Spor İzlemekten en keyif aldığınız spor hangisi? MuscularBoy Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Net basketbol. Adrenalin ve heyecan hep üst düzey seviyede. İzlemekten en keyif aldığınız spor hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Futbol 0 0 Yorumla
hemvarhemyok Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle basketbol; Türk takımlarından Anadolu Efes'i , Abd'den de Chicago Bulls takımını tutuyorum 0 0 Yorumla
Mmmmusicman Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Parmak güreşi. Tüm sınıf toplanırdı izlemek için. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Tenis maçları 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 680 cevap paylaştı. Basketbol, Voleybol, Tenis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Futbol
Kesinlikle basketbol; Türk takımlarından Anadolu Efes'i , Abd'den de Chicago Bulls takımını tutuyorum
Parmak güreşi. Tüm sınıf toplanırdı izlemek için.
Tenis maçları
Sırasıyla; basketbol, UFC ve tenis.
Futbol
Basketbol
Erkek Tenisi
Snooker
Voleybol maçları daha zevklidir.
Basketbol, Voleybol, Tenis
Futbol voleybol
Voleybol
Tenis
Voleybol