Spor Seyir zevki yüksek sporlar sizce nelerdir? Amphitryon Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben NFL derim bam güm girişme dayalı sporlar her zaman ilgimi çekmiştir. Ve tâbiki Futbol özel ilgi alanım, tâbi taktiksel olarak. Sizlerinde değerli görüşlerinizi bekliyorum 😘#Amphitryon 👊 Seyir zevki yüksek sporlar sizce nelerdir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Babacik45 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Kan akıyorsa eğlencelidir akan benim kanım değil zaten yesinler birbirlerini alsınlar milyon doları işlerine baksınlar 0 0 Yorumla
enginbilgin05 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Yakar top sporu çok ilginçtir ve heyecanlı tesadüfen izlemiştim 0 0 Yorumla
AyseErdem Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Box, voleybol , ve basket bol ha izliyormusun derseniz denk gelirsem cokta meraklisi degilim mac izlemenin 0 0 Yorumla
pulliana Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Taraflardan birinin BEŞİKTAŞK olduğu her sporu keyifle izlerim😀 0 0 Yorumla
siyahkedi2407 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Futbol nett cok pis gaza geliyorum izlerken cok az swy benj bu kadar ekrana kitler 1 0 Yorumla
friendzonemahkumesi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 62% +1 yıl Basketbol ve tenis tadından yenmez şekilde keyifli🍓 0 0 Yorumla
Ayhan3471 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Şeyyy tenis , volaybol 😂 bayanların oynadığı her spor dalı 😄 0 0 Yorumla
Sergio67 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben tenis ve basketbol maçlarını izlemeyi çok severim 0 0 Yorumla
atomjohnyy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Nasıl deniyordu motorsporlari araba motorsklet ucak gemi vs vs vs 0 0 Yorumla
ALSalvatore Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Bence kesinlikle basketbol. Maç öncesi şovlar smaçlardan sonra havalara girmeler efsane. 0 0 Yorumla
Theneskoc Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Eğer birini tutuyorsan Boks. Biri diğerine yumruk atarken kendi kendine dişleri sıkılıyor insanın. 0 0 Yorumla
cikolatalideniiz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Futbol herhalde izlemesi güzel oluyor 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı. Atletizm ve beyzbol 0 0 Yorumla
Fortisumbra Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Tenis , voleybol , futbol ve kid box sjsjsjs 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar