Ben kilo almak istiyorum ama kilo alirken göbegimin olmasinida istemiyorum ideal kilonun altindayim ve ideal olmak istiyorum kilom 44 boyum 167 lutfen aa cok zayifsin yazmak yerine bana yardim Edin neyse simdi ben kilo alirken göbekten almamak icin plank yapacam bu benim daha fazla kilo vermemimi saglar yoksa öyle yapsam daha mi iyi bide squatda yapmak istiyorum bu görseldeki gibi yapacam bence zorlanmam cunku bunun tamamini bitirmistim ama sonra yine biraktim beni zorlamaz zatende yinede bir ekliyim dedim benim en cok merak ettigim soru su kilo almaya calisitken plank yapsam daha fazla mi veririm bu arada nokta ya da virgul kullanmaya usendim o yuzden belki pek anlayamamissinizdir
Kilo almaya çalışırken plank ve squat yapılmalı mı?
Bende lise cağlarında 40 kusur kiloydum şu an 75 oldum çok şükür. Öncelikle diyet ve spor birarada olmali çünkü sıkı olmak istiyorsun aynı zamanda. Benim sana onerim ilk beslenmeyi öğren kalori hesabı yapip hergun bir miktar o kalorinin üstün e cik ama hergun yapmalisin mesela birgün ac kalırsan diğer günlerde emeğin boşa gider. Kaliteli beslenmen toplan beslenmenin %80 i oluştursun geri kalanda sürekli diyet yapman için sevdiğin şeyler den oluşsun. Beslenme kısmı çok uzun o yüzden devamini youtube dan öğrenebilirsin. Gelelim işin önemli kısmı yani antreman kısmına ben bu challangeleri boş bulan birisiyim çünkü spor devamlilikdir 30 gün yap sonra yap muhabbeti olmaz. Sana onerim ayarlanabilir dumbell alman haftada 3 gün Fullbody yani bütün vücudu çalıştırman. Bu durumda hem kilo alırken vücuda sekillenicek göbeğin olmayacak hemde iştahın açılcak daha çok yemek yiyeceksin benim onerilerim bunlar kendimde denedim egerki yapmak istersen tavsiye ederim.
Spor ve sağlıklı yiyecekler. Şimdi diyeceksin ki yiyorum kilo alamıyorum... Sen bir spora başla yorgunluğu bir hisset vücudunda onda sonra gör bak nasıl yiyorsun :D
Almaya calistim Gunde ve basardim aslinda haftada 0.5 kilo alacaksin ama ben kolay kilo aldigim icin 1 kilo almistimda iste zorlaniyorum istahsizim diye
En İyi Cevaplar