Pzevengin önde gideni. Çirkef mirketin teki. Irkçılık yaptığı için Ingiltere'de gonderilmisligi olan, bu konuda seceresi kabarık, ehliyetsiz araç kullanıp, bir insanın ölümüne sebep olduğunda bile kollanmis bir hıyar
5 sene yatacaği bir sućmu sen delimisin ya ırkcılık meselelerinin ardı arkasını bilmiyorsun salak saçma konusuyorsun böyle şerefsizler mi şerefsiz ülke de çok emre gibiler şerefsiz mi oluyor asla olmuyor. Siz böyle inanmak istiyorsunuz böyle oluyor Emre ye takacağiniz kadar gidin bu ülkede ki pis insanların hakkına atın biraz da alışmışsınız ah almaya
Neden sevmiyorsun. Trabzonlusun ve emre fb li diye sevmemen 1. nedenin. 2. Kupamızı çaldıkları zaman kadroda emrenin de olması. 3.2011 yılında yaşanan zokora olayları. zokora olayı bambaşka. bak mesela ben annesine bile ne küfür edenler gördüm. Mesela benim arkadaşım kiloludur ben onunla kavga ederken ona şişko derim mesela emreye olan da bu aslında. Zokora siyahi diye nigga kelimesi bir anda çıkıvermiş ağzından. Evet yaptığı kötü birşey ve asla da savunmuyorum zaten. Ama kendisi defalarca özür diledi. maç esnasında sporcuların nasıl psikolojiyle savaştıklarını bilemezsin belkide. Helede böyle gergin bir ortam varsa. Bilirsin ki Ts fb maçları çok gergin geçer.. Sonra ne diyorsunuz başka çok küfür ediyo falan niye kimse etmiyor mu küfür herkes ediyor.. Benim diyeceğim şu ki Tv arkalarından izlemekle kimse kimsenin karakterini sorgulayamaz. Bu adamı tanımıyorsunuz bile. Bu adam çok kötü bir adam değil. ama türkiye de neden bu algı var inan bilmiyorum. Emre de Trabzon lu bu arada ve kendisi Trabzonu ve insanlarını çok sevdiğini söyler hep ;) Hemşerimsin diye herşeyi açıkladım sana
Bence kesinlikle olayların ardını arkasını bilmeden kimseye şerefsiz deme ırkçı deme. ćevreden duydukların seni yanıltmamalı. kendin de oku bir araştır ben öyle yaptım. inan o zaman tüm gerçekliğiyle herşey ortaya çıkıyor
Ablacim bana saldirmana gerek yok. Ben de biliyorum her kizin ayni olmadigini. Kabul etsen de etmesen de hemcinslerinin pek cogu paraya tavdir.. en tipsi futbolcularin eslerine bak. Veya en yeni ornek , enes batur un evlendigi kiza bak. Hepsi neden manken gibi sence? Dayanilmaz cazibelerinden oturu mu gercekten? Para guctur ve pek cok guzel kadini da miknatis gibi ceker.. dunya maalesef boyle.. trump in esi ivanka da trump in turuncu kaşı gozune mi hayran sence gercekten?
İki gündür olan çocuk istiari vs bakınca diyorum. ne bicim. ülke olduk biz böyle de sizin gibi şerefsizlerle doluya bu canım ülkem her bok olur... Allah sizin gibi kötü zihniyetlilere fırsat vermesin
En İyi Cevaplar