kredi kazanmak istiyor. taraftara cici görüncek haber olcan. galibiyet aldıya fener prim kascak. ben isterim ki emre bu yasına ragmen şamp liginde rakip takım t direktörü zidanın övgülerini aldı. misal. yani tekmelemek çağdısı geliyor bana. tabi bu benim görüşüm. o görüntü hani azgın boga gibi hani ne bilim itici geliyor. ayrıca bu olayın kart cezası var mı bilmiyorum. yoksa dahatalı bence. olmalı. tv de saga sola saldıran topcu izlemek istemiyorum acıkcası.
En İyi Cevaplar