Spor Sizcede Oğuzhan Özyakup hem çok tatlı, hemde yakışıklı değılmı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beşiktaş ın kaptanı oziii ❤ Güncellemeler+1 yıl Sevimli olduğu konusunda herkes hemfikir sanırım Sizcede Oğuzhan Özyakup hem çok tatlı, hemde yakışıklı değılmı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
omerorhann Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aklıma Manuel Fernandes'in Oğuzhan'ı kucak dansına götürdüğü 2012 senesi geldi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eee ne alaka, onu bende hatırlıyorum... kavgada etmişlerdi bir gece kulübünde Yorumla omerorhann +1 yıl Oğuzhan diyince hep aklıma o geliyor. Üzmek istemedim, özür dilerim Yorumla
Gurbet_Kuşuu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl benden kötüleri de varmış bende bir tipsiz kendmi biliyordum 0 0 Yorumla
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Oğuzhan sempatik çocuk. Yakışıklı da bence. Ben de beğenirim. 🦅 0 0 Yorumla
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Efendi bir tipe benziyor ama sıradan bir tipi var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aklıma Manuel Fernandes'in Oğuzhan'ı kucak dansına götürdüğü 2012 senesi geldi
Eee ne alaka, onu bende hatırlıyorum... kavgada etmişlerdi bir gece kulübünde
Oğuzhan diyince hep aklıma o geliyor. Üzmek istemedim, özür dilerim
benden kötüleri de varmış bende bir tipsiz kendmi biliyordum
Oğuzhan sempatik çocuk. Yakışıklı da bence. Ben de beğenirim. 🦅
Beğenmiyorum pek ama sempatik
Efendi bir tipe benziyor ama sıradan bir tipi var.
Tatlı ama yakışıklı değil bence
Lahmacunselamı, bunada aşık oldum
değil
Hayır değil