Magazin Demet Özdemir'i güzel buluyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hep çok abartıldığını ve sıradan olduğunu düşünmüşümdür. Bu kadın neden bu kadar ünlü? Oyunculuğu da yok bence Demet Özdemir'i güzel buluyor musunuz? Cevapla Kadın Soruları Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
koraybn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bu kızın ağız ve çene yapısı bana hep tuhaf gelmiştir sanki sokaktan bulmuşlar da öyle televizyona koymuşlar gibi sıradan bi tip ayrıca 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O zaman neden ünlü bu kadın ne özelliği var hala çözemedim Yorumla koraybn +1 yıl şanslı Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aurası ve enerjisi yüksek, yoksa çok güzel veya çok iyi oyuncu olduğundan değil 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor dişil enerjisi mi yüksek yani? ben hiç onu diziler dışında görmedim Yorumla EskiBirYoda +1 yıl Alfa kadın tanımına uyan bir kişi bence çok enerjik insanları nasıl yönlendireceğini nasıl kendini merkeze koyacağını biliyor sadece Yorumla
Bigdadyy Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl bence doğduğun ev kaderindiri izlemelisin.tam bir türk kız bence okadar güzel değil ama şık bir kadın 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6,1b cevap paylaştı. Güzel gülümsemesi Esmerligi havalı sacları yeter 0 0 Yorumla
nazzzlu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl oyunculuğu bence de yok ama hoş bi kadın bence görüntü olarak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok samimi çok sıcakkanlı önceden çok sıkı takipçisiydim ordan biliyorum 1 0 Yorumla
0Körcerrah0 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl soru çok kişisel olmuş göz var nizam var gerçegine dayanırsak abartacak kadar değil 0 0 Yorumla
Anonim01b Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ben oyunculugunu cok begeniyorum. Yuzu de bi degisik herkes gibi ayni degil 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ünlü diye herkese güzel deniliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yüzü çok iyi değil ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bence de ama neden ünlü peki? Tip desen yok oyunculuk yok. Hande Erçel'in oyunculuğu iyi değil mesela ama güzel olduğu için bu kadar ön planda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hande güzel mi Allah aşkına sıradan bi tip yahu Yorumla Soran +1 yıl Bence çok güzeldi estetikten önce. Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 525 cevap paylaştı. Garip burunlu kadın 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl fena degil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çirkin değil kesinlikle ama güzel de demem çok sıradan Yorumla _Thanos_ +1 yıl orta diyelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu kızın ağız ve çene yapısı bana hep tuhaf gelmiştir sanki sokaktan bulmuşlar da öyle televizyona koymuşlar gibi sıradan bi tip ayrıca
O zaman neden ünlü bu kadın ne özelliği var hala çözemedim
şanslı
Aurası ve enerjisi yüksek, yoksa çok güzel veya çok iyi oyuncu olduğundan değil
O nasıl oluyor dişil enerjisi mi yüksek yani? ben hiç onu diziler dışında görmedim
Alfa kadın tanımına uyan bir kişi bence çok enerjik insanları nasıl yönlendireceğini nasıl kendini merkeze koyacağını biliyor sadece
bence doğduğun ev kaderindiri izlemelisin.
tam bir türk kız bence okadar güzel değil ama şık bir kadın
Güzel gülümsemesi
Esmerligi havalı sacları yeter
oyunculuğu bence de yok ama hoş bi kadın bence görüntü olarak
Çok samimi çok sıcakkanlı önceden çok sıkı takipçisiydim ordan biliyorum
soru çok kişisel olmuş göz var nizam var gerçegine dayanırsak abartacak kadar değil
Ben oyunculugunu cok begeniyorum. Yuzu de bi degisik herkes gibi ayni degil
Ünlü diye herkese güzel deniliyor.
Yüzü çok iyi değil ki
Bence de ama neden ünlü peki? Tip desen yok oyunculuk yok. Hande Erçel'in oyunculuğu iyi değil mesela ama güzel olduğu için bu kadar ön planda
Hande güzel mi Allah aşkına sıradan bi tip yahu
Bence çok güzeldi estetikten önce.
Eeh işte
Güzel gülümsemesi var
Hiç sevmiyorum
Garip burunlu kadın
çok değil
Bi Ece Seçkin değil
10 da 6
Hayır.
fena degil
Çirkin değil kesinlikle ama güzel de demem çok sıradan